Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği için doktor arayışındayım yardımcı olur musunuz?
Elad beyle görüştüm, en içime sinen doktor oldu uzun uzun detaylı konuşabildim. Kapalı teknikle yapacak eğer son dakika vazgeçmezsem bir sıkıntı olmazsa sonucu mutlaka paylaşacağım eğer Elad beye olan biri varsa bilgilendirirse çok sevinirim
Ben ta Almanya’dan gidip Ankara’da Erol tunç a oldum harika bi burun yaptı. Benim burnum zaten küçüktü nefes sıkıntım vardı ve ufak bi kemerim vardı. Tavsiye ederim kimse burnun estetik mi diye sormuyor
Ay ayni bende öyleyim burnum küçük nefes sıkıntım var sol hic almiyor sağda %50 falan şuan nasılsınız mesela 10 uzerinden puanlarsaniz kac verirsiniz hem şekline hem nefes alisiniza ve özelden resim atabilrimisiniz uygunsa sizin icinde
Elad beyle görüştüm, en içime sinen doktor oldu uzun uzun detaylı konuşabildim. Kapalı teknikle yapacak eğer son dakika vazgeçmezsem bir sıkıntı olmazsa sonucu mutlaka paylaşacağım eğer Elad beye olan biri varsa bilgilendirirse çok sevinirim