• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Merhabalar,

Ben uzun zamandir dusunuyorum Tugrul Bey'e ameliyat olmayi fakat bir turlu cesaretimi toplayip ciddi ciddi gorusemedim. Su an mesaj sayilarimdan oturu ozel mesaj gonderme sansim yok. Bana ozel mail araciligi ile Tugrul Bey'in mail adresini gonderebilir misiniz lutfen? Gorusmeye baslamak istiyorum artik

Cok makbule gecer

Cok tesekkurler

benim Tuğrul beye ameliyat olalı yaklaşık 3,5 sene oldu. dikişler alındıktan sonra kontrole bile gitmedim :)) son derece normal, doğal her bakımdan.

Evt cnm Tuğrul beye ameliyat oldum ben.. 3.gün işe başlayabilceğini düşünmüyrm ben.. ilk 4 gün dikiş yerlerin ağrıyo, yataktan kalkarken yatarken annem yatırmştı beni.. Kambur yürüyosun zaten falan.. Tuğrul beye kalsa bana ameliyatın ertesi günü çarşı pazar gezebilceğimi söylemiştide böyle bişey yok.. Ama hep yatman gerekmiyor, ben yatmamştm hiç, ama 1 hafta evde dinlenmştm.. Ekliym seni fotolarıma bakablrsn cnm.. Hayırlı olsun bu arada..

merhaba siz bir kac ay önces amilyatinizdan memnun degildiniz suan nasilsiniz ne düsünüyorsunuz bende bir ay icinde tugrul beye amilyat olcam bilgilerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim sizinde kas üstümüydu

merhaba siz bir kac ay önces amilyatinizdan memnun degildiniz suan nasilsiniz ne düsünüyorsunuz bende bir ay icinde tugrul beye amilyat olcam bilgilerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim sizinde kas üstümüydu

Mrb cnm ben Tuğrul beyden memnun kalmadm evt hala düşüncelerim aynı.. Benim vücuduma uygun silikonu koyamadı şu an ameliyatımın üzerinden 2,5 ay geçti yaklaşık, süngerli B cup kullanıyrm öyle söyliyim.. Süngerli sütyensiz dışarı çıkmıyrm maalesef hiç yeterli değiller, ukala baskın tavırlarıda cabası kendisinin.. ben ikinci bi ameliyat düşünyrm açıkçası yeterli param olduğunda öyle söyliyim.. Ama bunlar benim kendi fikirlerimdir tamamen.. Şöyle diyim 2.5 ay öncesine dönsem asla Tuğrul Turan a ameliyat olmazdm.. Hastanın düşüncelerini değil, kendi isteklerini önemseyen birisi benim fikrim böyle cnm.. :) Evt benimde meme altı kesisi kasüstüydü

M-S dan sütyen aldım bikaç tane, B cup, süngeri incecik olanın boşluklar kalıyo doldurmuyor( çok beğendiğim için aldım:( ) süngeri kalın olanın B cup zorla dolduruyor işte, ama üstten taşma filan yok yani.. Çok yetersiz..:( Yani cnm birazda şans işi olabilir, dua et, az emek edilmiyor, umarım herşey gönlünce olur.. ;)

Mrb cnm ben Tuğrul beyden memnun kalmadm evt hala düşüncelerim aynı.. Benim vücuduma uygun silikonu koyamadı şu an ameliyatımın üzerinden 2,5 ay geçti yaklaşık, süngerli B cup kullanıyrm öyle söyliyim.. Süngerli sütyensiz dışarı çıkmıyrm maalesef hiç yeterli değiller, ukala baskın tavırlarıda cabası kendisinin.. ben ikinci bi ameliyat düşünyrm açıkçası yeterli param olduğunda öyle söyliyim.. Ama bunlar benim kendi fikirlerimdir tamamen.. Şöyle diyim 2.5 ay öncesine dönsem asla Tuğrul Turan a ameliyat olmazdm.. Hastanın düşüncelerini değil, kendi isteklerini önemseyen birisi benim fikrim böyle cnm.. :) Evt benimde meme altı kesisi kasüstüydü

canım merhaba,arkadaşlık teklifimi kabul etmişsin sağol.fotoğraflarına baktım ve bence kesinlikle göğüslerin küçük değil.dar omuzlu zayıf bir yapın var.bundan daha büyük olsalardı hiç doğal durmazdı inan bana.pişman olacak hiçbirşey yok,bence doktorun sana en uygun ölçüyü takmış.hoşçakal

canım merhaba,arkadaşlık teklifimi kabul etmişsin sağol.fotoğraflarına baktım ve bence kesinlikle göğüslerin küçük değil.dar omuzlu zayıf bir yapın var.bundan daha büyük olsalardı hiç doğal durmazdı inan bana.pişman olacak hiçbirşey yok,bence doktorun sana en uygun ölçüyü takmış.hoşçakal

Cnm işte fotolar yanıltıcı olabiliyo maalesef, dar omuzlu diyosun bana benim iki omuz aram tam 40 cm, zaten doktorumda demişti geniş omuzlu yapılısın diye.. gayet geniş omuzlarm tatlm.. zayıfsın diyosun 58 kiloym ben kalçalıyımdırda ayrıca.. Göğüsleri güzel görmen hoş tabi cnm ama ben süngerli B cup takıyrm öyle söyliyim sana.. İnce penye bi sütyenle asla çıkmam dışarı, çıkamam çok yetersizler çünkü vücudumlada orantısızlar.. Ama tabi benim görüntüm senin hoşuna gittiyse doktoruna öyle bi göğüs tarif edersin cnm.. Ama beni canlı görsen küçük mü büyük mü o zaman anlardın.. ;)

Ayrıca fotolarıma bakarken son halim var 2.5 aylık yazan o son halim cnm.. Diğerleri nisbeten şiş halleri, iniyolar zamanla.. Onu baz al, biz foto koyuyoruzki silikon taktıranlar, siz doğru karar verin, sonuçtan pişman olmayın.. ;)

bilemiyorum belki fotoğraflar yanıltıcı olabilir,ama ben çok beğendim tam olması gerektiği gibi.fotoğrafları biraz alttan çekmişsin tam karşıdan ve biraz daha uzaktan çekersen vücuduna göre küçük mü büyük mü daha iyi belli olur.ama sen memnun değilsen zaten gerisi boş.

bilemiyorum belki fotoğraflar yanıltıcı olabilir,ama ben çok beğendim tam olması gerektiği gibi.fotoğrafları biraz alttan çekmişsin tam karşıdan ve biraz daha uzaktan çekersen vücuduna göre küçük mü büyük mü daha iyi belli olur.ama sen memnun değilsen zaten gerisi boş.

Evet cnm hiç memnun değilim hala sünger desteğine ihtiyaç duyuyorum dediğim gibi, süngerli takmazsam kıyafeti giyince hiç yok gibi duruyo, ki silikon ameliyatı geçirmiş bi insanın hala süngerli kullanmasıda oldukça saçma olsa gerek.. En uygun zamanda yeni bi operasyon düşünüyrm inş...

Merhaba, bende 5 ekim cumartesi gunu ameliyat oldum, pazartesi gunu ile başladım. Çok çok rahat bir ameliyattı, ilk gun hiç agrım olmadı diyebilirim. Surec tamamen Tugrul beyin anlattıgı sekilde ilerledi.

Evet cnm hiç memnun değilim hala sünger desteğine ihtiyaç duyuyorum dediğim gibi, süngerli takmazsam kıyafeti giyince hiç yok gibi duruyo, ki silikon ameliyatı geçirmiş bi insanın hala süngerli kullanmasıda oldukça saçma olsa gerek.. En uygun zamanda yeni bi operasyon düşünüyrm inş...

Hay allaha hangi Dr. A ameliyat oldun.maalesef bazı Dr lar sen nasıl istersen iste kendi bildiklerini yapıyorlarmış:((

Benım bır arkadasım meme buyutme ameliyatı oldu aynı gün normal hayatına devam ettı.neden bu kadar farklı oluyo anlamadım bazıları çokkkk sorun yasıyor

arkadaşlar;
Tuğrul Beye ameliyat olanlar bu başlık altında buluşsak, sonra birbirimize sormak istediklerimizi özelimizden sorsak olmaz mı? Hepimiz aynı yöntemle olduk, mesela ben 1yıl önce olmuş birinin şuan nasıl olduğunu merak ediyorum- malum kapsül falan ençok kasüstünde oluyo deniliyo-, 1hafta olan da 2 ay sonra nasıl oluyo merak ediyo olabilir, ben de ona anlatırım, falan filan... Saçma bi başlık mı bilmiyorum ama umarım cevap veren olurkaydirigubbakcemile4

Benım bri arkadasım oldu bende 26 kasımda gideceğim görüşmeye arkadaşımın okadar doğal ki annesi bile bilmiyor farketmedi.ayrıca aynı gün normal hayatına döndü

Back