Saol cnm bakalım artık zaman göstericek.. :) Ama insanların anlayabilceğini sanmıyorm pek.. Şimdi ince tül bi sütyen taksam, eski full destekli halimden daha küçük görünüyo.. Yani ince bi sünger desteğine hala ihtiyacım var maalesef..
Doktoruma söylemştm ilk hafta, ama ikinciye pek söylenebilicek biri değil açıkçası.. :/ 1 ay sonra hala geçmezse o zaman ararm mecburen artık..
Aksi sıfatı Tuğrul bey için devede kulak kalır inan bana, sana kolay gelsin.. :)) Ama daha yeni bu ameliyatı olmuş biri olarak elinde fotoğrafla git mutlaka..
Çünkü Tuğrul beyle böyle karşılıklı konuşma şeklinde gerçekleşmiyor görüşme, sadece kendi konuşuyo Tuğrul bey, soru sordurmuyor, azarlıyo, kendi fikrini söyleyemiyosun, senin bi fikrin olamaz, hep o biliyo o çok zeki çünkü filan, kendini övüp duruyo.. Çok baskın dediğim dedik bi adam, ben öyle bi doktor hayatımda görmedm açıkçası.. Egosu göklerde bi adam.. Hasta doktor iletişimi yok yani, kendi bildiği kendine göre güzel görünen protezi koyuyo, sen ne dersen de.. O yüzden fotoğrafla git diyorum.. Bu kadar kötülüyosun öngörüşmeden sonra yaptırmasaydn diyebilirsn, haklısın.. Ben İst. içinde olsaydım durum farklı olurdu kesinlikle, annem ve babamla ben direk ameliyat olmak amaçlı gitmştm, başka bi şehirden kalkıp, orda vazgeçsem bi daha yatardı o iş.. Ve dedim sonuç iyi olsunda, ama ben sonuçtanda memnun kalmadm açık ve net.. Vücuduma göre çok küçük göğüsler yaptı, ama biz onla öyle anlaşmamştk.. kafasına göre koymuş protezi, ve durum böyle.. Ofisinde öncesi ve sonrası resimleri gösteriyo, hatta onlardan albüm yapmayı düşünüyomş.. Benim öncesi resmimi çekti, fakat sonrası resim yok, çekmedi..!! :) Ekle beni cnm, resimlerimi görürsün bi fikrin olur..