Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eve sabah geldim, dün ameliyatım oldu, saglıgım iyi, umarım hayırlısıyla burnum da iyi olur, gece hastanede kaldım, 2 gibi ameliyata götürdüler odama geldigimde 3.30 du, simdi morluklarım ve sisliklerim son haddinde burnum da tıkalı ve kanama var, yarından itibaren gecermis doktor öyle söyledi, ameliyatın ayrıntılarını daha sonra kendimi toparlayınca yazarım, simdi basımı egemiyorum cok, bakmadan yazmaya calısıyorum... dualarınız icin tesekkurler...
planet_daisy'cim suan ameliyatın cok yaklastıgı icin birden moralinin bozulup kafanın karısması cok normal, yani hatta ameliyattan sonra da pisman olabilirsin birden naptım ben die, ama güzel sonucu görünce degecektir eminim, ben de suan kendimi güzel olacak diye telkin ediyorum, hatta ameliyattan önce korkup kacacaktım neredeyse, ama sonra da sunu düsündüm, olmaktan vazgecersem mutlu olacak mıyım? cevabım hayırdı, yani kafama taktım bir kere olmasam da sürekli aynaya bakıp mutsuz olacaktım, o halde niye bekleyip de daha cok aynalara küseyim ki dedim, yani ameliyat Allah korusun basarısız gecse bile ki umarım gecmez, suanki halinden daha mı mutsuz olacaksın, sen bu ameliyatı mutsuz oldugun icin istemiyor musun? zaten halinden memnun olsan bu ameliyata cesaret etmezdin degil mi? hele de burnun asırı kemerli filansa eminim cok daha iyi olacaktır... bozma moralini, istiyorsan ol. "güzel olmak istiyorsan biraz sıkıntı cekeceksin", bunu bana bir arkadasım söylemisti, fön cektiremiyordum canım cok acıdıgı icin gerci pek gercekci bir benzetme olmadı ama
Sen iyileştinde arkadaşlarına moralmi veriyosun canım beniiim Şeniz
canım benimde öyle olmuştu az çok,ağrı eşiğim çok düşük benim,seninde öyle olabilir,sprey konusunda yardım al,yarından itibaren sihirli bi değnek değmiş gibi hızla iyileşiosun,en zoru ilk üç gün,ha gayret canım,sonuca değer dimi :)
ebrucum canım ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim işten takip edemiyorum siteyi bi kaç gündürde masaiye kamam gerekti evden de bakmaya fırsatım olmadı oyüzden yeni yazabiliyorum. çokk geçmiş olsun inşallah alçın çıktığında da çok beğeneceğin bir burna sahip olacaksın iyi haberlerini ve resimlerini belkiyoruz zaten güzel bir kızdın daha da güzelleşmişsindir eminim. çokk geçmiş olsun
cnmm benmm, cok tskkur ederim, benim de aklım sendeydi bir tek sana haber veremedim diye... nette de göremiyordum seni iyi oldu yazdıgın, cnm insallah ilk isim resim paylasmak olacak ama bu halde de koymak ya da cekmek dahi istemiyorum, biraz toparlanmam lazım, zaten sekil fln da yok ortada bir ucunu görüyorum o da sis bir garip yani...