Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Yaa neden moralin kötü:-(( Bende üzüldüm şimdi:-(
Sıkma canını, çok güzel bir görünüme kavuştun sonuçta. Tuğrul Bey göğüs küçültme ve göğüs dikleştirmede iddialı. Yaptığı göğüsler muhteşemdi. Resimlerini göstermişti bana da.

Valla ben dümdüzlükten kurtulmanın mutluluğuyla ameliyat olduğum günden beri ağzım kulaklarımda geziyorum)))

Cuma günü de dikişlerim alınıyor inşallah;-)))
İlk işim cicili bicili sütyenler, ve yeni göğüslerime uygun bikiniler almak olacak.
Çok mutluyum ve bu mutluluğun ihtiyacı olan herhese bulaşmasını yürekten istiyorum;-)))))))

Canımm, çok doğru bir seçim yaptığına adın gibi emin olabilirsin.
Yanılırsan tükür yüzüme:-D :-D :-D :-D :-D :-D a.s.

Tuğrul bey bir tanedir :))

Şubat ayında kendisine gögüs büyütme ameliyatı oldum. Hem çok güzel gögüslerim oldu hemde dünya tatlısı bir doktorum oldu.

Evet göğüs büyütme, göğüs küçültme, yada göğüs dikleştirme konusunda Tuğrul Turan en güzel şekli veriyor kesinlikle. Benimkiler daha yeni olmasına ve yerine tam oturmamış olmasına rağmen şu halde bile mükemmeller. Dekolte kısmım çok doğal ve gerçek göğüs gibi duruyor. Hatta gerçek göğüsten daha güzeller vallahi...
Forumda bir arkadaş, yan yana kas üstü ve kas altı örneği olarak resim koymuştu.
O resimdeki kas üstü meme çok iğrenç ve top koymuş gibiydi.
Halbuki Tuğrul Bey diyordu ki; "kas üstüne yuvarlak protezi usulüne uygun biçimde yerleştirdiğimizde, oldukça doğal bir görüntü elde edilebilir".
Evet aynen öyle de yapıyor. Yani o iş doktorun becerisiyle alakalı tamamen.
O resimdeki kas üstü örnek benim şu anki göğüslerimin tırnağının tırnağı bile olamazlar. Ameliyat sütyeninden kurtulup göğüslerimin resmini doktor bana da yolladığı zaman buraya resim koyacağım zaten, o zaman görür herkes. Kapak olur;-))))))))

deepgreen sen daha yeni ameliyat olmuşsun ya bu arada sana da cok gecmiş olsun canımm..sevgili memecanlarr iyiki bulmuşum sizlerii:)))

Aynen memecanım, yeni oldum ben sağolasın;-) Bugün 10. günüm;-)
Yeni göğüslerimle çok ama çok mutluyummmm;-)))
Öpüyorum hepinizia.s.

canım daha iyiyim bu arada basımın agrısı gecti biraz.eşimin yardımıyla saclarımı yıkadım kendimi cok daha iyi hissediyorum:) küçültme ameliyatları büyütmeden daha zormuş herzaman, sevgili drum öyle demişti.inanaın bu sıkıntıya değicek ki cok da fazla bi sıkıntı değil yani..narkozun etkisinden kurtulmam uzun sürdü akşama doğru şimdi daha iyiyim.ah su bandajlarr bi cıksa...iyiki tuğrul beye ameliyat olmuşumm bir kezdaha sizlere teşekkürler onu bulmamam yardımcı olduğunuz için.. eşim bile cok sevdi onu ne tatlı adam ya diyor:)yeni memişlerim süperr hiçbişeyy ''umrumdaaa değillll''

Yerden göğe kadar haklısın canımmmmm......
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya deepgren evet o resmi ben de gördüm biri kas altı biri kas üstü.
hayatımda böyle saçmalık görmedim ben.ne yani kadına denemek için birbirinden farklı şeyler mi koyuyolar.
ben de kas üstü büyütme oldum ve dediğin gibi dekoltem harika.hiç ordaki gibi top değil.çok doğal.sadec sol memem sim siyah.çok morardı.yalnız ameliyat olacaklar korkmasın benimki uzun hikaye. herkeste olan bi durum değil.olsa da bu kadar olmaz yani.dr.um sağolsun anlattı içimi rahatlattı korkmıyım diye
neyse bu arada dün ordaydım dikişlerim alındı.deepgrencim sakın korkma hiç bişe hissetmiyosun.
sadece sol göğsümün şişinin inmesini bekliyorum.sonra alıcam sütyen falan.
göğüslerimin şişi oldukça indi.artık kimse anlamıyor.
ben de rahata erdim şükür.bi an çok büyük oldular diye korkmuştum ama meğer şişmişkaydirigubbakcemile3

leylek'ciğim, geçmiş olsun tekrardan. Senin sol göğsünde kisler vardı değil mi, yanlış hatırlamıyorsam. Ondan morarmıştır öyle. Yoksa bende hiç morarma olmadı mesela.
Maşallah ben çoktan alıştım bile yeni halime. Her saniye şükrediyorum canlarım.
Memecanlarım;-)))

Yeni ameliyat olacak arkadaşlara da dua ediyorum...

arkadaşlar ne dikişleri bunlar yaww?? ben bu operasyonda dikiş olmuyor diye biliyodum..???

Oluyo oluyooo;-))) Hemde çift dikiş:-D
Şaka şaka. Ama alırken hiç acımıyor dedi doktor. Öyle diyorsa öyledir. leylek arkadaşımız da hiç hissetmiyorsun dedi. Tamamen korkum geçti;-)))
Hepinizi seviyorum memecanlarımm... ;-)))))

canım şehir dışından gelenlere alıncak dikiş yapmıyomuş.eriyomuş.dikiş deyince ben de hep izi düşünürdüm.deepgreen nasıl alıyo biliyomusun ?
ipi kesiyo sen bişe anlamıyosun zaten
sonra ipten tutup bi kerede yavaş yavaş çekiyo
sadece ipin yürüdüğünü hissediyosun yani gıdıklanma gibi
sadec bi kaç tane minik delik kalıyo ona da bant yapıştırıyo.onlarzamanla kendi düşücekmiş dokunmuyosun
tahminimce hani kahverengi yerinde kenarlarda bi iki kıl gözeneği gibi belirsiz iz olucak dikiş değil yani
zaten 2 ay sonra sen bile bulamazsın dedi
bu arada evet canım sol göğsüm kist doluydu ameliyatta bakmışki dr sağ da aynı sol göğüsle aradaki bedn farkını kapatmak için bayağı uğraşınca zorlandı tabi sol memem.o yüzden zedelendi biraz.zaten eskiden de memeli bi kadın olduğun belli sağ memede doku çok fazlaydı dedi.ama sol işte sorun çıkardı biraz bana
hala şiş ve mor artık bekliyorum sabırla napıyım:gitme:
ben zaten çabuk moraran ve de şişen bi hatunum ya:gitme:
arkadaşlar ne dikişleri bunlar yaww?? ben bu operasyonda dikiş olmuyor diye biliyodum..???

Leylek'ciğim, yaa ne güzel anlatmışsın. Sanki o anı yaşadım gibi oldum valla;-)
Demek sadece gıdıklar gibi ipin yürüdüğünü hissediyosun. O zaman hiç bir şey yokmuş gerçekten de;-)))
Canım peki senin o kistler ne olacak şimdi? Öyle kalacak mı ömür boyu seninle? :-((

dün akşam ateşim oldu yaw..drum parol almamı ve ertesi günde sürebileceğini söyledi.sizde olmuşmuydu ateş kızlarr

"""""DAVET"""""
Arkadaşlar biliyorsunuzki, 08.08.2009 tarihinde Tuğrul Turan'a göğüs büyütme ameliyatı olmuştum.
Ve o gün gelmek isteyen ameliyatıma gelebilir demiştim. Kapım herkese açıktı yani;-))

Ameliyat öncesinde ise bende şöyle bir fikir vardı "keşke doktor hastalarından birini çağırsa da ameliyat olmuş birinin göğüslerinin şeklini canlı canlı görebilseydim" demiştim. Ama bunu doktora söyleyemedim tabiki. Şimdi aynı duyguyu yaşayan, ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara buradan, ve bir kaç tane daha topikten bir davette bulunmak istiyorum. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum.
Büyük ihtimalle bu cuma, yada cumartesi dikişlerim alınıyor, ve ameliyat sütyeninden de kurtuluyorum.
Kliniğe gelip canlı örnek görmek isteyen olursa başımın üstünde yeri var;-)
Benim ameliyatım şu özelliklerde oldu; Kas üstü, yuvarlak, 325 cc yüksek profil, göğüs altı kesisi.
Benim yorumum: Muhteşemler;-))

Gelmek isteyen olursa bana haber versin, günüm netleşince günü ve saati bildireyim;-))
Sevgilerimle... Hepinizi öpüyorum...

canım maalesef kalıcaklar bi ömür
ama zararsız kistlermiş onlar.ama sıkıntılılar işte maalesef.deepgren inşallah sütyensiz de beğenirsin göğüslerini.benim gibi şok olmazsın
çünki ben sütyen çıkınca şok oldum biri mosmor
iki ay sonra yorum yapıcam artık.morluk geçsin

Son düzenleme:
canım her bünye ayrı tepki veriyo heralde.ateşin ameliyatla ilgisi olduğunu sanmıyorum
öyle olsa aklıma iltihap gelir.ama bunun için dayanılmaz ağrılarının olması lazım
yani üşütmüş olabilirsin canım sonuçta seninki ciddi ciddi ameliyat
kendine dikkat et
dün akşam ateşim oldu yaw..drum parol almamı ve ertesi günde sürebileceğini söyledi.sizde olmuşmuydu ateş kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…