Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
reha yavuzere burun estetigi olan var mı
kesenlikle reha yavuzere ameliyat olmaSLM KIZLAR
REHA YAVUZERE ESTETİK BURUN AMELİYATI OLAN VARSA SONUÇLARINIZI BİZİMLE PAYLAŞIRMISINIZ!!!!OLUMLU VE OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ!!!
:enbuyukkk:
:içelim::hooray:
kesinlikle reha yavuzere ameliyat olmaSLM KIZLAR
REHA YAVUZERE ESTETİK BURUN AMELİYATI OLAN VARSA SONUÇLARINIZI BİZİMLE PAYLAŞIRMISINIZ!!!!OLUMLU VE OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ!!!
:enbuyukkk:
:içelim::hooray:
kesinlikle reha yavuzere ameliyat olmaMerhaba arkadaslar,
Ben bu siteye yeniyim lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim. 23 subatta burun ameliyati olucam reha bey'e ve korkuyorum. Kendisini gordugumde kimsenin fark etmedigi yamuklugu gordundaha muane etmeden. Fakat ben revizyon yada 20 farkli ameliyat olmak istemiyorum. Bana resim veya yorumlarinizi yollarsaniz cooook sevinirim. Ltfn yardimci olun. Yurt disindan gelicem ameliyat icin. Ve gercekten cok korkuyorum acaba dogru kararmi diye. Muaneden cikinca Reha bey'e guveniyordum fakat burda bir kac yorum okudum ve korkuyorum.
kesinlikle reha yavuzere ameliyat olmaiyi de o arkadaş yukarda yazmış sizse sürekli öven ve tanıdık olduğu izlenimi uyandıran birisiniz.ben de reha bey için söylenenlerden etkilendim çoğu kişi memnun.ama beni de siz şüphelendirdiniz bide duygu denen arkadaş.ama tabii suçlamıyorum şüphe.şahsınıza almayın ama böyle forumlarda paralı çalışan çok doktor tanıdığı var ve boşuna günaha girip milleti zehirliyorlar.bilg,i veren herkese iyi kötü size o arkadaşa herkese teşekkür edelim saygı duyalım
kesinlikle reha yavuzere ameliyat olmaYa ben de raha beye ameliyat olacağım ama okudukça korkuyorum kimi çok iyi diyor kimi çok kötü oldu diyor ne yapsam anlamadım biri yardım etsin yaa
Bu sürekli methiye düzen kişinin profil resmî Reha Hocanın resmi ya, resmen fake hesap.Tamam reha hoca cici süper harika üstne yok ama hani resim ? varda ben mi gözden kaçırıorum ya da başka yerdemi bilemiorum?