Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

cellminn'ciğim canım sağsalim vardığına çok sevindim..
Ama bu harikaydı: memecanlar :roflol:

Evet bence de, Tuğrul Turan fan club açalım :roflol:

selennnn cim napıyosun? Resimlerden bende istiyorumm. Özeline msn adresimi gönderiyorummmm.

Bana hastaneden çıkarken tişörtümü giydiren, pantolonumun uçkurunu bağlayan:-D , saçıma tokamı takan ablalarımmmmm, sizi çok seviyorummmmm...

Resimlerdeki baş aktrist sensin, tabi isteyeceksin haa haaaa haa.

Cellminn oh ne güzel vardın demek. Özel mesajlarınızı aldım. Hava değişimi iyi gelmedi kızlar ikinizlede tanıştığıma çok sevindim. Hem 3 aya yaklaşan 2. ay kontrolümüde aradan çıkarmış oldum. İyileşeyim yazdıklarınıza cevap vereceğim. Hadi ben dinlenmeye gidiyorum. İnşallah yarın iyileşirimde resimlerinizi gönderirim.

deepgreen önce basına vereyim resimleri diyorum ne dersin? :))))) Hem yarın sabah gazetelerden resimler nasıl çıkmış görürsün :)))) ayyy çok cadıyım dimi?

)))))))))))))))))))))))))
Olur canım, bir de altına yaz: "flaş flaş flaş...!!! Ünsüz manken silikon taktırdı"
Hahahaaa
İyileş hadi bakiiiiiim, bekliyorum memedaşcığım

)))))))))))))))))))))))))
Olur canım, bir de altına yaz: "flaş flaş flaş...!!! Ünsüz manken silikon taktırdı"
Hahahaaa
İyileş hadi bakiiiiiim, bekliyorum memedaşcığım

Cellminn ve deepgreen ikinizede resimlerinizi gönderdim. Baktıkça bizi hatırlayın olur mu? Tatlı cadımı unutacağınızı hiç sanmıyorum.

Aaa nerden biliyorsun gazeteleri okudun mu yoksa? Evet manşet aynı yazdığın gibiydi:))))

Neslihanege diye bir arkadaş vardı Ağustos gibi operasyon düşünüyordu acaba ne yaptı bilen var mı? Ameliyatını kime yaptırırsa yaptırsın inşallah güzel olmuştur.

Arkadaşlar hepinize merhaba,
ben de çok uzun bir araştırma yaptım ve Tuğrul bey de karar kıldım, buna buradan ameliyat olan arkadaşların yazdığı yorumlar , anlattığı deneyimlerinde çok büyük etkisi oldu.
Kendisinden randevu almaya karar verdim yanlız iletişim bilgilerine internetten ulaşamadım , iletişim bilgisi ,telefonu olan arkadaşlar var ise lütfen özelime mesaj atıp bildirirse çok sevinecem , şimdiden çok teşekkürler ve ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun ve güle güle kullansınlar diyorum =)

Burada ne kadar güzel bir dostluk varmış ya ,muhteşem ...
deepgreen ameliyat tecrübeni okuduğumda inan benimde gözlerim doldu hem güldüm hem ağladım özellikle annein seni sesli öpüşü ve doktora ağlayarak sarılışına =) çok geçmiş olsun ve güle güle kullan göğüslerini canım.

merhaba canim ulasabildinmi tugrul beyin telefon numarasina merak ettim yoksa yollayalim hemen.gelismelerden haberdar et bizi canim. ben seleenn ve deepgreen bahane ariyoruz foruma girmek icin hehehe:)) sorularin olursa seve seve.istedigin boyutlara ulasman dilegiyle. ben ulastim yuppiiii
sevgiler

Sevgili "Tugba_z", öncelikle güzel dileklerin ve yazdıkların için teşekkür ederim.

Doktorun dün ameliyatı iptal olmuş, hastası grip olmuş ve sabah bir baktım maili var.
Bugün de gelebilirsin, bandajlarını açabiliriz diye. Norlamde bugün açılacaktı.
Büyük bir sevinçle dün gittim. Öncelikle Akmerkez'deki Marks&Spancer dan ameliyat sütyenimi aldım. İç giyim reyonunda ufak tefek, hafif peltek konuşan ve bana çok güzel yardımcı olan kıza da buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Sonra gittim doktorcuğumn yanına. Selennnnn ve cellminn ciğim selamlarınızı ilettim doktorumcuğuma, ve sizin yerinize de sarıldım;-))
Muayene odasına geçtik. Tişörtümü çıkartırken ters döndü, elimden alıp düzeltip askıya astı;-) Nerdeyse ayakkabılarımı bile giydirecekti;-))
Sonra sedyeye uzandım. Bandajlarımı ağda yapar gibi çıkarttı:-D :-D
Biraz havalansın diye 5 dakka öyle durdum. Küçüklük konusunda kuşkularım tamamen gitti. Mükemmel olmuşlar. Doktor sürekli olarak "maşallah" deyip durdu;-)
Resimlerimi çekti. Çok güzel görünüyorlar her açıdankaydirigubbakcemile2
Çok mutluyum arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aminnn..
Sonra yatar vaziyette sütyeni giydirdi. O şekilde ayağa kaklmama izin vermedi.
Çok dikkatli ve işine özen gösteren bir doktor valla. Hiç bir an bir saniye bile pişman olmadım Tuğrul Turan'a ameliyat olduğuma. Bugün yine göğüs büyütme ameliyatı düşünsem, yine aynı doktoru seçerdim kesinlikle. Hatta o kadar şanslıyım ki bu doktoru bulabildiğim için. Ameliyat gününden bugüne hiç bir ağrı sancı çekmememizi sağlayan,
daha o gün normal hayata dönmemizi saylayan, ameliyat sırasında uyguladığı teknikle kanamaya izin vermeyen, ve diren takmak zorunda kalınmamasını sağlayan,
ve her sözüyle her hareketiyle güven verip, hem psikolojik hem bedenen rahat etmemizi sağlayan doktorumu bulduğum için, çok şanslıymışım diyorum.

Allah (C.C.) ondan razı olsun, hiç bir zorlukla karşılaştırmasın...

Şu anda göğüslerim, protez tam yerleşmediği için sivri duruyorlar biraz.
Hani 14-15 yaşlarında yeni gelişmeye başlayan kızlarınkiler gibi.
2 aya kadar biraz daha yerine oturmuş, yani azcık aşağı inmiş olacak dedi.
Bu sütyeni sevdim ama, alıştım hemen.
O bandajlar çok berbattı yaa, kaşın kaşın uyuzlar gibi;-))))))))))
Neyse hepinizi öpüyorum, gelişmeleri yeniden bildiririm sizlere...

Canımmmcımmm cellminn'cim sen neler yapıyosun bu arada? Tatile gideceğini yazmıştın.
Be sana cevap yazdım o akşam ama mesaj kutun dolu olduğundan gönderilemedi.
Güneşte kalma tamammı canımcım?? Ben her sene güneşin altında yatardım şezlongda, ama bu sene gölgeliklerin altından hiç çıkmadım. Gölgede yattım hep.
Ama yine de güneş koruyucuları sürmeyi ihmal etmedim.
Sadece denize girdiğim zaman güneşi gördüm;-) Bir de rüzgar yaktı.
Yine bronzlaştım, çok güzel yandım ama bu sefer çok sağlıklı bir şekilde. Geçen senelere göre cildim daha az yıprandı bu sene.
Ve hiç soyulma olmadı. Tavsiyem çok dikkat et, güneşten koru kendini.
Öpüyorum, ve çok iyi ve bol eylenceli tatiller diliyorum...

merhaba arkadaslar,bu forum sayesinde tuğrul beyi buldum ve dün ameliyatımı oldum..su anda bandajlarımı söküp atmak istiyorum :)1 haftanın bitmesini sabırsızlıkla beklyorum su anda sisler ve havada duruyolar insallah biran evvel sisleri iner ve formuna kavusurlar...dr bey konsunda tereddütünüz olmasın ameliyat olmayıdüşünen arkadslar.gercekten mükemmle bir dr olduğu kadar mükemmel de bir insan...

hihihihi hosgeldin aramiza ecemiz cok cooook gecmis olsun memecan:)) hersey süper olacak merak etme bugün daha 2. günün sicaga cikmamaya calis. hatta soguk tutmaya calis gögüs kismini. haftaya sargilar acilinca ohhhhh be diyeceksin merak etme sen.
öpüyorum kocamana.s.

ecemiz, canımız, hoşgeldin sende;-))) Çok geçmiş olsun.
Doktor bana "cumartesi ameliyatım var, bandajlarını bugün çıkartalım mı" demişti, demek o sendin;-))))))
Senin de büyütme ameliyatı mıydı canım? Bu arada eminimki sende bizim gibi hiç ağrısızsındır..
Sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyorsundur değil mi?
Valla ben yatıp kalkıp ameliyatımı Tuğrul Bey'e olduğuma şükrediyorum. Allah'tan başkasına gitmedim. Yoksa halim ne olurdu:-( Bir kaç gün evden çıkamazdım, işlerimi halledemezdim vs..
Neyse evet bandajlar çok kaşıntı yapar ve şiştiklerinde de bayaa sıkar. Sakın tırnaklarınla yada parmak uçlarınla kaşıma. Avuç içinle ovala. Hatta mümkün olduğunca dokunma, es geç. Zaten belli bir zaman sonra umursamamaya da alışıyorsun;-))

Evet aynen Tuğrul Turan mükemmel bir doktor, ve mükemmel bir insan...............

Tekrar çok geçmiş olsun, öpüyorum canım. Hayırlı uğurlu olsun yeni görüntün;-)))

Merhaba ben seleenn ve deepgreen ve diğer arkadaşlar :)

Tuğrul bey e mail attım , o da bana uzuuuunca bir cevap yazmış sağolsun . Ben ameliyatımı kışın düşünüyorum sargıların yazın rahatsız etmesinden dolayı artı bol kazaklar giyip kamufle etmek istediğim için ilk 1 haftamı (malum ofis hayatı ve insanların anlamasını istemiyorum :) ) muayeneye de sanırım aralıkta giderim.
Gelişmeler olduğunda elbette sizleri haberdar edicem arkadaşlar, ilginiz için de çok teşekkür ederim.

Sevgiler

saolun canlarımm..bi günde karar verdim ameliyat olmaya ..ameliyattan sonra biraz mutsuz hissediyodum kendimi ama tuğrul bey okadar iyiki beni rahatlattı bandajlar cıktıktan sonra herseyin düzeleceğini söyledi..ameliyat sırasında cekilen resmi gönderdi bana:)) bomba gibiyim ciddeenn:)))su bandajlı ksıımları bi atlatsam eminim daha iyi hissedicem.nefes almak bile zor onlarla.yarın işe baslıyorum bol bi gömleğim var içine de memişler biraz inik görünsün diye kalıp gibi olan bi sütyenim var onu takıcam:))kimse anlamasın diye hersey tamamm:) ha benimki büyütme değil küçültme ameliyatı bu arada..
saolun canlarım iyi dilekleriniz için insallah bir an evvel iyileşirim

Tuğrul bey bir tanedir :))

Şubat ayında kendisine gögüs büyütme ameliyatı oldum. Hem çok güzel gögüslerim oldu hemde dünya tatlısı bir doktorum oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…