Burda hep birlikte atlatmak ne güzel ebrucum burdan sürekli bilgi vermen çok çok iyi nerelerden geçiceğimi görüyorum açıkcası biraz tereddüt ediyordum ama bunları okudukca cesaret geliyo bana :)) Morluk var mı peki burnunda ?
ebrucmm çok geçmişş olsunn.. sonunda sen de atlattınn.. bir an öncee iyileşş çokk güzel bi görüntüyle karşılaşıcağına eminim.. benimm 3 hafta bitti we ben de etrafımdakilerde çok beğenioo burnumuu.. ben bu kadar kısa sürede alışacağımıı tahmin etmemiştimm, iyi ki yaptırmışımm :) sen de öyle diyeceksinn merak etme.. bu arada her ne kadar aradan bi kaç gün geçsede buz koymaya dewamm et.. ben çok faydasını gördümm, gözlerim açılmıodu 1 gün de şişini buz koya koya indirdimm we lens takmaya başladımm.. bi kaç günn buz koydumm ben, sen de koymaya dewam et şişlerine faydasını görürsünn.. mesela üst dudağın şişse o bölgeye yakın koymaya çalış..bi de korkma çokk, ben ameliyatın ertesi günü katıı yiyecekler yemeye başlamıştımm.. bi de hiçç ağrımazz diolar ama bünyeden bünyeye değişiklikk oluyoo.. benimm ağrımm oldu açıkçası daha doğrusu çok sızlıyodu we korkmuştumm nie ağrıyo acaba normal değil mi die ama ağrıı kesicilerle geçio, we ağrı duymak anormal bişi değilmiş kesinlikle.. planet_daisy sanırımm sen de ameliyatt olacaksın, sana da çok geçmişş olsunn şimdidenn, rahatt ol kesinlikle :)
ebrucum canım bence elleme burun ucundakı pansumanı sureklı temızle okadar hatta denız suyunu sıkabılırsen ıyı olur ama eger sızlama varsa bıraz bekle bakalım.hatta reha beyı ara bakalım ne dıyor.ya benımde sag tarafımda ben hala kulak copu kullanıyorum ıcerde bır sertlık gıbı bır sey var sanırım kan pıhtısı.hala acılmadı bır ay oldu hala orası yumusamadı bıraz kafama taktım normaldır ama dımı
selamlarrr herkese. Ebrucum oncelıkle cook gecmıs olsun. :yaşadıklarını okudukça daha bı heyecan bastı benı. benım amelıyatım da persembe olucak kısmetse. Umarım hersey yolunda gıder. ben sımdıden kararsızım amelıyata. umarım pısman olmam
Kızlar, ameliyatıma saatler kaldı :) Yarın bambaşka bir gün olacak inşallah..
cnmm benmm, cok tskkur ederim, benim de aklım sendeydi bir tek sana haber veremedim diye... nette de göremiyordum seni iyi oldu yazdıgın, cnm insallah ilk isim resim paylasmak olacak ama bu halde de koymak ya da cekmek dahi istemiyorum, biraz toparlanmam lazım, zaten sekil fln da yok ortadabir ucunu görüyorum o da sis bir garip yani...
canım kadınlar kulübünü açamıyorum ama işten fırsat oldukça msn de görürmüyüm seni diye ara ara baktım ama denk gelmediama iyi olmana çokk sevindim inşallah sonuçta çokk güzel olucak zaten zor kısmını allatmışsın hızla iyileşip güzelliğine güzellik katacaksın :))
Kızlar, ameliyatıma saatler kaldı :) Yarın bambaşka bir gün olacak inşallah..
planet_daisy'cik simdi yatıs islemlerini yaptırmıs odasına yerlesiyordur :) güzel haberlerle döner insallah, merakla bekliyoruzzz :)
ebru senin keyfin nasıl bu arada,
tampon yapmıyosundur dışardan heralde, açılmaya başlar burnun artık..
ameliyat olan arkadaşlara da bi sorum olcak ilk ay kontrolü için ayrıca aramamıza gerek yok sanırım direk gidelim mi bu ay sonun da ilk kontrolüm artık eskidim bile unutuyorum amleiyat oldugumu bile
ebrucum en zor kısmı atlattın cnm,yaza fıstık gibi gircen sositososito
insallah canım, ya simdide kafamı burnumun kalkıklıgına taktım, acaba daha mı kalkık olsaydı diye, hani iniyormusya suanki halinden, öff insan kafayı takacak bir seyler mutlaka buluo heralde...
:) canım bence şöyle düşün,yüzüne nasıl yakışıyor ve nasıl doğal duracaksa onu yapmıştır doktorun,kalkık bir burun yapay duruyor,önemli olan hatlarının kusursuz olması ve yüzünle bütünlük sağlaması öyle değilmi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?