Saol cnm, inş. öyle olucak.. :) Haklısın pozitif bakmak lazım.. Hemen evlenip çoluk çombalak yapmak lazım o zamaan..)
merhaba
arkadaşlık talebi nasıl yollanıyor bilemedim. beni ekleyebilir misin? çok merak ettim başına gelenleri ve detaylı konuşmak isterim senle. geçmiş olsun bu arada
Evt cnm Tuğrul beye ameliyat oldum ben.. 3.gün işe başlayabilceğini düşünmüyrm ben.. ilk 4 gün dikiş yerlerin ağrıyo, yataktan kalkarken yatarken annem yatırmştı beni.. Kambur yürüyosun zaten falan.. Tuğrul beye kalsa bana ameliyatın ertesi günü çarşı pazar gezebilceğimi söylemiştide böyle bişey yok.. Ama hep yatman gerekmiyor, ben yatmamştm hiç, ama 1 hafta evde dinlenmştm.. Ekliym seni fotolarıma bakablrsn cnm.. Hayırlı olsun bu arada..
merhaba siz bir kac ay önces amilyatinizdan memnun degildiniz suan nasilsiniz ne düsünüyorsunuz bende bir ay icinde tugrul beye amilyat olcam bilgilerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim sizinde kas üstümüydu
Mrb cnm ben Tuğrul beyden memnun kalmadm evt hala düşüncelerim aynı.. Benim vücuduma uygun silikonu koyamadı şu an ameliyatımın üzerinden 2,5 ay geçti yaklaşık, süngerli B cup kullanıyrm öyle söyliyim.. Süngerli sütyensiz dışarı çıkmıyrm maalesef hiç yeterli değiller, ukala baskın tavırlarıda cabası kendisinin.. ben ikinci bi ameliyat düşünyrm açıkçası yeterli param olduğunda öyle söyliyim.. Ama bunlar benim kendi fikirlerimdir tamamen.. Şöyle diyim 2.5 ay öncesine dönsem asla Tuğrul Turan a ameliyat olmazdm.. Hastanın düşüncelerini değil, kendi isteklerini önemseyen birisi benim fikrim böyle cnm.. :) Evt benimde meme altı kesisi kasüstüydü
canım merhaba,arkadaşlık teklifimi kabul etmişsin sağol.fotoğraflarına baktım ve bence kesinlikle göğüslerin küçük değil.dar omuzlu zayıf bir yapın var.bundan daha büyük olsalardı hiç doğal durmazdı inan bana.pişman olacak hiçbirşey yok,bence doktorun sana en uygun ölçüyü takmış.hoşçakal
bilemiyorum belki fotoğraflar yanıltıcı olabilir,ama ben çok beğendim tam olması gerektiği gibi.fotoğrafları biraz alttan çekmişsin tam karşıdan ve biraz daha uzaktan çekersen vücuduna göre küçük mü büyük mü daha iyi belli olur.ama sen memnun değilsen zaten gerisi boş.
Selam
bn olmadim ama kendisinde olmayi dusunuyorum.sadece ozel mesaj yazmayin byanlar olmayidusunenlerde faydalansin en azindan :)
Evet cnm hiç memnun değilim hala sünger desteğine ihtiyaç duyuyorum dediğim gibi, süngerli takmazsam kıyafeti giyince hiç yok gibi duruyo, ki silikon ameliyatı geçirmiş bi insanın hala süngerli kullanmasıda oldukça saçma olsa gerek.. En uygun zamanda yeni bi operasyon düşünüyrm inş...
arkadaşlar;
Tuğrul Beye ameliyat olanlar bu başlık altında buluşsak, sonra birbirimize sormak istediklerimizi özelimizden sorsak olmaz mı? Hepimiz aynı yöntemle olduk, mesela ben 1yıl önce olmuş birinin şuan nasıl olduğunu merak ediyorum- malum kapsül falan ençok kasüstünde oluyo deniliyo-, 1hafta olan da 2 ay sonra nasıl oluyo merak ediyo olabilir, ben de ona anlatırım, falan filan... Saçma bi başlık mı bilmiyorum ama umarım cevap veren olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?