- 1 Ekim 2008
- 129
- 0
- 96
ebrucuummmm,kuzuuummm geçmiş olsunnnnkaydirigubbakcemile3senın yazıları okuyunca benımkı aklıma geldı cok sukur sorunsuz atlatmıssın.benım tek farkı amelıyat masasında kendı kendıme uyanmam ve burnumda sızı olmaması.ama buda nasıl desem kımı seyde artık bünyeye kalıyor.bugun benımde konturolum vardı.reha bey artık hersey serbest dedı ve 3 ay sonra gel resımlerı cekelım dedı.kendısıne dedıgım gıbı bugun benım dogum gunum ve bana cok guzel bır hedıye verdınız dedım:))))konrutolde rresmen burnuma asıldı reha bey salladı dedım kopacak :)))her ne kadar o unutabılırsın amelıyatlı oldugunu artık desede sanırım bır sure daha dıkkat edıcem.bır arkadasa sanırım annesıne bır arkadası olmasın demıs moralı bozulmus.kızlar ben amelıyata gıderken buna benzer bırsey yasadım ayrıntı vermek ıstemıyorum ve cok moralım bozuk bır sekılde gırdım amelıyata.ve suan bakıyorumda sonuc cok sukur dedırtıyor bana.evet kolay degıl ama ne bılım uzun yıllar kullanan var burnunu yanı bu cokme olayı falan kesın ve herkez ıcın herkezın basına gelecek dıye bır sey yok.yaptırmasanda bu sefer aklında kalıyor.kısılere gore degıl kendınıze gore hareket edın.evet ıyı bır doktorda onemlı bunun yanında beklentılerınız ısteklerınızde.hepsı makul ve dogru olursa allahın ıznıyle bır sorun olmaz.ebrucum tekrar gecmıs olsun.gun gectıkce ınan rahtlayacaksın.alcı cıktımı bu daha cok olmaya basayacak optum