Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsuna.s.bu soyledıklerının hepsı normal ve yavas yavas gececek dınlenmene bak.sımdıye kadar amelıyat heyecanı sımdıden sonrada nasıl oldu heyecanı olucakyerimseniben ınsallah guzelde olucakyerimseniben

kızlar hepinize cok tesekkur ederim, suan bir pismanlık bastı olmasamıydım acaba durumu, sanırım bu da normal, cok morardım cok sistim umarım iner, bir de burnum sızlıyor ve zonkluyor arada, agrı kesici almam diodum ama alıyorum böyle olunca, insallah dediginiz gibi hersey güzel olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
halim varken ameliyatı anlatayım kızlar, merak edenlere de faydası olur...
kızlar sabah gittim yatıs islemlerini yaptım sonra reha beyin yanına gittim, beni cagırdılar iceri girdim, reha beyle karsılastık bi heyecan sormayın, elinde bi foto makinesi vardı benim önden yandan alttan üstten fotolarımı cekti, ben de istemedigim burun sekillerini anlattımm, doktor beyle sakalastık güldük fln, sonra bi hemsireyle beni odama gönderdi, yerlestim odama, benm ameliyatım ilkti zaten doktor bey bana 1 gibi alırız demisti, odama girdigimde saat 11.30 gibiydi, odamın manzarası süperdi, yalnız sunları söliim ki odada tv yok sonra sabun, tuvalet kagıdı gibi seyler yok, mutlaka yanınıza alın, bir de ıslak mendil cok önemli ondan da temin edin, sonra 12.00 gibi hemsireler geldi sol kolumdan damar yolu actılar, tansiyon ates nabız fln ölctüler, sonra bir bucuk gibi bir hemsire geldi elinde ameliyat önlügü, sadece kilodum kaldı, herseyi tokaya kadar cıkarttırdılar, sonra sedyeye bindim, beni çuf çuf götürdüler, gergin degildim, ameliyathaneye indik, sedyeyi orada baska bir sedyeye gecirdiler, bir adam aldı beni, sacıma bu boneden taktılar, ameliyathanenin kapısına getirdiler, anestezi uzmanı doktor bayan geldi, adasmısız, konustuk sorular sordu, kilo sigara gibi, iceri aldılar beni, ameliyat masasına yatırdılar bisiler bagladılar, dedim reha bey gelmeden uyutmayın sakın, tamam dediler, reha bey geldi lap topuyla girio ameliyata, hemen ortamın havası degisti zaten espiriler fln sonra beni uyutmaya basladılar yavas yavasss...

Son düzenleyen: Moderatör:
bir ses duydum nefesss alll nefes all die bagırıyorlardı, sonra hayal meyal hatırlıyorum adımı fln sordular, bir odada ayılıosun zaten tüm hastalar orada ayıltılıp odalarına alınıo, ben de orada ayıldım tansiyon fln ölctüler, agzımdan oksijen veriolardı, sonra ayılınca cıkardılar beni, odamda yatagıma yattım, bi buhar makinesi vardı 2 saat fln o durdu basımda, kolumda serum fln, anesteziden dolayı mide bulanıomus ama benm bulanmadı, ha uyanırken cok titriodum üstüme battaniye fln örttüler bitek, nese ilk bir kac saat agızdan nefes almaya alısmak zor geldi sonra alıstım, yarı dik pozisyonda duruosun zaten, ben gece kalmayı tercih ettim, aksam üstü reha bey geldi, durumuma baktı, burnum nasıl oldu dedim, pinokyo gibi yaptım burnunu dedi nese o gece uyumakta zorlandım hatta uyumadım bile sayılır, sabah doktorcum bi daha geldi sismissin iice dedi bugun de morarırsın yarından itibaren inmeye baslar dedi, sonra eve cıktım iste, suan cok sis ve morum, burnum sızlıo acıyo arada, kanıo sızıntı halinde, biraz pisman gibiyim ama o da normal galibaa, simdilik aklıma gelenler bunlar, aklıma gelenler oldukca paylasırım kızlarrr...

Ebrucum tekrar çok geçmiş olsun.Çok benzerlerini pazartesi ben de yaşayacağım.Bende de tuhaf bir heyecan oldu. Anlattıklarını da yaşamış gibi oldum şimdi..

Geçmiş olsun Ebru gelişmeleri mutlaka bizimle paylaş bende ameliyat olmayı düşünüyorum :)

canlarım, korkulacak bir sey yokmus, ne oldugunu anlamıyorsun bile, gözümü actım noldum ben oldum birden, gün gectikce hersey yoluna giriyor, su burnumdaki akıntı olmasa daha da rahat olacagım, bir de biraz burnumun ucu sızlıyor sanırım dikis yerleri, bugun düne oranla daha iyiceyim, planet_daisy'cim senin ameliyat niye erkene alındı ki? aslında iyi olmus ol kurtul, sıcak zamanlara kalma daha iyi, bu süreci pes pese atlatırız hem :)

Ebrucum iyi olmana sevindim çok. Daha da iyi olacaksın günden güne inşallah. Fotoğraf bekliyoruz =) Reha Bey yurtdışına görevlendirilmiş, benim de sonraya alma şansım yoktu.Mecburen önceye aldık.Aslında daha iyi oldu.Yaz sıcaklarına kalmamış oldum..
Bugün tetkiklere gittim, Reha Bey'le görüştüm, fotoğraflarımı çekti =) pazartesi de olacak bitecek inşallah her şey..
6 gün arayla olmuş olacağız. beraber iyileşeceğiz inşallah :)

Son düzenleme:
planet_daisy'cim erken olman gercekten daha iyi olmus, cabucak iyilesmis olursun hem, iyilesme asamasını da seninle atlatmak daha iyi olur, destek oluruz, gerci sagolsun buradaki herkes benimle candan bir sekilde cok ilgilendi yardımcı oldu, arayıp sordularda, hepinize, arkadaslıgınıza cok tesekkur ederim, inanın hastanede bile aklımdaydınız hep, bunları paylasayım yazayım unutmayayım diye hep düsündüm, iyiki bu forum varmıs, yoksa ben heralde bu ameliyatı olamazdım...

Ufff şimdi annem aradı, bir arkadaşı gelmiş yanına, 3 kez burun ameliyatı olmuş, çökmüş, düzelmemiş vs dan dan dan söyledi.Kesinlikle yaptırmasın pişman olur vs...Moralimi bozdu =(

planet_daisy'cim suan ameliyatın cok yaklastıgı icin birden moralinin bozulup kafanın karısması cok normal, yani hatta ameliyattan sonra da pisman olabilirsin birden naptım ben die, ama güzel sonucu görünce degecektir eminim, ben de suan kendimi güzel olacak diye telkin ediyorum, hatta ameliyattan önce korkup kacacaktım neredeyse, ama sonra da sunu düsündüm, olmaktan vazgecersem mutlu olacak mıyım? cevabım hayırdı, yani kafama taktım bir kere olmasam da sürekli aynaya bakıp mutsuz olacaktım, o halde niye bekleyip de daha cok aynalara küseyim ki dedim, yani ameliyat Allah korusun basarısız gecse bile ki umarım gecmez, suanki halinden daha mı mutsuz olacaksın, sen bu ameliyatı mutsuz oldugun icin istemiyor musun? zaten halinden memnun olsan bu ameliyata cesaret etmezdin degil mi? hele de burnun asırı kemerli filansa eminim cok daha iyi olacaktır... bozma moralini, istiyorsan ol. "güzel olmak istiyorsan biraz sıkıntı cekeceksin", bunu bana bir arkadasım söylemisti, fön cektiremiyordum canım cok acıdıgı icin gerci pek gercekci bir benzetme olmadı ama

Sen iyileştinde arkadaşlarına moralmi veriyosun canım beniiim Şeniz

Sen iyileştinde arkadaşlarına moralmi veriyosun canım beniiim Şeniz

cnmm benmm ya iyilestim denemez aslında da, bu psikolojye en yakın kisi benim sonucta ve anlayabiliorum, o kadar kafam karısıktı ki, simdi bile bazen olmasamıydım diyorum yanii.
bu arada burnum cok sızlıyor dikis yerleri acıyor sanki, bugun 3. gün hala da kanla karısık akıntı devam ediyor, bir de şu spreyi sıkmayı beceremiyorum hala, normaldir diyorum ama bi taraftan da düzelsin artık oluyorum, burnumun sızlamasından agrı kesici alıyorum hala...

canım benimde öyle olmuştu az çok,ağrı eşiğim çok düşük benim,seninde öyle olabilir,sprey konusunda yardım al,yarından itibaren sihirli bi değnek değmiş gibi hızla iyileşiosun,en zoru ilk üç gün,ha gayret canım,sonuca değer dimi :)

ebrucum canım ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim işten takip edemiyorum siteyi bi kaç gündürde masaiye kamam gerekti evden de bakmaya fırsatım olmadı oyüzden yeni yazabiliyorum. çokk geçmiş olsun inşallah alçın çıktığında da çok beğeneceğin bir burna sahip olacaksın iyi haberlerini ve resimlerini belkiyoruz zaten güzel bir kızdın daha da güzelleşmişsindir eminim. çokk geçmiş olsun

cnm insallah deger yani, ama suan garip bir yüz seklim olustu spreyi de annem sıkıyor zaten ben hic yapamıyorum da o da korkudan beceremiyor ucundan sıkıyo icine bile girmiyo sanki. bir de burnun o kanlarını temizleyemiyorum korkudan, dikislerim de sızladıkca iyice korkuyorum, nasıl olacak bilemiyorum

cnmm benmm, cok tskkur ederim, benim de aklım sendeydi bir tek sana haber veremedim diye... nette de göremiyordum seni iyi oldu yazdıgın, cnm insallah ilk isim resim paylasmak olacak ama bu halde de koymak ya da cekmek dahi istemiyorum, biraz toparlanmam lazım, zaten sekil fln da yok ortada bir ucunu görüyorum o da sis bir garip yani...

kızlar reha bey ne kadar yurt dışında kalacakmış? ne zaman gidip ne zaman dönüyor bilen var mı?

Ebrucum ben de ilk is fotograf yukliyordum guya.. Bak sana da ayni sey olacak kendin alismadan kimseyle paylasmak benin burnum bu oldu diye sergilemek istemiyor insan sakin kafana takma cunku milyonlarca sey bulabilirsin emin ol.. 3. Haftam Hala disardan gorunen yaralarim var burnum sis kemerim duriyo:))) artik ameliyat oldun ya rahat rahat yazdim :)) ama dedigim gibi dun 1 bugun 2 hesabi sabir.. Balonlari ben ilk 1 hafta uyguladim bide dikislerine teramycine surebilirsin aklina takilan bisi olursa bak hepimiz burdsyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…