Allah senin cızırtını vermesin neredeyse ağlayacaktım. Seni seviyorum canım benim.
Aaaaa, ama ben de annemle geleceğim.
Doktor bizi yemeğe götürürse, annem de mi yanımızda olacakKadın çok sıkılır o ortamda. :-(
Annemi ekeyim desem, kırılır bu seferde hemen:-( Hem sonuçta ameliyatlı olacağım.
Aklı bende kalır eve gidene kadar. Neyse o gün gelsin de, inşallah bi görüşelim de
deepgreen canım daha çok rüya görücen cumartsiye kadar
sakin ol canımın içi
relax....
tabi her ne kadar böyle desemde senin geçmiş yazılarını da okuduk diyicenkaydirigubbakcemile
ama sen bana bakma canım ya-tatlicadiarzu-
selennn'e bakkaydirigubbakcemile3
o daha güçlüa.s
canım sen anneni ne problem yapıyosun gelsin teyzem de yahu nolcak sanki. doktorumuz cok anlayıslı sonucta. benim ameliyat oldugum gün annemde benim yanımdaydı doktorla benden daha cok muhabbet ettıler zatenmaksat birbirimizle tanısıp destek olmak. gercektende sevınıyorum bu organızasyona cumartesi görüsmek dilegiyle. neyse seleennı de gaza getırdık yuppııı D hadı deepgreen bol sans simdiden yatcan kalkcaksın yanında olacagız hadı see you kızlarrr:)))hihoyyyt
merhaba kızlar seleenn deepgreen ve leylek 82. size güzel haberlerim var. ben istanbula geldim bile dün aksam. biraz önce tugrul beyle konustum vede planımızdan bahsettım ona hanı cumartesi günü bulusma kontrol ve de deepgreenı ziyaret:) tugrul bey ssokkkk oldu walla hemde bı teklıf veri. cumartesı günü deepgreen 11 gıbı ameliyattan cıkacakmıssın. saat 1 e kadar kendıne gelırmıssın ve de sen kendıne gelır gelmez bızı hepberaber yemege götürmek istiyor doktorumuz. yani saat 12 veya 13 gibi hattat hastanesınde bulunmuya ne dersınız. ben kesınlıklke gıdecegım. fırsat bu fırsat kızlarleylek 82 sen nasılsın gelebılme ımkanın varmı ne de olsa taze ameliyatlısın. neyse burdan bana mutlaka haber verin ok. öpüyorum hepinizi kızlarrr DDDgörüsürüzzz
Ne, bugün mü yola çıkıyorsun??? Ya yetişemezsen!!!! Neden son güne bıraktın yolculuğu:sinifsinif:
Ben bu gece uyuyamam herhalde arkadaşlar yaa....
Napcam yaaa:sinifsinif:
selenn ya bunlar ne zaman inicek ya
celminn sen de şiştin mi
oğlumun kafası kadar yakaydirigubbakcemile3
gelçi bandajlar çıkınca küçülcekmiş
şiştiler bayağı ya ama ben hep böyleyim ya en ufak operasyonda şişiyorum ya:bbo:
Eeeevvveeeet, geldim arkadaşlar foruma tekrardan.
Dün ameliyatımı oldum ve mutluluktan havalara uçtum resmen. Her şeyi baştan anlatmak istiyorum...
Önce annemler Tuğrul Bey'in kliniğine gittik. Ordan doktor bey bizi arabasıyla hastaneye götürdü.
Aşağıda işlemlerimiz yapıldı ve yukarı odamıza yerleştik. Sonra ameliyat gömleğini giydirmek için hemşire geldi. Bileğime kelebek taktı ve tahlil için kan aldı. Yaklaşık 15-20 dakka sonra doktorum geldi ve çizimlerimi yaptı. Çizimlerimi yaparken bile beni rahatlatmaya çalıştı devamlı. Bir ara sol tarafımda kımıldayan bir şey hissettim ve dönüp baktığımda koltuk altımdan aşağıya doğru akan bir damla gördüm. ıçerisinin serin olmasına ve klima çalışmasına rağmen terlemişim, sanırım heyecandan...
Doktor da akan o teri gördü o anda ve eliyle sildiBu davranışı bile benim çok hoşuma gitti ))
Sonra gitti. Ve ben iyice heyecanlanmaya başladım, vakit yakşaltıkça....
Aradan yine 20 dakka gibi bir zaman geçtikten sonra içeriye bir bayan bir erkek hemşire sedye ile geldi.
O an iyice kalp atışlarım fazlalaştı.. Bir sandalye yardımıyla sedyeye çıkıp yatmamı sağladılar.
O arada hemşire bileğimdeki kelebekten bir ilaç yaptı.
O anda o ilacın beni uyutacağını anladım. Ve saniyede başım dönmeye başladı.
Erkek hemşire saçımdaki tacı çıkartı. Sonra tokamı çıkarttı ve boneyi taktı, o andan sonrasını bilmiyorum. Sonra annem öpeyim demiş, yavaş öp demişim(Annem biraz sesli öper şrap diye ))
Ama onun beni öptüğünü de, yavaş öp dediğimi de hiç hatırlamıyorum.
Ameliyathanede doktora "internetten ameliyat videosu izlemiştim, onlar da beni ürküttü biraz" dediğimi, ve onun da "başka işin yokmuydu onları izliyosun" dediğini hayal meyal hatırlar gibiyim.
Sonra birilerinin beni uyandırdığını hatırlıyorum. ışte bitti, çok güzel oldu dediğini duydum canım doktorumun. Ve o anda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladığımı hatırlıyorum hayal meyal. Hıçkırarak ağlıyorum ve doktorum nerde ona sarılacağım diyorum. Ve bir yandan da "Allah'ım sana şükürler olsun" diyorum. Şu anda bile bunu yazarken gözlerim doldu:-(
Odama getirdiklerinde doktoru yanıma çağırıp defalarca sarılmışım ağlayarak. Hatta endişelenmiş, "bu kız bu kadar mutlu oldu inşallah kalp atışları normaldir" diye...
Sonra hemşire geldi kalçamdan iğne yaptı, ona da sarımdım salya sümük;-)
Sonra tekrar tansiyonumu ölçmeye geldi, yine sarıldım)
Bunları neden yaptığımı bilmiyorum ama sanırım beni baygınlaştıran o ilacın etkisiyle aşırı bir duygusallık vardı. E bir de aşırı derecede bir mutluluk.
Sonra yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Ve kapıdan içeri gelen bir çokcuk arabası görünce hemen anladım selennnn'ciğim geliyor dedim. Ve baktımki karşımda güzeller güzeli bir arkadaş. Ona da sarıldım tabi;-))) Espri yapmayı da ihmal etmiyorum bu arada, "göğüsdaşım" diyorum kendisine;-))
Sonra celminn geldi elinde beyaz çiçeklerle. Gerçi onlar çiçeklerden çok daha güzeldi benim için;-)))
Onları orda görmek çok mutlu etti beni. Annem, doktorum, göğüsdaşlarım))
Neyse sonrasında eve döndüm ama çok aşırı uykum olduğu için hemen yattım. Çünkü o gece hiç uyuyamamıştım heyecandan. Eğer uykusuz olmasaydım dün de normal hayatıma dönerdim.
Evet üçüncü dördüncü gün değil, o gün normal hayata dönmemizi sağlayan doktorum, canım doktorum ondan Allah razı olsun.
Ve onu bulmamada bana yardımcı olan selennnn'e celminn'e desireist'e gizem3000'e ve aklıma şu anda gelmeyen diğerlerine....
Şu anda gayet iyiyim. Hiç ama hiç ağrım yok. Diren diye bir şey görmedim.
Sadece kollarımı kullanırken kasılma oluyor. Sanki çok spor yapmışım da çok yorulmuşum gibi.
Zaten bunu doktor söylemişti. Ama ağrı diye bir şey asla yok.
Göğüslerime parmağımla bastırdığım zaman hiçbirşey hissetmiyorum hala.
Resmen uyuşuklar.
Öylende evden çıkacağım ve arkadaşlarımla buluşacağım.
Sonrasındaki tüm gelişmeleri size harfiyyen aktarmaya devam edeceğim.
Hepinizi seviyorum ve öpüyorum......
Ama bana o pastadan vermedi kimse ama :-((((((((
arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum nedeni ise iyi bir estetik cerrah bulmak ve göğüslerimi küçülttürmekti tuğrul bey hakkında yasdıklarınızı okudum ve sizden bir ricam war lütfen tuğrul beyin iletişim adresini ve telefon numarasını bana mail olarak atın acil ihtiyacım war şimdiden teşekkürler
Ben sağsalim geldim demek için uğradım sayfaya.
Kıyamam sana o pastadan sana neden vermediler? Hay Allah inan benimde aklıma hiç gelmedi. Tok açın derdinden anlamazmış doğru valla. Olsun canım benim sen iyileş, bende yerleşeyim bak daha ne pastalar yeriz biz:)))
Bu arada kendini nasıl hissediyorsun. Nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı?
Cellminn ne yaptı acaba? Cellminn bir cee-eee yap sağsalim ulaştığından haberimiz olsun.
Neyse ben biraz hasta gibiyim. Dinlensem iyi olacak. Kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?