Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

saoll deepgrencimm:)

canım ben özelden attım sana
hepsi de dalında çok çok iyi dr.lar
ben burdaki hiç bir forumda şikayet okumadım hiç biri hakkında
inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla atlatırsın
ama muhakkak yüz yüze görüşmeden karar verme canım
ne olursa olsun seni görmeden teknik hakkında yeterli bilgi veremezler
mesela ben toparlama ameliyatı diye konuştum tam bi saat
sonra beni görünce toparlamaya gerek olmadığını sadece slikonla da güzel sonuç çıkacağını söyledi(tabi her sarkık göğüs için geçerli değil bu yöntem meme şekliyle ve yapısıyla alakalı)
yani tercihi bana bıraktı aslında
bu yüzden hangisi aklına yatarsa yatsın yüz yüze görüşmekten kaçınma
sana tavsiyem tuğrul bey ücret almıyo ama diğerlerinden alan varsa da bir kere olacak bi ameliyat için buna katlanmalısın
hiç bişe senin canından ve memnuyetinden daha kıymetli değil
sonuçta aklının bi köşesinde acaba diğeri daha mı iyiydi diye bişe kalmasın
şimdilik tavsiyelerim bunlar canım

selam kizlarrr 1 hafta yoktum neler olmus burada heheheh leylek 82 ecemm ve deppgreen dikislerden ve de bandajlardan kurtuldugunuza cok sevindim. bikac hafta sonra da sertliklerden kurtulacaksiniz merak etmeyin:)
su anda ASKISIZ bikiniyle tatilin tadini cikariyorum. her aynaya baktigimda da iyiki bu karari vermisim diyorum. eskiden askili bikiniler giydigim zaman ki izlerden boyun agrilarindan eser yok. ne cok yük tasiyomusum meger.
neyse memecanlar sizi unuttugumu düsünmeyin istedim. sadece tatildeyim ama arada girmeye calisiyorum. Ameliyat olacaklara simdiden basarilar. olanlarada OLDUDA BITTI MASALLAHH:DD
kucak dolusu sevgiler.

canım sana da iyi tatiller
mutlu olmana sevindim

Evet arkadaşlar 2 eylülde görüşme 3 eylülde de ameliyatım var :))
Başta selenn ve deepgreen olmak üzere bana yardımcı olan ve tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

z£yn€p;8663308 .!.:
Başta selenn ve deepgreen olmak üzere bana yardımcı olan ve tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Canım, unutmaki burada sana o gün dua edecek olan ablaların var...
Sevgilerle bacım :-D

leylek82 arkadaşım p zaman sorumu burada tekrarlıyayım. senin doktorun tuğrul bey hakkında şunları duymuştum. ameliyattan çıkıp 3 saat sonra kendi arabasını kullanarak evlerine gidenler, ve ertesi gün masa başı işine dönebilenler varmı gerçekten? bunlar doğrumu?

arkadaşlar merhaba. Bende Tuğrul Tuğran'a ameliyat olanlardanım. 9 ay önce meme küçültme ameliyatım oldu. Kendisini bu form sayesinde buldum. Tabi ki sizlerin sayesinde. ıyi ki de bulmuşum.Hiç pişmn değilim. O kadar babacan bir insan ki kendine güvenim sonsuz. Kesinlikle maddiyatçı biri de değil. Sadece emeğinin karşılığını ve hakettiğini alıyor. ımkanı olan arkadaşlar kesinlikle düşünmesinler ameliyat olmak için. Görüşmede ne anlatıyorsu aksi bir durum olmuyor arkadaşlar bu konuda bir şüpheniz olmasın. Dedikleri birebir çıkyor ve sanki daha önce bu ameliyatı yaşamış gibi anlatıyor. Ben 3 doktorla görüştüm ve hiçbiri bu kadar güven vermemişti bana. 4 saat görüştükten sonra da kesn kararımı vererek çıktım odadan.1 hafta içerisinde de oldum ameliyatımı. ıyi ki de olmuşum. elimden gelse tüm doktorluk işlerimi kendisine yaptırırm. Hatta mümkün olsa ileride hamile kalsam doğumumun bile onun yapmasını isterim:) Ben doktorlardan çok korkan bi insna olarak Tuğrul beye karşı aşırı bi güven var içimde. Dilerim olmak isteyen herkes olur ve pişman olmaz... Herkese selamlar...

Merhabalar,

Tuğrul Turan'ın web sitesini bulamadım. Bayağı da aradım. Web sitesi yok mu arkadaşlar? Varsa adresini bana özelden yazabilir misiniz?

Web sitesini bulamayınca bir tavsiye sitesi var, oraya bakayım dedim, belki Tuğrul Bey'in web sitesinin adresini oradan öğrenebilirim diye. Ama hakkında bir tane bile tavsiye yazılmamıştı. Bu da biraz kafamı karıştırdı. Memnun olanlar oraya doktorun adını ekleyip yazsalar en azından iletişim bilgilerini vs. oradan görebiliriz.

slm kızlar meraktan okudum ama sizi gönülden destekliyorum.mutlaka hiçbirimiz kusursuz değiliz.benim mesela göğüslerim çok diktir ve çok güzeldir.ama benim de vajinamda iç dudaklarım sarkıktı.ben de yeni ordan ameliyat oldum.bizi mutlu edecekse kesinlikle göze almalı sürekli kafayı takıp mutsuz olmaktansa biraz dişimizi sıkıp sonunda mutlu olabiliriz.

Eski sayfalardan web sitesini buldum. Teşekkurler cellminn. Google'dan gerçekten de bulunmuyor. Gizli web sitesi gibi.

hehehe eski sayfalari okuduguna sevindim taylor:) bu arada google dan arayipta bulamayan arkadaslar yahoo arama motorunu denesin tugrul bey öyle demisti bana. not: mozilla ile de acilmiyo sayfasi yani en azindan bende acilmamisti internet explorer la acilmisti bilgilerinize_))
bu arada taylor sana simdiden iyi sanslar. umdugun boyutlara biran önce kavusman dilegiyle canim.

Çok teşekkürler cellmin. Boyutunu değiştirmekten çok dikleştirmeyi düşünüyorum. Gerçi belki büyütme de olabilir. Tuğrul Bey'in ismi dikleştirme konusunda çok geçiyor. Forumlarda yazılanlar bayağı faydalı oluyor.

seylan canım kusura bakma yeni gördüm
evet okuduklarının hepsi doğru
ben şahsen ameliyatın ertesi günü bulaşık makinesını boşaltıp dolaplara ,yerine yenisini atmışım
ertesi günü kolay yemekler bile pişirdim
selen arkadaşım kasaltı olmasına rağmen ameliyyattan sonra arabasını kendisi kullanmaıştı yanlış hatırlamıyosam
ama ameliyattan sonra eşiyle alışveriş merkezinde buluşup 2-3 saat alışveriş yaptıklarını ve bu yüzden dr.dan ''artık evine git ve dinlen'' diye fırça yediğini hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3
neyse canım ameliyattan sonra hemen saçlarımı toplayabildim.ayrıca kol hareketlerimde hiçbir kısıtlama olmadı
ama tek sıkıntı ilk iki gün oturup kalkarken göğüslerin düşcekmiş gibi bi sızı oluyor
tabi benim eski yazılarımı okudunmu bilmiyorum benim durumum biraz sıkıntılıydı.yani aşırı kistli olduğum için diğer arkadaşlardan daha çok sızım oldu
bak sızı diyorum çünkü ağrıyı hiç çekmedim
çalışan bi kadın olsaydım eğer nasıl olurdu bilmiyorum.ama en geç 3. gün masa başı işi çok rahat yapılabilir.aslında ağır falan kaldırmadıktan ve kontrollü hareket ettikten sonra her iş yapılabilir
ben çok şiştim .çünkü ilk gece çok düz yatmışım ve meme dokum fazla olduğu için diğer kadınlara göre daha çok şiştim.yani göğüslerim şişti ve çok büyüktü.eğer şişmeseydim ilk günden itibaren hiç sıkıntı yaşamazdım heralde.
ameliyattan sonra eşim yanımda olduğu için arabayı o kullandı ama olmasaydı ben de kullanabilirdim
zaten bi hafta sonraki bandaj çıkartmaya ben kendim araba sürerek yeğenimle ve oğlumla gittik.ordan da deniz kenarında bi kafeye ordan da alışveriş merkezine gittim ve doya doya gezdim
sanırım bu cevap yeterli olmuştur:))
dr. bey bu işi nasıl yapıyo bilmiyorum ama herzaman çok daha az ağrı ve sıkıntı yaşıyosunuz.
ama tabi vucüt yapısı uygun değilse meme zarfı falan ki bunları o sana uzun uzun anlatıcaktır o zaman kas altını tercih ediyor
etrafta yazılan kas altı kas üstü yazılarına ya da yeni çıkan tekniklere falan da takılma en doğru kararı her zaman dr.un verir çünki( bu her doktor için geçerli)
şimdiden Allah kolaylık versin canım.ameliyat olma kararını vererek işin %50 si hallolmuş durumda. bi dr. arama evresi var ki en zor tarafı budur aslında....
inşallah sağ salim sen de bu işi atlatırsın canımvereliniortak
not: benim sol mememdeki morarma da bayağı azalmaya başladı. o neden oldu hala bilmiyorum. ama ben bazen şuna yoruyorum
daha 4-5 günlük ameliyatlıyken oğlum gece koynuma geldi ve uykudan acıyla uyandığımda ayakları mememin üstündeydi.dr. ondan olmaz bence diyo ama bi tek o morardığı için sanki bana onun için oldu gibi geliyo
neyse Allahtan yavaş yavaş geçiyo

Son düzenleme:
canım ne ameliyatı olacaksın
z£yn€p;8663308 .!.:

Sevgili "lynn_lynn", doktorumuzu o kadar doğru anlatmışsın ki, gerçekten ona bir kere daha ameliyat olasım geldi Bende senin tüm söylediklerine katılıyorum. Hatta söylediklerinin doğruluğuna şahit olduğuma her türlü yemini edebilirim...
Allah'ın sevdiği kuluymuşum diyorum ve daima şükrediyorum Allah'a, beni Tuğrul Turan ile karşılaştırdığı için...

Sevgili "seylan". Leylek82 arkadaşımızın cevabına ilaveten, sorunu bende cevaplamak istiyorum.
Benim de ilk günden itibaren hiç ama hiç ağrım olmadı. Sadece yatarken ve kalkarken bir kaç saniyelik sızı oluyordu ilk 3-4 gün. Dren diye bir şey görmedim.. Cumartesi ameliyat olup 3 saat sonra kalkıp eve gittim. Ertesi gün Rumeli Feneri'ne gittim arkadaşlarımla ve bol bol yürüdüm.
Doktorun tekniği, ve geliştirdiği yöntemlerin bu konuda etkisi çok büyük. Bu işi, hastasına hiç zorluk çektirmeden de mükemmel şekilde yapan da varsa, neden zor yoldan gidelim değil mi...???
Ayrıca Tuğrul Bey ameliyat sırasında kanamayı kontrol altına aldığını söylemişti. Yabancı bir sitede izlediğim bir amliyat videosunda da aynı öyle hiç kanama olmuyordu. Bu nedenle de dren takmaya gerek kalmamasını sağlıyor. Dreni gerekli göreceği durum olsa tabiki takar. Ama gerektirmeyen yöntemi geliştirmiş kendisi.....!!!!!!
Doktor ağrı meselesini şöyle açıklamıştı: "etkisi uzun lokal uyuşturucu yapıyorum, ağrı çekmeniz gereken dönemde hiç ağrınız olmamasını sağlıyorum" demişti. Dikiş yerlerimde bile kaşıntı haricinde hiç bir şey hissetmedim...
Ayrıca kişilik olarak da mükemmel bir insan o. Çok ilgili. Kafanda hiç bir soru işareti bırakmıyor.
Sadece göğüs büyütmede değil, göğüs dikleştirme konusunda da harikalar yaratıyor. Resimlerde gördüm, ve şaşırdım. İzler bile yok gibiydi 7. ayda.
Allah ondan bin kere razı olsun diyorum devamlı...

Sevgili "taylor" ve Tuğrul Bey'in web sitesini google da arayan tüm arkadaşlar..!!!!
Ben bunun nedenini doktora sordum, dikişleri aldırdığım gün. Google arama motorundan kaydını sildirmiş arkadaşlar.
Onun nedeni de, insanların kendisine sadece hastalarının tavsiyeleri ile ulaşmasını istiyor.
"selennnnn" arkadaşımızın daha önce söylediği gibi FABRıKASYON ÇALIŞMIYOR...
Ayda en fazla 16 ameliyat yapıyormuş. 17 olmaz, yapmam diyor.

Hepinize sevgilerle...

Sevgili "biricik_06" sen ameliyatını Tuğrul Bey'e mi oldun? Nasıl memnun musun?
Kendisi vajina estetiği konusunda da oldukça iddialı. İnternette bu konuyla ilgili yazılarını okudum. Bende doğum yaptıktan sonra bir sorunum olursa onu da Tuğrul Bey'e yaptırırım diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…