Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

paylaştım fiyatı özelden ama resim isteyen arkadaşlar prensip olarak buraya resim yüklemeyi doğru bulmuyorum.saç göz resmi değil bu takdir edersinizki . zaten görüşmede tuğrul bey yeterince gösteriyor

Bende Tuğrul beye amaliyat olacağım benı de eklerimin lütfennn

Bende Tuğrul beye amaliyat olacağım banada resim lütfennn anilsarisoy@hotmail.com

@hotmail.com
Bende Tuğrul beye amaliyat olacağım benı de ekleyin resim yollayabılırmısın lütfennn anilsarisoy@hotmail.com

Cevabın için tesekkurler canım! Ben burdakı yorumların hebsini okudum, cok az olumsuz yorum okudum, yani 1,2 tane. Onlarda beni korkutdu. O shanssızların sırasında olmakdan korkdum. Biri cok kucuk yaptıgını soyledi, biri bir sene icinde ufaldıgını ve sarkdıgını yazmış. O yuzden merak etdim. Sen amelyat olalı ne kadar zaman oldu?

Son düzenleme:
Meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdikten sonra forum sayesinde en doğru ismin tuğrul bey olduğuna karar verdim . Bana fiyat bilgisi verebilecek kimse varmı acaba yardımcı olursanız cok sevinicem forumda hiç arkadaşım yok ve acaba tuğrul beye ameliyat olan birisi beni eklermi ameliyat sonrası fotoğraf görmem için ?sonrasında silebilirsinizde Teşekkürler

Seni ekliyrm cnm resimlere bakabilirsin.. Arkadaş olarak ekleyenleride kabul ediyrm ekleyebilrsnz yani, sonuçta herkes ortak bi amaç için bu forumda.. Tuğrul bey zaten resim gösteriyo ofisinde denmiş, evet gösteriyo hatta başkasının yaptığı kötü ameliyat sonuçlu fotoda göstermşti bana, kollarını yukarı kaldırınca memeleri hareket eden bi kızın resmini göstermşti.. Güzel olan resimlerin içinden böyle olsun diye bomba bi resimde beğenmiştm ben ama benimkiler tamamen alakasız oldu malesef.. :/ Umarım herkes arzu ettiği göğüslere kavuşur ne diyim.. :)

Birde ameliyattan sonraki süreçte küçülme olmuyo denmiş, bariz küçülme oluyo bence benimkiler ciddi manada küçüldüler yani.. Ben dümdüz göğüslüydüm e tabi eskisi gibi dümdüz olmaları imkansız, sonuçta bi madde var içerde.. ama çok küçülüyo, o yüzden büyük protez koydurun benim tavsiyem arkadaşlar..

Kızlar...

Benim bu cuma günü kendisiyle randevum var. Biraz telefonda konuştuk. Nefes almadan konuşuyor maşallah...

Kendine güvenini taktir ettim ama umarım sonrası bu ukalalığa dönmez :) Neyse, benim sormak istediğim dikleştirme ameliyatı sadece ters T olarak mı yapılıyor bir bilginiz var mı? Ben de 4-5 santimlik sarkma var. Ve göğüs dokumda var şuan.

Canimm benide ekleyebilirmisin bende tugrul beye ameliyat oldum.fotolarini gorebilirmiyim

Merhaba arkadaşlar,

Ben de Salı sabahı Tuğrul Bey'e meme büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatım gayet güzel geçti. Ağrılarım her geçen gün azaldı. Bugün (5.gün) kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Perşembe günü sargıları açacağız, umarı herşey yolunda geçer. Tüm forumu okudum. Deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…