Canım çok geçmiş olsun. Sende bayaa atlattın. Bak ne yap biliyormusun, yanına biraz peçete al. Bir parça kopar ona aseton dök, aseton kurumadan hemen sağdan soldan, üstten alttan sokuşturarak o yapışkan kalıntılarını temizle. Kaşındıran onlar. O kalıntıları sütyenin altından dışarı çekebilmek için tırnağını kullanman gerekebilir. Dikişlerden uzak yerlerde tabi. Bende bandajların çıktığı ilk akşam kaşınmaktan uyuyamamıştım:roflol:
Gece yarısı kalktım ve asetonla temizleyip yatınca mışıl mışıl uyudum. Silme işlemini yatar vaziyette yap, ne olur ne olmaz yerimseniben
Öptüm canım..
kızlar merhaba. bende bayaadır araştırma içindeyim. epeydir forumda doktorlar hakkında yazılanları okuyorum. ılk başka aklımda onlarca isim vardı. tabi haklarında bilgim yoktu. şimdi eleye eleye doktor sayısını beşe düşürmeyi başardım. şimdi sizlerden bu doktorların mail adreslerini isteyeceğim. bir soru listesi hazırlayıp hepsine aynı maili göndermeyi düşünüyorum. sonrada yüzyüze görüşmeye gideceğim.
artık kocamın yanında soyunurken utanmaktak bıkmış biri olarak sizden bana da yardımcı olmanızı rica ediyorum. mail adreslerini istediğim doktorlar, 1-tuğrul turan 2-yakup avşar 3-naci çelik 4-aylin karanlık 5-mustafa tercan. sevgilerle
selam kizlarrr 1 hafta yoktum neler olmus burada hehehehleylek 82 ecemm ve deppgreen dikislerden ve de bandajlardan kurtuldugunuza cok sevindim. bikac hafta sonra da sertliklerden kurtulacaksiniz merak etmeyin:)
su anda ASKISIZ bikiniyle tatilin tadini cikariyorum. her aynaya baktigimda da iyiki bu karari vermisim diyorum. eskiden askili bikiniler giydigim zaman ki izlerden boyun agrilarindan eser yok. ne cok yük tasiyomusum meger.
neyse memecanlar sizi unuttugumu düsünmeyin istedim. sadece tatildeyim ama arada girmeye calisiyorum. Ameliyat olacaklara simdiden basarilar. olanlarada OLDUDA BITTI MASALLAHH:DD
kucak dolusu sevgiler.
Canım, unutmaki burada sana o gün dua edecek olan ablaların var...z£yn€p;8663308 .!.:Evet arkadaşlar 2 eylülde görüşme 3 eylülde de ameliyatım var :))
Başta selenn ve deepgreen olmak üzere bana yardımcı olan ve tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
merhaba tugrul beyin internet sitesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ve yeri de levent te. google dan arayinca maalesef bulunmuyor. burdan bakabilirsin canim.sevgiler
Eski sayfalardan web sitesini buldum. Teşekkurler cellminn. Google'dan gerçekten de bulunmuyor. Gizli web sitesi gibi.
hehehe eski sayfalari okuduguna sevindim taylor:) bu arada google dan arayipta bulamayan arkadaslar yahoo arama motorunu denesin tugrul bey öyle demisti bana. not: mozilla ile de acilmiyo sayfasi yani en azindan bende acilmamisti internet explorer la acilmisti bilgilerinize_))
bu arada taylor sana simdiden iyi sanslar. umdugun boyutlara biran önce kavusman dilegiyle canim.
leylek82 arkadaşım p zaman sorumu burada tekrarlıyayım. senin doktorun tuğrul bey hakkında şunları duymuştum. ameliyattan çıkıp 3 saat sonra kendi arabasını kullanarak evlerine gidenler, ve ertesi gün masa başı işine dönebilenler varmı gerçekten? bunlar doğrumu?
z£yn€p;8663308 .!.:Evet arkadaşlar 2 eylülde görüşme 3 eylülde de ameliyatım var :))
Başta selenn ve deepgreen olmak üzere bana yardımcı olan ve tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
canım ne ameliyatı olacaksın
arkadaşlar merhaba. Bende Tuğrul Tuğran'a ameliyat olanlardanım. 9 ay önce meme küçültme ameliyatım oldu. Kendisini bu form sayesinde buldum. Tabi ki sizlerin sayesinde. İyi ki de bulmuşum.Hiç pişmn değilim. O kadar babacan bir insan ki kendine güvenim sonsuz. Kesinlikle maddiyatçı biri de değil. Sadece emeğinin karşılığını ve hakettiğini alıyor. İmkanı olan arkadaşlar kesinlikle düşünmesinler ameliyat olmak için. Görüşmede ne anlatıyorsu aksi bir durum olmuyor arkadaşlar bu konuda bir şüpheniz olmasın. Dedikleri birebir çıkyor ve sanki daha önce bu ameliyatı yaşamış gibi anlatıyor. Ben 3 doktorla görüştüm ve hiçbiri bu kadar güven vermemişti bana. 4 saat görüştükten sonra da kesn kararımı vererek çıktım odadan.1 hafta içerisinde de oldum ameliyatımı. İyi ki de olmuşum. elimden gelse tüm doktorluk işlerimi kendisine yaptırırm. Hatta mümkün olsa ileride hamile kalsam doğumumun bile onun yapmasını isterim:) Ben doktorlardan çok korkan bi insna olarak Tuğrul beye karşı aşırı bi güven var içimde. Dilerim olmak isteyen herkes olur ve pişman olmaz... Herkese selamlar...
leylek82 arkadaşım p zaman sorumu burada tekrarlıyayım. senin doktorun tuğrul bey hakkında şunları duymuştum. ameliyattan çıkıp 3 saat sonra kendi arabasını kullanarak evlerine gidenler, ve ertesi gün masa başı işine dönebilenler varmı gerçekten? bunlar doğrumu?
slm kızlar meraktan okudum ama sizi gönülden destekliyorum.mutlaka hiçbirimiz kusursuz değiliz.benim mesela göğüslerim çok diktir ve çok güzeldir.ama benim de vajinamda iç dudaklarım sarkıktı.ben de yeni ordan ameliyat oldum.bizi mutlu edecekse kesinlikle göze almalı sürekli kafayı takıp mutsuz olmaktansa biraz dişimizi sıkıp sonunda mutlu olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?