• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burda hep birlikte atlatmak ne güzel ebrucum burdan sürekli bilgi vermen çok çok iyi nerelerden geçiceğimi görüyorum açıkcası biraz tereddüt ediyordum ama bunları okudukca cesaret geliyo bana :)) Morluk var mı peki burnunda ?

cnm burnumu göremiyorum henüz, ama gözlerim mor ve sis, yalnız bugunden itibaren hafiften sararmaya dogru döndüler, sislikler de hafiften inmeye basladı ama henüz daha morluklarım ve sisliklerim gecti diyemem, oldukca varlar ama yine de kendimi kötü hissettirecek bir durum yok ortada yani, bu kadar olmasıda normal sanırım sonucta kırdılar diktiler yani, ben bir de hassasımdır mesela bir gün yanagımı koluma dayamıstım ders calısırken, bir kac dk öle kalmısım, kazagın delikleri yanagımda morluk olusturmustu yani ve o bile iki gün sonra gecmisti düsün artık...sen bu kadar hassas degilsen benm kadar morarmazsın cnm.

ebrucmm çok geçmişş olsunn.. sonunda sen de atlattınn.. bir an öncee iyileşş çokk güzel bi görüntüyle karşılaşıcağına eminim.. benimm 3 hafta bitti we ben de etrafımdakilerde çok beğenioo burnumuu.. ben bu kadar kısa sürede alışacağımıı tahmin etmemiştimm, iyi ki yaptırmışımm :) sen de öyle diyeceksinn merak etme.. bu arada her ne kadar aradan bi kaç gün geçsede buz koymaya dewamm et.. ben çok faydasını gördümm, gözlerim açılmıodu 1 gün de şişini buz koya koya indirdimm we lens takmaya başladımm.. bi kaç günn buz koydumm ben, sen de koymaya dewam et şişlerine faydasını görürsünn.. mesela üst dudağın şişse o bölgeye yakın koymaya çalış..bi de korkma çokk, ben ameliyatın ertesi günü katıı yiyecekler yemeye başlamıştımm.. bi de hiçç ağrımazz diolar ama bünyeden bünyeye değişiklikk oluyoo.. benimm ağrımm oldu açıkçası daha doğrusu çok sızlıyodu we korkmuştumm nie ağrıyo acaba normal değil mi die ama ağrıı kesicilerle geçio, we ağrı duymak anormal bişi değilmiş kesinlikle.. planet_daisy sanırımm sen de ameliyatt olacaksın, sana da çok geçmişş olsunn şimdidenn, rahatt ol kesinlikle :)

ebrucmm çok geçmişş olsunn.. sonunda sen de atlattınn.. bir an öncee iyileşş çokk güzel bi görüntüyle karşılaşıcağına eminim.. benimm 3 hafta bitti we ben de etrafımdakilerde çok beğenioo burnumuu.. ben bu kadar kısa sürede alışacağımıı tahmin etmemiştimm, iyi ki yaptırmışımm :) sen de öyle diyeceksinn merak etme.. bu arada her ne kadar aradan bi kaç gün geçsede buz koymaya dewamm et.. ben çok faydasını gördümm, gözlerim açılmıodu 1 gün de şişini buz koya koya indirdimm we lens takmaya başladımm.. bi kaç günn buz koydumm ben, sen de koymaya dewam et şişlerine faydasını görürsünn.. mesela üst dudağın şişse o bölgeye yakın koymaya çalış..bi de korkma çokk, ben ameliyatın ertesi günü katıı yiyecekler yemeye başlamıştımm.. bi de hiçç ağrımazz diolar ama bünyeden bünyeye değişiklikk oluyoo.. benimm ağrımm oldu açıkçası daha doğrusu çok sızlıyodu we korkmuştumm nie ağrıyo acaba normal değil mi die ama ağrıı kesicilerle geçio, we ağrı duymak anormal bişi değilmiş kesinlikle.. planet_daisy sanırımm sen de ameliyatt olacaksın, sana da çok geçmişş olsunn şimdidenn, rahatt ol kesinlikle :)

cnm cok tesekkur ederim, bana 2. günden sonra faydası olmaz dedi diye reha bey bıraktım buz koymayı ama üst dudagım cok sis, o kadar ki agzımı acamıyorum bile, insallah dedigin gibi cok güzel olurum bende ve cabucak alısırım yeni görüntüme, ama icim icimi de yiyor yani ne yalan söliim. agrı konusunda da dedigin gibi kisiye göre degisiyor sanırım cünkü benm de cok sızlıyor, agrı kesici icmem derken her gün bir kez mutlaka iciyorum cünkü cok sızlıyor dikis kısmı sanırım böyle kanatlar ve ucu özellikle, ama insallah sonuc güzel olur da deger tüm sıkıntılara. simdilik tek sıkıntım hala tek burnumdan sızıntı halinde kan geliyor ve o kanları temizleyemiyorum korkuyorum biraz da cünkü hala degdikce sızlıyor burnum. o sorunu da atlatırsam hayırlısıyla artık geriye sabırla sonucu beklemek kalacak. hepimiz mutlu oluruz insallahh a.s.

ebrucum canım bence elleme burun ucundakı pansumanı sureklı temızle okadar hatta denız suyunu sıkabılırsen ıyı olur ama eger sızlama varsa bıraz bekle bakalım.hatta reha beyı ara bakalım ne dıyor.ya benımde sag tarafımda ben hala kulak copu kullanıyorum ıcerde bır sertlık gıbı bır sey var sanırım kan pıhtısı.hala acılmadı bır ay oldu hala orası yumusamadı bıraz kafama taktım normaldır ama dımı

ebrucum canım bence elleme burun ucundakı pansumanı sureklı temızle okadar hatta denız suyunu sıkabılırsen ıyı olur ama eger sızlama varsa bıraz bekle bakalım.hatta reha beyı ara bakalım ne dıyor.ya benımde sag tarafımda ben hala kulak copu kullanıyorum ıcerde bır sertlık gıbı bır sey var sanırım kan pıhtısı.hala acılmadı bır ay oldu hala orası yumusamadı bıraz kafama taktım normaldır ama dımı

cnm daha 4 gün oldugu icin o kadar sızlaması normaldir diye düsünüyorum yani hani oralar hep yara dikis sonucta, ama bir anormallik varsa arayayım olmadı reha beyi de bana normaldir gibi gelmisti yani. ama iste sonucta zorlamak istemedigim icin temizlemek icin zorlamıyorum, bir tek spreyi sıkıyorum bir de silebildigim kadarıyla siliyorum, gazlı bezi de sürekli degistiriyorum, akıntı dursa onu da takmıcam da iste sol burnum hala kanıyor, orası tıkanıkmıs zaten orayla ugrasmıs reha bey sanırım ondan, cnm senin de sag tarafla cok ugrastıysa reha bey oralar kabuk flndır sonucta insan düsüp bir yeri kanayınca bile bir aya kabuk iz fln yeni geciyor yani.

selamlarrr herkese. Ebrucum oncelıkle cook gecmıs olsun. :yaşadıklarını okudukça daha bı heyecan bastı benı. benım amelıyatım da persembe olucak kısmetse. Umarım hersey yolunda gıder. ben sımdıden kararsızım amelıyata. umarım pısman olmam :(

selamlarrr herkese. Ebrucum oncelıkle cook gecmıs olsun. :yaşadıklarını okudukça daha bı heyecan bastı benı. benım amelıyatım da persembe olucak kısmetse. Umarım hersey yolunda gıder. ben sımdıden kararsızım amelıyata. umarım pısman olmam :(

cnm tsk ederim, sana da simdiden gecmis olsun, ama yazdıklarımı okuduysan cok kolay bir sekilde gectigini anlamıssındır, eger görüntünden rahatsızsan hic kararsız kalma bak benim 5 gün gecti üstünden anlamadım bile, hic heyecanlanma, eger rahatsızsaz burnundan düsünmeden ol ameliyatı, zor bir ameliyat degilmis...

Kızlar, ameliyatıma saatler kaldı :) Yarın bambaşka bir gün olacak inşallah..

cnmm simdiden gecmis olsunn, hic korkma, güzel haberlerini bekliyoruz, sende yanıma gel alcılarımızı tokusturalım :P gözünü bir kapıcaksın bir de acıcaksın ki bitmis, ilk bir kac günü gecirdikten sonra hele daha da rahat olacak, benm 5 gün gecmis nasıl gecti hatırlamıorum bile, senin de öyle olacak, insallah hersey güzel olacak cnmm a.s.

cnmm benmm, cok tskkur ederim, benim de aklım sendeydi bir tek sana haber veremedim diye... nette de göremiyordum seni iyi oldu yazdıgın, cnm insallah ilk isim resim paylasmak olacak ama bu halde de koymak ya da cekmek dahi istemiyorum, biraz toparlanmam lazım, zaten sekil fln da yok ortada :D bir ucunu görüyorum o da sis bir garip yani...

canım kadınlar kulübünü açamıyorum ama işten fırsat oldukça msn de görürmüyüm seni diye ara ara baktım ama denk gelmedi:( ama iyi olmana çokk sevindim inşallah sonuçta çokk güzel olucak zaten zor kısmını allatmışsın hızla iyileşip güzelliğine güzellik katacaksın :))

canım kadınlar kulübünü açamıyorum ama işten fırsat oldukça msn de görürmüyüm seni diye ara ara baktım ama denk gelmedi:( ama iyi olmana çokk sevindim inşallah sonuçta çokk güzel olucak zaten zor kısmını allatmışsın hızla iyileşip güzelliğine güzellik katacaksın :))

anladım canım denk gelmedik demek ki, insallah iyilesip de güzel sonuca ulasırım canım yaa, suan biraz karamsar gidiyorum, insan kendini bu hallerde görünce pek güzel olacagına inanası gelmiyor nasılsa, mor sis garip bir haldeyim nasıl olacagım kim bilirr :D

planet_daisy'cik simdi yatıs islemlerini yaptırmıs odasına yerlesiyordur :) güzel haberlerle döner insallah, merakla bekliyoruzzz :)

planet_daisy'cik simdi yatıs islemlerini yaptırmıs odasına yerlesiyordur :) güzel haberlerle döner insallah, merakla bekliyoruzzz :)

ebru senin keyfin nasıl bu arada,
tampon yapmıyosundur dışardan heralde, açılmaya başlar burnun artık..
ameliyat olan arkadaşlara da bi sorum olcak ilk ay kontrolü için ayrıca aramamıza gerek yok sanırım direk gidelim mi bu ay sonun da ilk kontrolüm artık eskidim bile unutuyorum amleiyat oldugumu bile

ebru senin keyfin nasıl bu arada,
tampon yapmıyosundur dışardan heralde, açılmaya başlar burnun artık..
ameliyat olan arkadaşlara da bi sorum olcak ilk ay kontrolü için ayrıca aramamıza gerek yok sanırım direk gidelim mi bu ay sonun da ilk kontrolüm artık eskidim bile unutuyorum amleiyat oldugumu bile

cnm Allaha sükür iyiyim, morluklar sararmaya basladı, sislikler iniyor yavas yavas, burnumun altındaki gazlı bezi artık koymuyorum ama yine de hafiften sızıntı geliyor onu da siliyorum artık, dudagımın sisi inmedi o inse biraz daha rahat edecegim, burnumdan da cok hafif nefes alabiliyorum ama iste su kanlar kurudugu icin cok iyi alamıyorum henüz, spreyi sıkıyorum temizlemeye calısıyorum ama iste cok temizleyemiyorum korkudan, hala daha arada sızlıyor burnum, gülünce özellikle cok sızlıyor. ama Allah baska dert sıkıntı vermesin ya, insallah sonuc güzel olur da deger tüm sıkıntılara...

ebrucum en zor kısmı atlattın cnm,yaza fıstık gibi gircen sositososito

ebrucum en zor kısmı atlattın cnm,yaza fıstık gibi gircen sositososito

insallah canım, ya simdide kafamı burnumun kalkıklıgına taktım, acaba daha mı kalkık olsaydı diye, hani iniyormusya suanki halinden, öff insan kafayı takacak bir seyler mutlaka buluo heralde...

insallah canım, ya simdide kafamı burnumun kalkıklıgına taktım, acaba daha mı kalkık olsaydı diye, hani iniyormusya suanki halinden, öff insan kafayı takacak bir seyler mutlaka buluo heralde...

:) canım bence şöyle düşün,yüzüne nasıl yakışıyor ve nasıl doğal duracaksa onu yapmıştır doktorun,kalkık bir burun yapay duruyor,önemli olan hatlarının kusursuz olması ve yüzünle bütünlük sağlaması öyle değilmi yerimseniben

:) canım bence şöyle düşün,yüzüne nasıl yakışıyor ve nasıl doğal duracaksa onu yapmıştır doktorun,kalkık bir burun yapay duruyor,önemli olan hatlarının kusursuz olması ve yüzünle bütünlük sağlaması öyle değilmi yerimseniben

dogru söylüyorsun canim da iste insan her daim kafasına takacak bir sey buluyor, hani bu kadar sıkıntıda daha iyisi mi olsaydı, aslında daha iyisi ne onu da bilemiyorum ya, daha atel cıkmadı sekli bile belli degil ama iste insan bu dönemde herseyi kuruntu yapıyor sanırım :)

Ebru şişliklerin inince resim koyarsın değil mi merak ediyorum :)) Reha Yavuzere gitmeyi düşünüyodum ama bi yandan onep daha mantıklı geliyor..

Back