Evet kaza geçirdi ama simdi iyi. Yeniden hasta kabul etmeye başladı hatta ben kontrole gittim. Oldukça yoğun üstelik
bende çanakkaleden gidicem içime sinmiyor gibii bende görebilirmiyim??
3,5 sene once yaptiranlar yorumlarini ve resimlerini benimle paylashirsa cok sevinirim...
arkadaşlar kafam karişti tugrul beye ameliyat olan bazı arkadaşlar süper ötesi ertesi gün herşeyi yaptım diyor bazıları berbat 2 hafta süründüm diyor.korkmaya başladımmmmm.lütfen daha çok paylaşım..
canım benim 16.günüm dikişlerimi aldıralı 3 gün oldu duş aldım dünyalar benim oldu dikişlerim çok ince ama siyahımsı gibiler sonrada mı geçicek acaba ben direk pembemsi bekliyordum ama kir birikmiş gibi :) benim de 300 cc meme altı bandajlarından ayrık olduğunu nerden gördün demişsin bandajlarım yata kalka açılmıştı çatal aram ordan seçiyordum cnm :) ben 80 c oldum benimde yeterli boyu ama dediğim gibi ayrık tek hayalim birleşmeleri sütyen taktım gene ayrık henüz zaten doğal gögüs yapımda ayrıktı napalım allah vergisi :S yumuşayınca inş az daha birleştiğinde yetinirim cnm. cnm ilginç bişey varki sütyensiz hala küçük görünüyorlar badimin üstünden badiyi kaldırınca yuh ne kadar büyük diyorum indirince hayal kırıklığı yani sanırım bu durum göğüslerimin ayrık olmasından kaynaklı.
Profilime bakabilirsin 3 buçuk sene oldu
merhaba,
mesaj sayısı kotası yüzünden özelden mesaj atamıyorum. tuğrul bey'e ameliyat yaptırmış birisi olarak öncesi sonrası fotoğrafrafınızı sakıncası yoksa bana da gönderir misiniz? sizin de kas üstü ve yuvarlak olmuştur kesin??
@hotmail.comSelam triendy:) oncelikler cok teşekkur ederim.Darısı başına o halde madem bu kadar uzuluyorsun yuz gulduren bir operasyon cunku.Canım ben de ilk cocugumu emzirdikten sonra bozulmuştu goguslerim yani 6 yıl once.Fakat ikinci cocuk duşundugumuz için hep bekledim.Nihayet oglum oldu ve 1 sene once emzirmem bitti.tabi ben de başladım ciddi ciddi araştırmalara:) Tam 1 yıl surdu araştırmalarım.Bu forumu da o sıralarda keşfettim.Başta Tugrul Beyi tanımıyordum.Kalktım ilk olarak bir doktora gittim.Fakat kendisi bana silikonla birlikte dikleştirmeyi de onerdi.Bense keliimenin tam anlamıyla yıkıldım.Cunku hem maliyetli hem de izli bir ameliyat olacaktı bu.Ayrıca bu doktor bana kasaltı yontemini uygun gormuştu ki hiç istemedigim bir yontemdi bu.Cunku benim hayatımda oyle 1 hafta yataktan kalkamamak başkalarından yardım alarak yaşamak gibi bir luksum yoktu ayrıca herkesten gizlemem gerekiyordu bu ameliyatı oldugumu.Başta eşimin ailesinden ve işyerimdeki arkadaşlarımdan.Evde ise bana muhtaç henuz 22 aylık bir oglum var duşun cok ta yaramaz :)Velhası ben neredeyse ameliyattan vazgeçme noktasına geldim ama hala çok mutsuzum.Vazgeçmedim ve forumda gezinip dururken tugrul beyi keşfettim tesadufen.Baktım ki kendisi ozellikle dikleştirme ve kucultmede number one :)Ondan memnun olmayan hasta yok.Ayrıca ameliyat yontemi de tam benim istedigim gibi yani kimseye çaktırmadan olabilirim.Bu topigin başından itibaren okumanı oneririm.Şimdi uzun uzun anlatmayayım.(Ayrıca benim yontemimi de sormuşsun yazdıgım son cevaplara bakarsan ameliyat surecimi anlatmıştım canım.)Neyse okuduklarımdan sonra kendisinin benim için ne soyleyecegini cok merak ettim.Yani dikleştirme konusunda bu kadar iyi olan bir doktor bakalım bana bunu onerecekmiydi?Kalktım gittim goruşmemeiz cok olumluydu.Sevinçten havalara uctum resmen.Dikleştirmeye hiç gerek olmadıgını sadece silikonla harika memelerim olabilecegini soyledi.Aynı gun eve donebilecegimi ve agrısız ve sızısız bir ameliyat olacagını soyledi zaten kendisi meme buyutme operasyonlarını çok basit bir operasyonmuş gibi anlatıyor.(ki oyle de gerçekten tecrube edildi)
merhaba :) Silikon taktırmış biri olarak Tugrul beyin söylediklerinden bahsedecek olursam,silikon zaman geçtikçe ufalmaz silikonun buyuklugu sabittir.Ancak meme dokun doğal surecinde ilerler.Yani yıllar yıllar içinde kendi dokun nasıl aşağıya doğru inecekse aynı şekilde iner.Bu arada mühim olan silikonun nerde olduğudur?Silikon kasüstü yöntemde bir miktar aşağıya inecektir (sarkma olarak algılama)bu şekilde doğal goruntu devam eder . Yani eski hiç memesiz haline donmessin endişelenme.
Bu konuyla ilgili bu topiğin en baş sayfalarından Tugrul beyin anlattıklarını uzun uzun okuyabilirsin yardımcı olacağını duşunuyorum.
Meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdikten sonra forum sayesinde en doğru ismin tuğrul bey olduğuna karar verdim . Bana fiyat bilgisi verebilecek kimse varmı acaba yardımcı olursanız cok sevinicemforumda hiç arkadaşım yok ve acaba tuğrul beye ameliyat olan birisi beni eklermi ameliyat sonrası fotoğraf görmem için ?sonrasında silebilirsinizde Teşekkürler
Canimm benide ekleyebilirmisin bende tugrul beye ameliyat oldum.fotolarini gorebilirmiyimTugrul Bey kesinlikle göğüs buyutme hemde göğüs küçültme ameliyatlarında bir numara yaptıgı operasyonların sonuclarını gördüm gercekten cok dogal ve guzel yapıyor. İki soru soruyor göğüslerim hıc yok göğüsüm olsun mu? Yoksa dogallıgını kaybetmeyecek kadar kucuk amelıyat olduguna değecek kadar buyuk mü? Buna göre sizin seçimininiz doğrultusunda vücudunuzda duracak en idealini kullanıyor. Ben ona cok inanıyorum öle konuşmasında şahsen bana rahatlık veriyor. Bir çok konuya farklı bakış acısı ile bakmamı bıle sağladı bence cok donanımlı ve arkası cok dolu konuşuyor. Muhabbet etmesi cokta keyifliydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?