Bende yurtdisindan geliyorum, ve bende hangi doktoru sececegime karar veremedim??
Acaba, hasan findik´mi yada Naci celik´mi diye dusunuyorum hep
Bende yurtdisindan geliyorum, ve bende hangi doktoru sececegime karar veremedim??
Acaba, hasan findik´mi yada Naci celik´mi diye dusunuyorum hep
evet 8.500 tl dedi asistanı.
Selamlar. Ben almanyadan katiliyorum, revizyon ameliyati icin internetten doktor doktor gezindim, sordum, yazdim, resim yolladim, bunlardan biride hasan findik oldu. Merak edenler icin: Revizyon ameliyati icin 8.000TL istedi, ama transfer + otel icinde, bana transfer falan gerekmiyor dedim, 7.000TLye düstü, ben türkiyedeki fiyatlari daha uygun bilirdim, emre ilhan 13.500 istedi, agzim acik kaldi. Bu kadar yüksek fiyat neyin nesi anlayamadim. Avrupada daha uygun ama iste türk doktorlari daha basarili. Ben daha arastiriyorum, 8.aya kadar bir doktor bulmam gerekiyor, iyi ve uygun tabiki
Arkadaşlar burun çok önemli bir organ. Öncelikle rinoplastiyi iyice düşünün sonra doktorunuzu iyice araştırın. Ben araştırmadım ilk ameliyatımda... Şimdi revizyon için deli gibi doktor araştırıp üzerine tonla para vereceğim.ilk ameliyatımı hadan fındık yapmıştı. Şu an içler acısı bir burnum var. Bir sürü doktor revizyonda bile düzelmeyebilir dedi! Burun konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum! Diğer konuları bilemem! Burun ameliyatım herşey dahil bir saat sürmüştü! Düşünün artık nasıl yaptığını!
bne tavsiye etmiyorum ben oldum ve memnun degillim hic benim istedigim gibi olmadi.isteyenlere resimlerimi gonderirim
ruru neyıı begenmedın pekı,** sıkyetın nedir?? nefes almakmıı seklımııı??
ben resımlerı gorebılırmıyım? yenı uyeyımm napmam lazım yardımcı olabilirmisinn??
su anda arastıırorum ama emın olamıorumm.. hasan fındıga cok ıcım ısınmıstı.. detaylı bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?