Ebru şişliklerin inince resim koyarsın değil mi merak ediyorum :)) Reha Yavuzere gitmeyi düşünüyodum ama bi yandan onep daha mantıklı geliyor..
Ben eve geldim bile :))) Ameliyat çok sorunsuz ve ağrısız geçti. Reha hocaya laf yok zaten süper bir insan :) Detayları da paylaşırım, şimdi dinlenme zamanı :)
Ben eve geldim bile :))) Ameliyat çok sorunsuz ve ağrısız geçti. Reha hocaya laf yok zaten süper bir insan :) Detayları da paylaşırım, şimdi dinlenme zamanı :)
Yine ben :)
Deniz suyu spreyiyle ufacık ufacık burnumun içini temizlemeye başlaldım, ortasındaki gazlı bezi çıkardık. Şimdilik sızıntı yok, burnumdan nefes alabiliyorum..Burun deliklerim ve burun ucu çok şiş ama yine de güzel duruyorlar sanki..Haftaya salıyı iple çekiyorum, alçı çıkınca nasıl olacak, ne kadar şişecek diye...Habire balonla buz takviyesi yapıyorum şişliklere..,ilk 48 saat yapın -hatta özellikle ilk 24 saat çok önemli demişlerdi hastanede-..
Ebru sen ne durumdasın? Şişlikler morluklar inmeye başladı mı? alçın ne zaman çıkıyor?
çok çok geçmiş olsun :) Bekliyoruz detaylarını .. Reha beye güveniyorum ama somurtkan bir doktor oldugunu duydum, kafamda ki her düşünceyi onunla paylaşabilir miyim ? Birde ben burun ameliyatıyla beraber çeneden de ameliyat olmayı düşünüyorum ikisini birden ona yaptırabilir miyim, yoksa sadece burun ameliyatı mı yapıyor ? birde ücretleri hakkında da bilgi verebilir misiniz ? :) çok sordum ama :bbo:
Canım bende de öyleydi, ama hafif hafif deniz suyu spreyi sıkıp çekip kulak temizleme pamuğuyla temizledim. Geçiverdi o pıhtı gibi kan gibi şeyler. Hele ki senin 1 hafta oldu korkma uygula bence nazikçe :)
cnm ya benm o kanama 5. güne kadar gecmeyince ben temizleyemedim, simdi de kurudular sanırım korkuyorum baya zorlarım fln diye dikis mikis vardır fln ne bileyim korkaklık iste, benm burun ucum fln hala sızlıyor oda korkutuyor beni
canım olmazsa sadece denız suyunu sık.nasıl olsa asagıya dogru akıyor o akanları sil.kulak kurdanı ıle temızleme bıraz oyle yap kuruyan kanlar yumusar.dıkıslerıne bır sey olmaz aslında cunku doktor zaten onlar yumusasın dıye bana pomat vermıs uygulamıstım hanı oyle olsa bunu evde yapmamızı ıstemezler.ama senın kanaman evet uzun surmus bıraz.unutma alcı cıktıktan sonra bant yapıstırıyorya reha bey o cıktıgında burnun alnından cıkmıs gıbı gorunecek telaş etme.yenı amelıayt olan arkadaslarada cookkkk gecmıs olsundelikafadulden bu arada aklıma geldı.hanı bır kagıt ımzalandıgı bana soylenmıstı hep bu amelıayatlarda bende hep okuyacagım bakım ne yazıyor demıstım.bana amelıyat masasında uzatıldı ve su mesur ımzamı demıstım gene okuyamadım gercısırnaşık şey sızın bakma sansınız oldumu yoksa sızdemı amelıyat baslamadan once ımzaladınız
cnm sekil konusunda muhtemelen önce bir hayal kırıklıgı ve pismanlıga ugrayabilirim, kendimi alıstırıyorum biraz o durumabu arada bana bir sey imzalatmadılar ben de merak ediyordum nie imzalatmadılar acaba diye, acaba uykuya daldıktan sonra mı imzalattılar ki unuttular sanırım bana imza attırmayı, demek bana bisey olsa basları yanmıstı ehueh
sanırım=))))evet sana ımzalatmayı unuttular sanırım yanı senın ıznını almadan senı amelıyat etmıs oldulardelikafadulden
günaydın kızlar.
2 gün geçti...morluklar pembelik şeklinde..buzu aksatmadan bugün de uygulicam.fakat yüzüm ve üst dudağım bayaa şişti.yüzüm çok komik görünüyor..deniz suyu spreyi çok iyi geliyor..gece burnumdan nefes alarak rahat uyudum..
bir soru: reha bey hftaya salı görücem dedi..alçı çıkacak mı yoksa değişecek mi acaba??
çıkacak sanırım, bakalım benm de yarınn :)
çok heycanlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?