Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebrucuummmm,kuzuuummm geçmiş olsunnnnkaydirigubbakcemile3senın yazıları okuyunca benımkı aklıma geldı cok sukur sorunsuz atlatmıssın.benım tek farkı amelıyat masasında kendı kendıme uyanmam ve burnumda sızı olmaması.ama buda nasıl desem kımı seyde artık bünyeye kalıyor.bugun benımde konturolum vardı.reha bey artık hersey serbest dedı ve 3 ay sonra gel resımlerı cekelım dedı.kendısıne dedıgım gıbı bugun benım dogum gunum ve bana cok guzel bır hedıye verdınız dedım:))))konrutolde rresmen burnuma asıldı reha bey salladı dedım kopacak :)))her ne kadar o unutabılırsın amelıyatlı oldugunu artık desede sanırım bır sure daha dıkkat edıcem.bır arkadasa sanırım annesıne bır arkadası olmasın demıs moralı bozulmus.kızlar ben amelıyata gıderken buna benzer bırsey yasadım ayrıntı vermek ıstemıyorum ve cok moralım bozuk bır sekılde gırdım amelıyata.ve suan bakıyorumda sonuc cok sukur dedırtıyor bana.evet kolay degıl ama ne bılım uzun yıllar kullanan var burnunu yanı bu cokme olayı falan kesın ve herkez ıcın herkezın basına gelecek dıye bır sey yok.yaptırmasanda bu sefer aklında kalıyor.kısılere gore degıl kendınıze gore hareket edın.evet ıyı bır doktorda onemlı bunun yanında beklentılerınız ısteklerınızde.hepsı makul ve dogru olursa allahın ıznıyle bır sorun olmaz.ebrucum tekrar gecmıs olsun.gun gectıkce ınan rahtlayacaksın.alcı cıktımı bu daha cok olmaya basayacak optum

kızlar tekrar tesekkur ederim, simdi aklıma bir sey takıldı, ya ben bugun cok güldüm böle burnum iyice acımaya basladı beni de korku sardı acaba dikislere fln bisi olmus mudur diye? olmaz degil mi , gülebilirim rahat rahat? bu arada paktencim fotoyu sanırım bir süre burada ben de sergileyemem cünkü dediklerin benm icin de gecerli olur sanırım da bir kac arkadasa özel olarak gönderirim diye düsünüyorum. freetu'cum senin de artık bu asamaya gelmene cok sevindim yaa darısı benm de basıma insallah, nasıl alısacagım görüntüme bilemiyorum, simdiden garipsedim

ebrucum dikişlerine birşey olduğunu sanmıyorum ama sen yine de bir süre mimik kullanmamaya dikkat et.

ebrucum dikişlerine birşey olduğunu sanmıyorum ama sen yine de bir süre mimik kullanmamaya dikkat et.

cnm mimik konusunda elimden geleni yapmaya calısıyorum da gülmeye de engel olamiyorum bazen, özellikle de zaman gecsin die sürekli tv izlerken bugun de cok zorladım kendimi ama gülmeye engel olamadım simdi de baya sızlıo burun kanatlarım fln, insallah bisi olmaz.

kuzum valla bence bır sey olmamıstır.rahat ol.benım hanı bır taraf tıkalı oldugu sırada ben kürdan soktum burnuma:))ve ıcerde bır ıpe denk gelmıs anıden gerı cıkarmıstım.koptumu dıye dusunmekten kafa yedım:)))gulmeyın:)))bıde o dıkısler cok saglam alcı cıkarırken bıle reha bey onları cıkarmeda cok ugrasmıstı en azından benımkınde.suankı goruntunden dolayı zaten ıyıkı yaptırdım demen cok zor.ben bugun bıle yaptırmasamıydım dıyorum bazen.ama ılk zamanlar rahat varken neden bu zulmü yaptım dusuncesını sureklı kafamda tasıyrdum zamanla bu azaldı:)

bak benim de gülme krizim tutunca baş ve işaret parmağımla yanaklarımı sıkıyordum ağzım kulaklarıma varmasın diye:)) işe yarıyordu.

cordy'cim formulünü deneyecegim tsk ederim...
freetu'cum bende sürekli niye bu eziyeti cektirdim kendime diyorum, ama insallah sonunda iyiki olmusum derim, sanırım bu asamada kendimi bu halde görürken ohh ne iyi yaptım demem pek de normal olmazdı :)
bu arada kızlar yani midenizi kaldırmak istemem ama burnumun ucu fln hep kan yani korkuyorum ellemeyede ama temizlemek de istiyorum, ama sürekli de akıyor zaten, nasıl yapsam netsem bilemedim...

kızlar olmasamıydım acaba psikolojisi herkeste oluyor, normal geçiyor sonra, benim alçılarımın çıkacağı gün yolda hastaneye gidene kadar yaş süzüldü gözlerimden,bu eziyeti boşuna çektim ben diye :)) alçılar alındı, kalktım aynaya baktım bu kez sevinçten gözlerim doldu :))

inşallah hayal ettiğiniz gibi bir görüntünüz olmuştur, iyi ki olmuşum diyeceksiniz sonrasında.

ebrucum bu arada sen zorlama temizlemek için, izotonik deniz suyu falan kullanıyorsan onu sık, yumuşattığı kadarını temizle, iyileşince dökülür zaten onlar dert etme.

cordy'cim insallah benim de sevincten gözlerim yasarır :) ben zaten korkudan zorlayamıorum hic hatta dokunamıyorum desek yeridir, sadece su gülme isi canımı yakıyor, kanatları fln sızım sızım sızlıyor, insallah sonu güzel olur bu sıkıntılara deger.

ebrucum hiç merak etme dikişler kolay kolay açılmaz,bende gülerken açılır gibi hissediyodum ama bişey olmadı hemşire dikişleri alırken bayağıda zorluk çekti o derece sağlamdı yani:)burnunun ucundaki kanlara gelince sanki yara gibi duruyorlar kolay kolay temizlenmiyor dimi,ben onları kulak çöpüne burnuma sıktığım deniz suyunu sıkıp iice temizlemeye çalışıyodum çok zorlamayacaksın ama hafifce bastırabilirsin korkma o kadarda,burnunun görüntüsüne gelince diğer yeni olan arkadaşlar içinde söylüyorum burnunuzu ilk 2 ay kabullenemiyosunuz sürekli git-geller olacak keşke yaptırmasaydım diyeceksiniz,bakın söylüyorum şimdiden:) ama 3.aydan sonra Reha hocanın dediği gibi oluyor ameliyat olduğunuzu unutuyorsunuz artık ve burnunuz sanki kırk yıldır sizinleymiş gibi hissediyosunuz,aynalara bile bakma ihtiyacı hissetmiyosunuz ve ii ki de olmuşum diyorsunuz:)))

kızlarrr, bir soru dahaaa bu aralar cok sey soracagım size sanırım idare edin artık :) ya sert seyler yiyebilir miyim? bazen deniyorum fln böyle yiyorum arada ama sonra da korkuyorum hani sert seyleri ciynerken bisi olur mu ki? sacma bir soru degil dimiii

hiçbişiiiy olmazzz,afiyet olsunnncokacimcoook

Yorumları ameliyat sonrası konuşmaları okudukça tatlı tatlı bir heyecan bastı şimdi :) Telkinler ve yorumlar için teşekkür ederim, evet ben bu ameliyatı istiyorum ve olumlu düşünüyorum.ınşallah her şey yolunda gidecek...Pazartesiyi iple çekiyorummm

cnm Allahın izniyle hersey yolunda gider merak etme, birlikte iyilesiriz, sonra reha beyin hastaları olarak bir gün oturup iyiki de olmusuz diye konusuruz insallah...

ebrucum bugün nası hissediyosun kendini,umarım daha iyisindir cnm :teselli:

ebrucum ben hastanede ameliyattan bir saat sonra patates kızartmaları köfteleri götürmüştüm afiyetle,hiçbişey olmadı valla:)))alkisalkisalkis

ebrucum ben hastanede ameliyattan bir saat sonra patates kızartmaları köfteleri götürmüştüm afiyetle,hiçbişey olmadı valla:)))alkisalkisalkis

cnm ben sert seyler derken fındık fıstık gibi seyleri kastedmistim, seninkiler daha yumusak kalıyor ehueh sırnaşık şey

ebrucum bugün nası hissediyosun kendini,umarım daha iyisindir cnm :teselli:

cnm daha iyiceyim tabii ama burun dikislerimin sızlaması ve akıntı hala gecmedi, bir de üst dudagım o kadar sis ki hareket ettiremiyorum agzımı acamıyorum, kasık bile girmiyor, dislerimi fırcalayamıorum cok rahatsız hissediyorum o sebeple kendimi, ama Allah baska sıkıntı dert vermesin tabii :)

Burda hep birlikte atlatmak ne güzel ebrucum burdan sürekli bilgi vermen çok çok iyi nerelerden geçiceğimi görüyorum açıkcası biraz tereddüt ediyordum ama bunları okudukca cesaret geliyo bana :)) Morluk var mı peki burnunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…