kızlar tekrar tesekkur ederim, simdi aklıma bir sey takıldı, ya ben bugun cok güldüm böle burnum iyice acımaya basladı beni de korku sardı acaba dikislere fln bisi olmus mudur diye? olmaz degil mi , gülebilirim rahat rahat? bu arada paktencim fotoyu sanırım bir süre burada ben de sergileyemem cünkü dediklerin benm icin de gecerli olur sanırım da bir kac arkadasa özel olarak gönderirim diye düsünüyorum. freetu'cum senin de artık bu asamaya gelmene cok sevindim yaa darısı benm de basıma insallah, nasıl alısacagım görüntüme bilemiyorum, simdiden garipsedim
ebrucum dikişlerine birşey olduğunu sanmıyorum ama sen yine de bir süre mimik kullanmamaya dikkat et.
kızlar tekrar tesekkur ederim, simdi aklıma bir sey takıldı, ya ben bugun cok güldüm böle burnum iyice acımaya basladı beni de korku sardı acaba dikislere fln bisi olmus mudur diye? olmaz degil mi , gülebilirim rahat rahat? bu arada paktencim fotoyu sanırım bir süre burada ben de sergileyemem cünkü dediklerin benm icin de gecerli olur sanırım da bir kac arkadasa özel olarak gönderirim diye düsünüyorum. freetu'cum senin de artık bu asamaya gelmene cok sevindim yaa darısı benm de basıma insallah, nasıl alısacagım görüntüme bilemiyorum, simdiden garipsedim
cnm mimik konusunda elimden geleni yapmaya calısıyorum da gülmeye de engel olamiyorum bazen, özellikle de zaman gecsin die sürekli tv izlerkenbugun de cok zorladım kendimi ama gülmeye engel olamadım simdi de baya sızlıo burun kanatlarım fln, insallah bisi olmaz.
kızlarrr, bir soru dahaaabu aralar cok sey soracagım size sanırım idare edin artık :) ya sert seyler yiyebilir miyim? bazen deniyorum fln böyle yiyorum arada ama sonra da korkuyorum hani sert seyleri ciynerken bisi olur mu ki? sacma bir soru degil dimiii
hiçbişiiiy olmazzz,afiyet olsunnncokacimcoook
Yorumları ameliyat sonrası konuşmaları okudukça tatlı tatlı bir heyecan bastı şimdi :) Telkinler ve yorumlar için teşekkür ederim, evet ben bu ameliyatı istiyorum ve olumlu düşünüyorum.İnşallah her şey yolunda gidecek...Pazartesiyi iple çekiyorummm
ebrucum ben hastanede ameliyattan bir saat sonra patates kızartmaları köfteleri götürmüştüm afiyetle,hiçbişey olmadı valla:)))alkisalkisalkis
ebrucum bugün nası hissediyosun kendini,umarım daha iyisindir cnm :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?