- 21 Şubat 2012
- 204
- 16
- 318
Canım çok geçmiş ve hayırlı olsun. Resimlerini gördüm gayet güzeller. Bana göre hiç de küçük değiller. Hem bu işin daha devamı var çocuklar falan.. İlerde emzirirsin muhakkak ve bu süreçte zaten daha da büyecekler. Çatlamaların daha az olur böylelikle. İleriye yönelik düşün biraz da. Hiç canını sıkma tadını çıkar sadece :)
merhaba lütfen bana yardım edin bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum tuğrul turan beyden herkes memnun lütfen ameliyat olanlar yardımcı olsa baya bi sene gecmis sonucları bilmek istiyorum tugrul beye güvenebilir miyimHattat hastanesindemidir acaba kendisi suan ve fiyat bi kacsene önce 6000 yazmıssınız artmamıstır umarım ... birde benim göğüsler cok kücük gelismedi neredeyse dümdüz ben dogal dursun istiyorum ayrık yuvarlak olsun istemiyorum 85 beden bana fazla mı olur cunku göğsüm suan hiç yok gibi siz ne tavsiye ediyosunuz kızlar herkes göğüs altından yaptırmıs koltuk altından yaptırsam daha iyi değilmi dikiş izi bellii mi olur ben aslında hangisi daha sağlıklı ilerde sorun olmıycaksa oyle yaptırmak istiyorum en korktugum sey yaptırdıktan sonra dogal görünmezse .. birde yanlıs bilmiyorsam bi arkadasım silikon taktırırsan göğüs ucların olmaz cok dedi benim göğüs uclarım suan var allaha sükür bu da beni korkuttu bide yüz üstü yatılmıyormus sanırım
mavibeyaz123 öncelikle cok gecmis olsun canım ne kadar sanslısın umarım istediğin göğüslere kavusmussundur canım darısı bana 7000 gibi bir rakam bana cok fazla ama bi sekilde artık yaptırmak istiyorum gerçekten insan psikolojisini cok etkiliyo evlenmemeyi bile düşünüyorum bu yüzden böyle giderse
aaa son mesajını yeni gördüm tatlım hani herkes cok övüyodu tugrul beyi sen neden memnun kalmadın canım cok merak ettim
Saol melbacım, çatalsız iki tane ayrık göğse sahibim, yav diyorum ben zaten dayıyodum tam desteği, ortadaki görüntü aynıydı, kamyon geççek gibi..şimdi yine aynı, büyüklükleride tam destekli halinden az küçük oldu, yani ince süngerli yine kullanıcam mecburen, ince sütyen takıp üstüne badi giyersem küçük duruyo çünkü.. 11 gün oldu sol göğsüm şiş hala, ama sağ göğsüm yumuşacık baştan beri, gerginlikte olmadı hiç zaten dikiş yerleri haricinde, ufak olduklarından heralde diye düşünyrm.. resimlerde büyük çıkmşlar.. sporcu sütyenim 80 A çünkü.. senin kaç takılmştı cnm.. ?
Canım cok üzüldüm okadar eziyet acı cek istediğin gibi sonucu alma bence git istediğin gibi tekrar aynı dr yaptır diycem ama tekrar acı cekiceksin inş hersey istediğin gibi olurda bi şekilde düzelir canımözelden bana dr hasan fındık 'ın adresini varsa telefon numarasını verir misin canım
Yaa üzüldüm içine sinmemesine. Büyüklük konusunun yani. Ayrıklık konusuna gelince kişinin kendi yapısıyla ilgili birşey bu. Herhangi bir doktorun değiştirebileceği birşey olduğunu zannetmiyorum. Ben yine de iyi tarafından bakmandan yanayım. Birden memelerin çok büyüseydi çok dikkat çekici ve yapay olurdu belki de. Böyle gerçekten doğal. Hem yine söylüyorum iki çocuklu birisi olarak Allah kısmet eder bebişlerin olur da emzirirsen ilerde durumlar değişecek. Bak o zaman iyi ki böyle olmuş diyeceksin güven bana
Eminim cok guzel olmuşlardır canım biz biraz bu konuda doyurmuşuz olabılırız :) benımde boyum 175 ve bana 250 cc ile 375cc arasında deneyerek en uygun olanı takacagını söylenmişti hangısını iyi olur sizce
Çok geçmiş olsun mavibeyaz
Biraz hoşnutsuzluk sezdim ama bence zamana bırakıp şöyle bi 6 ay geçmesini bekle belki biraz aşağı indikçe gözüne daha hoş görünür ... o kadar ağrıya katlanmışsın biraz da sabret vücudun yeniliğe ayak uydursun bakalım. belki de güzel olmuştur bir süre sonra insanların tepkilerinden anlarsın zaten. cesaretini tebrik ediyorum umarım zamanla alışır seversin yeni göğüslerini :)
Bu arada bu sayfalarda okuduğum kadarıyla uzun süre inmeyen şişliklerden doktoru haberdar etmen gerekiyor, gerekirse çağırıp müdahale edebiliyormuş çünkü
Ha bir de tuğrul turan gitgide kendini bozuyor galiba ben de sonbaharda gidip görüşmeyi düşünüyorum ama aksi doktorlardan nefret ederim nasıl yapıcaz bakalım ?
Tatlım emin ol görünce daha beter, ortada bi bok yoktur der hatta bide.. :)) Sen bilmiyosun ben biliyorum, ben senden daha zekiyim filan.. :)) Son telefon görüşmemizde, sus be kadın deyip teli kapattırdı bana bide.. daha dün gördüm kendisini ve Tuğrul bey Allah eşinize sabır versin dedim, o zaten cennetlik diyo, bi oğlum var o da aynı bana benzemiş deyip basıyo kahkahayı, yani farkında kendini, özünde iyi bi insan ama biraz değişik bi insan.. ürkme ama düşünüyosan tuğrul beyi, biraz sabır eşiğini yükselticen, çünkü dediğim dedik bi adam.. bide sakın ona bırakma, fotoğrafla git, gözüne sok, böyle istiyorum diye.. benimkiler biraz fazla doğal olmuş açıkçası, fotoğrafla gitmediğime çok pişman oldum ben.. Ama operasyon çok rahattı tavsiye ederim geçekten, çok iyi bi doktor Tuğrul bey..
canim sende dr tugrul beydemi amilyat oldun? benim bir haftam var bu bir hafta icinde amilyat olup ise baslaya bilirmiyim ne diyorsun??? kendisi sorun olmicani, hatta 3. gün ise basliya bilcegimi söyledi. bu amilyat sonrasinda cok acili gecen bi dönemi, hep yatmam mi gerekyor. yoksa hazir istanbuldayken istanbulu geze bilme gibi bi durumum varmi. bir hafta icinde yaptirsam benim icin iyi olurmu? bilenler cevap veripte beni yönlendirebilirseniz cok sevinirim cok kararsizim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?