• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
forumlarda reha beyin burun ucunu düşük yaptığını okudum. bunları yazan arkadaşlar tekrar burun ucu ameliyatı oldular mı?

Merhaba, ben de reha yavuzer'e burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Resimlere bakabilmek amaciyla amylee ve haze'i arkadas olarak ekledim, diger kullanicilari da ekleyecegim. Kabul ederseniz cok sevinirim, yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden cok tesekkur ederim!

Cok gec cevap olacak bu belki simdiden sonra baknlar icin yardimci olurum reha yavuzer ünlü olmadan taniyordum ankaradan ..Çok iy senpatik bir doktor ama sekretrine ozman ayar olmuştum..Kendisine gögüslerimi yaptirtmiştim silikon yaptı tamam iy insan pozitif fakat benim gögsümü gören doktorlar gögsümü beyenmediler..Nedeni silikon derimi fazla kaldırmadı sarkıklık cok az gitmişti ..Gögsünüz sarkik ve meme beziniz yıpranmışsa kesinlikle kesinlikle diklestirme toparlamada yapın çünkü çoooook pişman olursunuz..

Merhaba arkadaslar,

Ben bu siteye yeniyim lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim. 23 subatta burun ameliyati olucam reha bey'e ve korkuyorum. Kendisini gordugumde kimsenin fark etmedigi yamuklugu gordundaha muane etmeden. Fakat ben revizyon yada 20 farkli ameliyat olmak istemiyorum. Bana resim veya yorumlarinizi yollarsaniz cooook sevinirim. Ltfn yardimci olun. Yurt disindan gelicem ameliyat icin. Ve gercekten cok korkuyorum acaba dogru kararmi diye. Muaneden cikinca Reha bey'e guveniyordum fakat burda bir kac yorum okudum ve korkuyorum.

SLM KIZLAR
REHA YAVUZERE ESTETİK BURUN AMELİYATI OLAN VARSA SONUÇLARINIZI BİZİMLE PAYLAŞIRMISINIZ!!!!OLUMLU VE OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ!!!:nazar:
:enbuyukkk:
:içelim::hooray:
kesenlikle reha yavuzere ameliyat olma
benim burnumu iğrenç yaptı
yüzüme hiç yakışmıyor
görenler acıyor. yaptığı işin arkasında asla durmuyor. ikinci ameliyatı olmak düzelttirmek istediğinizdede daha da astronomik para istiyor. bazı dr ler yaptığı işin arkasında duruyor ikinci ameliyat olması gerektiğini açıkca söylüyor ve ikincisinde çok cüzzi bir miktar alıyorlar.
reha yavuzerin istediği para araba parası ve iğrenç yapıyor. alacağını paraya bakıyor sonuç hiç önemli değil. burda yazan yorumlara itibar etmeyin. sekreteri hemşiresi arkadaşı akrabası ailesi yakın çevresindeki onu tanıyan kişiler yazıyor ona ameliyat olmuş kişiler değil
medyatik dr olmuş ancak çok başarısız
maddi manevi zarara uğradım

SLM KIZLAR
REHA YAVUZERE ESTETİK BURUN AMELİYATI OLAN VARSA SONUÇLARINIZI BİZİMLE PAYLAŞIRMISINIZ!!!!OLUMLU VE OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ!!!:nazar:
:enbuyukkk:
:içelim::hooray:
kesinlikle reha yavuzere ameliyat olma
yüzüme hiç yakışmıyor
görenler acıyor. yaptığı işin arkasında asla durmuyor. ikinci ameliyatı olmak düzelttirmek istediğinizdede daha da astronomik para istiyor. bazı dr ler yaptığı işin arkasında duruyor ikinci ameliyat olması gerektiğini açıkca söylüyor ve ikincisinde çok cüzzi bir miktar alıyorlar.
reha yavuzerin istediği para araba parası ve iğrenç yapıyor. alacağını paraya bakıyor sonuç hiç önemli değil. burda yazan yorumlara itibar etmeyin. sekreteri hemşiresi arkadaşı akrabası ailesi yakın çevresindeki onu tanıyan kişiler yazıyor ona ameliyat olmuş kişiler değil
medyatik olmuş arcak çok başarısız
paramla rezil oldum hüsrana uğradım

Merhaba arkadaslar,

Ben bu siteye yeniyim lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim. 23 subatta burun ameliyati olucam reha bey'e ve korkuyorum. Kendisini gordugumde kimsenin fark etmedigi yamuklugu gordundaha muane etmeden. Fakat ben revizyon yada 20 farkli ameliyat olmak istemiyorum. Bana resim veya yorumlarinizi yollarsaniz cooook sevinirim. Ltfn yardimci olun. Yurt disindan gelicem ameliyat icin. Ve gercekten cok korkuyorum acaba dogru kararmi diye. Muaneden cikinca Reha bey'e guveniyordum fakat burda bir kac yorum okudum ve korkuyorum.
yüzüme hiç yakışmıyor

iyi de o arkadaş yukarda yazmış sizse sürekli öven ve tanıdık olduğu izlenimi uyandıran birisiniz.ben de reha bey için söylenenlerden etkilendim çoğu kişi memnun.ama beni de siz şüphelendirdiniz bide duygu denen arkadaş.ama tabii suçlamıyorum şüphe.şahsınıza almayın ama böyle forumlarda paralı çalışan çok doktor tanıdığı var ve boşuna günaha girip milleti zehirliyorlar.bilg,i veren herkese iyi kötü size o arkadaşa herkese teşekkür edelim saygı duyalım
yüzüme hiç yakışmıyor

Ya ben de raha beye ameliyat olacağım ama okudukça korkuyorum kimi çok iyi diyor kimi çok kötü oldu diyor ne yapsam anlamadım biri yardım etsin yaa
yüzüme hiç yakışmıyor

Burun ameliyatlarında kkb doktorlarına olmak daha mantıklı. En iyi bildikleri iş burun sonuçta. Dr Alpaslan yıldırım bu aralar en çok beğenilen doktorlar arasında. Fiyatları şimdilik makul. Açık ameliyat yapıyor. Olan tandıkların şimdilik memnunlar.

Benim arkadaşım Reha Yavuzer'e ameliyat olmuştu, ben de onu görünce vazgeçmiştim 10 sene evvel. Erkeğe kız burnu yaptı, küçücük kalkık, ve nefes alamadığı için sesi bir tuhaf çıkıyor. Kesinlikle önermem.

Back