dün alçımı aldırmaya gittim ve sonuç mükemmel,aynaya baktığımda eski burnumu görebiliyorum ama istediğim bölgedeki sorun giderilmiş ve çok rahat nefes alabiliyorum,en çok korktuğum şey burnumun tamamen şeklinin şurdanda düzeltelim burdanda düzeltelim diyerek değiştirilmesiydi ama Reha bey sadece istediğim yeri düzeltmiş hemde sadece çok dikkatli birinin bakabileceği şekilde,çok mutluyum yaadelikafadulden artık Reha beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim sizin psikolojinizi o kadar iyi çözüyoki istemediğniz bişeyi asla yapmıyor ne diyorsa onu yapıyor ve en önemlisi herşeyi çok doğal yapıyor zaten kendide çok doğal ve çok tatlı bi adam,süpersin Reha hocam:)))
kızlar bugun tahlillerimi yaptırdım, reha beyle de konustum ancak doktor bey belki bir kac gün ameliyatını erteleyebiliriz dedi cnm sıkıldı, bogazlarım agrıyor maalesef eger yarın kendimi iyi hissetmezsem ertelenecek sanırım, ancak bir kac gün ertelemem mümkün degil, bu durumda ameliyat hazirana sarkacak sanırıminsallah bir sorun olmaz da yarın olabilirim yaa...
kızlar bugun tahlillerimi yaptırdım, reha beyle de konustum ancak doktor bey belki bir kac gün ameliyatını erteleyebiliriz dedi cnm sıkıldı, bogazlarım agrıyor maalesef eger yarın kendimi iyi hissetmezsem ertelenecek sanırım, ancak bir kac gün ertelemem mümkün degil, bu durumda ameliyat hazirana sarkacak sanırıminsallah bir sorun olmaz da yarın olabilirim yaa...
pakten'cim seninde öyle olmustu degil mi ama sen ameliyat oldun, ya acaba psikolojik mi diyorum cünkü bademcikler stresten dolayı siser ya, ama bilemiyorum aslında iyiyim burnum akmıyor rahatsız hissetmiyorum ama bogazlarım agrıyor, simdi psikolojik olarak sanırım iyice hastalık moduna girdim cok canım sıkıldı yaa, ama hayırlısı tabii, sabah umarım kendimi cok iyi hissederim ve hayırlısıyla ameliyatımı olurum...
kızlar eve sabah geldim, dün ameliyatım oldu, saglıgım iyi, umarım hayırlısıyla burnum da iyi olur, gece hastanede kaldım, 2 gibi ameliyata götürdüler odama geldigimde 3.30 du, simdi morluklarım ve sisliklerim son haddinde burnum da tıkalı ve kanama var, yarından itibaren gecermis doktor öyle söyledi, ameliyatın ayrıntılarını daha sonra kendimi toparlayınca yazarım, simdi basımı egemiyorum cok, bakmadan yazmaya calısıyorum... dualarınız icin tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?