Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

deepgreen canım daha çok rüya görücen cumartsiye kadar
sakin ol canımın içi
relax....
tabi her ne kadar böyle desemde senin geçmiş yazılarını da okuduk diyicenkaydirigubbakcemile
ama sen bana bakma canım ya-tatlicadiarzu-
selennn'e bakkaydirigubbakcemile3
o daha güçlüa.s

canım sen anneni ne problem yapıyosun gelsin teyzem de yahu nolcak sanki. doktorumuz cok anlayıslı sonucta. benim ameliyat oldugum gün annemde benim yanımdaydı doktorla benden daha cok muhabbet ettıler zaten maksat birbirimizle tanısıp destek olmak. gercektende sevınıyorum bu organızasyona cumartesi görüsmek dilegiyle. neyse seleennı de gaza getırdık yuppıııD hadı deepgreen bol sans simdiden yatcan kalkcaksın yanında olacagız hadı see you kızlarrr:)))hihoyyyt

Kuzum sen alemsin. Öldüreceksin bir gün beni:)))))
S.S

Haahaahaa. Seleni gaza mı getirdiniz? Kuzum kuyuya taş atan deli benim. Bana bahane olacak bir görüşme lazımdı:))))))
Ama organizasyon yeteneğine doktor bile şaşırdı. Sizlerden korkulur dedi. Sen Alamanyalardan gel Türkiye'de organizasyon yap, olacak şey değil. Maşallah sana. Ama bende çok temiz kalpliymişim bir önceki kontrolde karşılaşmayı çok istemiştim nasip olmamıştı. Yaaa güzel Allah'ım gönüllerden geçene göre veriyor herhalde. Neyse dün yola çıkacaktım olmadı, bugün yola çıkıyorum. Bakarsın geldiğim gibi evde bakarım ve taşınırım:)))))

Ne, bugün mü yola çıkıyorsun??? Ya yetişemezsen!!!! Neden son güne bıraktın yolculuğu:sinifsinif:

Ben bu gece uyuyamam herhalde arkadaşlar yaa....

Napcam yaaa:sinifsinif:

canım merhaba.dr tuğrul beye gitmek istiyorum en kısa zamanda.ama telefonunu bulamadım hangi hastanede ve telini alabilrimiyimm...şimdiden teşekkürler

kızlar yeni bir info daha tugrul beyin telefonunu arayanlar google da bulamıyormus bende dahıl olmak üzere sordum tugrul beye google arama motorundan bulunmuyormus. yahoo arama motorundan cıkıyomus. bilgilerinize:))

Ne, bugün mü yola çıkıyorsun??? Ya yetişemezsen!!!! Neden son güne bıraktın yolculuğu:sinifsinif:

Ben bu gece uyuyamam herhalde arkadaşlar yaa....

Napcam yaaa:sinifsinif:

canıımm benimm sen düsünmemeye bak gercektende baska seylerle ugras bugün ki aklına hıc gelmesin:) en iyisi sen yeni neler alabilirim diye düsünmeye bak heheheh.
az kaldı yuppii yarın süper gögüslere kavuscksın. her zaman yanındayız hadi canım bir cesaret
görüşmek üzere

deepgereenn geldi çattı günün ha:1hug:
vay anasını.. be....:lepi:
Allah yardımcın olsun canım benim bitti hadi en zoru aslındaa.s
bol şans sana ve acil şifalar:teselli:
ameliyattan sora düzelir düzelmez yazıyosun buraya heeşakkıdı
yoksa:mymeka::mymeka::mymeka:
hadi çok öpüyorum seniŞeniz

selenn ya bunlar ne zaman inicek ya
celminn sen de şiştin mi
oğlumun kafası kadar yakaydirigubbakcemile3
gelçi bandajlar çıkınca küçülcekmiş
şiştiler bayağı ya ama ben hep böyleyim ya en ufak operasyonda şişiyorum ya:bbo:

canım beniimm panik yapma yahu benimkilerde sismisti ama cok degil. acaba regl döneminmi baslıyo ondan önce sadece benimde asırı şişmişti. bide sıcaklarında etkisi var. sana tavsiyem buz torbası yap ve soguk tutmaya calıs gercektende iyi gelıyor. sargılarında acılsın oh diyceksin zaten. hadı canım gecmiş olsun tekrar.

Eeeevvveeeet, geldim arkadaşlar foruma tekrardan.
Dün ameliyatımı oldum ve mutluluktan havalara uçtum resmen. Her şeyi baştan anlatmak istiyorum...

Önce annemler Tuğrul Bey'in kliniğine gittik. Ordan doktor bey bizi arabasıyla hastaneye götürdü.
Aşağıda işlemlerimiz yapıldı ve yukarı odamıza yerleştik. Sonra ameliyat gömleğini giydirmek için hemşire geldi. Bileğime kelebek taktı ve tahlil için kan aldı. Yaklaşık 15-20 dakka sonra doktorum geldi ve çizimlerimi yaptı. Çizimlerimi yaparken bile beni rahatlatmaya çalıştı devamlı. Bir ara sol tarafımda kımıldayan bir şey hissettim ve dönüp baktığımda koltuk altımdan aşağıya doğru akan bir damla gördüm. ıçerisinin serin olmasına ve klima çalışmasına rağmen terlemişim, sanırım heyecandan...
Doktor da akan o teri gördü o anda ve eliyle sildi Bu davranışı bile benim çok hoşuma gitti))
Sonra gitti. Ve ben iyice heyecanlanmaya başladım, vakit yakşaltıkça....
Aradan yine 20 dakka gibi bir zaman geçtikten sonra içeriye bir bayan bir erkek hemşire sedye ile geldi.
O an iyice kalp atışlarım fazlalaştı.. Bir sandalye yardımıyla sedyeye çıkıp yatmamı sağladılar.
O arada hemşire bileğimdeki kelebekten bir ilaç yaptı.
O anda o ilacın beni uyutacağını anladım. Ve saniyede başım dönmeye başladı.
Erkek hemşire saçımdaki tacı çıkartı. Sonra tokamı çıkarttı ve boneyi taktı, o andan sonrasını bilmiyorum. Sonra annem öpeyim demiş, yavaş öp demişim (Annem biraz sesli öper şrap diye))
Ama onun beni öptüğünü de, yavaş öp dediğimi de hiç hatırlamıyorum.
Ameliyathanede doktora "internetten ameliyat videosu izlemiştim, onlar da beni ürküttü biraz" dediğimi, ve onun da "başka işin yokmuydu onları izliyosun" dediğini hayal meyal hatırlar gibiyim.
Sonra birilerinin beni uyandırdığını hatırlıyorum. ışte bitti, çok güzel oldu dediğini duydum canım doktorumun. Ve o anda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladığımı hatırlıyorum hayal meyal. Hıçkırarak ağlıyorum ve doktorum nerde ona sarılacağım diyorum. Ve bir yandan da "Allah'ım sana şükürler olsun" diyorum. Şu anda bile bunu yazarken gözlerim doldu:-(
Odama getirdiklerinde doktoru yanıma çağırıp defalarca sarılmışım ağlayarak. Hatta endişelenmiş, "bu kız bu kadar mutlu oldu inşallah kalp atışları normaldir" diye...
Sonra hemşire geldi kalçamdan iğne yaptı, ona da sarımdım salya sümük;-)
Sonra tekrar tansiyonumu ölçmeye geldi, yine sarıldım)
Bunları neden yaptığımı bilmiyorum ama sanırım beni baygınlaştıran o ilacın etkisiyle aşırı bir duygusallık vardı. E bir de aşırı derecede bir mutluluk.
Sonra yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Ve kapıdan içeri gelen bir çokcuk arabası görünce hemen anladım selennnn'ciğim geliyor dedim. Ve baktımki karşımda güzeller güzeli bir arkadaş. Ona da sarıldım tabi;-))) Espri yapmayı da ihmal etmiyorum bu arada, "göğüsdaşım" diyorum kendisine;-))
Sonra celminn geldi elinde beyaz çiçeklerle. Gerçi onlar çiçeklerden çok daha güzeldi benim için;-)))
Onları orda görmek çok mutlu etti beni. Annem, doktorum, göğüsdaşlarım))
Neyse sonrasında eve döndüm ama çok aşırı uykum olduğu için hemen yattım. Çünkü o gece hiç uyuyamamıştım heyecandan. Eğer uykusuz olmasaydım dün de normal hayatıma dönerdim.
Evet üçüncü dördüncü gün değil, o gün normal hayata dönmemizi sağlayan doktorum, canım doktorum ondan Allah razı olsun.
Ve onu bulmamada bana yardımcı olan selennnn'e celminn'e desireist'e gizem3000'e ve aklıma şu anda gelmeyen diğerlerine....
Şu anda gayet iyiyim. Hiç ama hiç ağrım yok. Diren diye bir şey görmedim.
Sadece kollarımı kullanırken kasılma oluyor. Sanki çok spor yapmışım da çok yorulmuşum gibi.
Zaten bunu doktor söylemişti. Ama ağrı diye bir şey asla yok.
Göğüslerime parmağımla bastırdığım zaman hiçbirşey hissetmiyorum hala.
Resmen uyuşuklar.
Öylende evden çıkacağım ve arkadaşlarımla buluşacağım.
Sonrasındaki tüm gelişmeleri size harfiyyen aktarmaya devam edeceğim.
Hepinizi seviyorum ve öpüyorum......

Canımm benim ne iyi yapmışızda senin operasyonunun olacağı gün gitmişiz kontrole. Telefonumu yengemin evinde unutmuşum ancak yola çıkmadan önce alabileceğim. Mesajını yengeme telefonda okuttum canım telefon yanımda olmadığı için buradan cevap veriyorum: Herşey yerli yerinde ve çok güzel. Maşallah fizikde güzelmiş o narin incecik belin sahibi çok ama çok güzel olacak. Kimyanıda ben çok beğendim çok güzel bir insansın. Allah gönlünün güzelliğine göre versin. Anneciğine sevgi ve selamlarımı ilet lütfen.

Haa bu arada memedaş daha güzeldi. Ben ona bayılmıştım ne o kibarca göğüsdaş falan. Memedaşım benim kendine iyi bak.

Cellminn bugün seninde yolculuk var değil mi? Çok zarifmişsin o çiçekler ne güzeldi öyle tebrik ederim. Hayırlı yolculuklar arkadaşım. ıkinizlede tanıştığıma çok memnun oldum. Eve gidince özelden e-mail adreslerinizi alıp resimlerinizi gönderirim. Hele senin minik cadıyla olan resimlerin harika çıkmışlar. Birde hep gülmüşüz onun resim çekmeye çalışan haline:)))) Allah gülen yüzlerinizi soldurmasın.

Leylek82 kuzum sen niye gelmedin sende bizimle kikirderdin. Pasta bilem yedik. Ama haklısın sorumluluklarımız bitmiyor. Heee heeeee kocaman oldular dimi benim cevap veremeyeceğim tek konu şişlikler olsa gerek. Hiç meme dokum olmadığı için şişmede fazla olmadı:)))))) Sen Cellminn i dinle bak göreceksin inecekler. Aaaa daha sargılar açılmadı be kuzum. Ptesi original görüntü karşısında bakalım ne yapacaksın?:))))))

Msnden çevrimdışı bile olsam yaz lütfen bilgisayarı açınca senin mesajlarını okumayı seviyorum. Oğluşunu öp benim için annesi.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum nedeni ise iyi bir estetik cerrah bulmak ve göğüslerimi küçülttürmekti tuğrul bey hakkında yasdıklarınızı okudum ve sizden bir ricam war lütfen tuğrul beyin iletişim adresini ve telefon numarasını bana mail olarak atın acil ihtiyacım war şimdiden teşekkürler

Ama bana o pastadan vermedi kimse ama :-((((((((

Ben sağsalim geldim demek için uğradım sayfaya.

Kıyamam sana o pastadan sana neden vermediler? Hay Allah inan benimde aklıma hiç gelmedi. Tok açın derdinden anlamazmış doğru valla. Olsun canım benim sen iyileş, bende yerleşeyim bak daha ne pastalar yeriz biz:)))

Bu arada kendini nasıl hissediyorsun. Nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı?

Cellminn ne yaptı acaba? Cellminn bir cee-eee yap sağsalim ulaştığından haberimiz olsun.

Neyse ben biraz hasta gibiyim. Dinlensem iyi olacak. Kendinize iyi bakın.

Hemen veriyorum canım doktorun web site adresini.
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

Cumartesi ameliyat olmuş, ve şu anda sadece adet sancısı çeken,
başka hiç bir ağrısı sancısı olmayan biri olarak şiddetle kendisiyle görüşmeni öneririm;-)))

Yaa bıktım her ay bu sancıyı çekmekten yaaa((((((

Çok sağol ablacım yaaa. Gerçekten celminn de sende iyiki varsınız. İyi ki tanıdım sizi.
Anneminde sana selamı var. Ben çok iyiyim, turp gibiyim maşallah;-))
Bir kaç sorunum var;
1-) Yatarken, kalkarken zorlanıyorum sadece. Bunu zaten doktor da söylemişti.
2-) Gece sadece sırtüstü uyumak zorunda kalmak, uykusuz kalmama neden oluyor.
(Sırtüstü uyumaya hiç alışkın olmadığımdan, uykuya dalmakta zorlanıyorum)
3-) Yürürken alttan tutuyorum, sanki düşeceklermiş gibi))))

Ağrım asla olmadı ve hala da yok Allah'ıma binlerce şükürler olsun....

Hatta bu arada dün Rumeli Feneri tarafına gittik arkadaşlarla. Çok rüzgarlıydı hava.
Biraz yürümüş oldum. Doktor yürümemi önermişti, kan dolaşımının hızlanması açısından...
Yavaş yavaş yürümemin, ve kollarımın dermansız olmasının nedeni olarak arkadaşlarıma
"gece sırtım tutulmuş" dedim. Hiç bir şey anlamadılar.

Bugün sadece adet sancısı başladı ufak ufak... Yarın daha da şiddetli olur ama sıcak bir şerbet içince iyi geliyor Allah'tan...

canlarimmm deepgreenn seleeennn iste geldim burdayim:) dün gece döndüm bende evime hatta tükkani actim bile ama tabiiki maymun gibiyim heheheh.olsun herseye degdi walla bu 4 gün. iyiki bu bulusmayi yaptik. sizlerle tanistigima coooookkk memnun oldum memecanlarD dün gece ucakta walla aklimdan cok gectiniz.
canim deepgreen iyi olduguna cookk sevindim. herseyin yolunda olduguna da. zaten hastahaneden cikarken belliydi halinden agzin kulaklarindaydi bak korkucak bisey yokmus degilmi (ameliyat olanlar ne rahat degilmi:))) annen de harika bir kadin masallah öldürdü bizi esprileriyle allah ayirmasin sizi canim.
seleenn cigim canimm sen de kalktin geldin oralardan sirf bu bulusmayi gerceklestirmek icin. kimse yapmaz gercekten bunu. ama ne iyi yapmisiz degilmi. harika 2 insan la tanismak benim icin büyük bir zevkti.hele o bicirik canimmm ne tatli sey o masallahhh fistik fistik selencigim allah sizide hic ayirmasin insallah.
tugrul bey zaten soklardaydi. tüm hastahane bizim bu bulusmadan haberdarmis meger. bu sey gibi oldu ilkokul ögretmenini ziyarete gelmis gibi heheheh cok sekerdiD fan club mü acsak ne hehehehe
özelinize msn adresimi atiyorum ordan konusuruz kizlar.

bu arada yeni ameliyat olacak ve olmak isteyen arkadaslar simdiden bol sans size
hepinizi öpüyorum kocamannn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…