kizlarr... yaw iki gundur protezlerin elle hissedilme konusuna takilmis durumdayim.. siz sevgili Tugrul turan tecrubeli arkadaslarim yardimci olur musunuz.. ozellikle ameliyatin uzerinden zaman gecmis olanlar.. protezleri elinizle hissediyormusunuz? ya da disardan bakinca ? cogunlugunuzun kasustu oldugunu biliyorum (dr un teknigi geregi) o nedenle bu konu kafama cok takildi..birde sirtustu yattiginizda memeler nasil duruyor ? dumduz tavana mi bakiyorlar yoksa yana mi yigiliyorlar?? paylasiminiz icin hepinizi opuyorum fistiklarrrrr
biliyorum seker ama dr bey zorunlu kalmadikca kasalti yapmadigindan oyle soyledim. ki mantikli olani da o zaten bana gore de. ama bu ele gelme hissi fln kafami kurcaladi biraz
geçmiş olsun canım.nasıl göğüslerinin durumu yumuşadı mı gelçi daha çok erken.şeklini beğendin mi
gelçi tuğrul bey kötü bişe yapmaz ama sen ne hissettin
döne döne yatıyorum
evett bandajlarım cıktı simdi tuğrul beyin aldırdığı sütyeni 1 hafta hiç cıkarmadan takmak zorundayım.biraz sıkıyo ama bandajalrından kurtulunca acaip rahatladım.inanaılmaz bir kasıntı günlerdir kasıntıdan uyuyamıyordum zaten zor uyuyan bi insanım.dimdik memişlerim var su anda.:)şimdi sorum meme küçültme ameliyatı olan arkadaslara:) su anda memişler havada duruyorlar ya nezaman gercek yerlerine indiler sizinkiler ne zaman yumusadılar? ilk defa memişlerimin asagıya inmesini istiyorum ne garip:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?