cellminn'ciğim canım sağsalim vardığına çok sevindim..canlarimmm deepgreenn seleeennn iste geldim burdayim:) dün gece döndüm bende evime hatta tükkani actim bile ama tabiiki maymun gibiyim heheheh.olsun herseye degdi walla bu 4 gün. iyiki bu bulusmayi yaptik. sizlerle tanistigima coooookkk memnun oldum memecanlarD dün gece ucakta walla aklimdan cok gectiniz.
canim deepgreen iyi olduguna cookk sevindim. herseyin yolunda olduguna da. zaten hastahaneden cikarken belliydi halinden agzin kulaklarindaydi bak korkucak bisey yokmus degilmi (ameliyat olanlar ne rahat degilmi:))) annen de harika bir kadin masallah öldürdü bizi esprileriyle allah ayirmasin sizi canim.
seleenn cigim canimm sen de kalktin geldin oralardan sirf bu bulusmayi gerceklestirmek icin. kimse yapmaz gercekten bunu. ama ne iyi yapmisiz degilmi. harika 2 insan la tanismak benim icin büyük bir zevkti.hele o bicirik canimmm ne tatli sey o masallahhh fistik fistik selencigim allah sizide hic ayirmasin insallah.
tugrul bey zaten soklardaydi. tüm hastahane bizim bu bulusmadan haberdarmis meger. bu sey gibi oldu ilkokul ögretmenini ziyarete gelmis gibi heheheh cok sekerdiD fan club mü acsak ne hehehehe
özelinize msn adresimi atiyorum ordan konusuruz kizlar.
bu arada yeni ameliyat olacak ve olmak isteyen arkadaslar simdiden bol sans size
hepinizi öpüyorum kocamannn a.s.
Ama bu harikaydı: memecanlar :roflol:
Evet bence de, Tuğrul Turan fan club açalım :roflol: