13 ekimde geliyorum canim emre ilhana, sonraki gunlerde ameliyat senin ameliyat gunun nezaman? yupii. okul tatilinedenk geliyo benimki cok sevinclymm:) Paylasalim fotolarimizi canim.. Sende yurtdisindandn galiba degilmi?Insallah sonuçtan memnun kaliriz! fotolarimizi paylasiriz, senin ameliyatin ne zaman??
arkadaşlar ;
bende geçen hafta hasan beyle görüştüm. gerçekten kendinden emin güvenen bir doktor güven verdi banada ... ama ücretleri normalden biraz daha pahalı geldi bana . gerçi 1 sınıf hastanelerle çalışıyor. ama işte ücret konusunda biraz zorlanıcam sanırım. ameliyat olupda memnun kalan arkadaşlarınız varmı ? nolur yardım edin .....
13 ekimde geliyorum canim emre ilhana, sonraki gunlerde ameliyat senin ameliyat gunun nezaman? yupii. okul tatilinedenk geliyo benimki cok sevinclymm:) Paylasalim fotolarimizi canim.. Sende yurtdisindandn galiba degilmi?
Evet canim ya cok az kaldi, heycan basiyor arasira.. daha geçenlerde bir ay vardi zaman cok cabuk geciyo. Ben rotterdamda yasiyorum.. yaptirdikdan sonra resimleri albume koyucam, yorumunu beklerim ha
ben hasan fındığa burun ameliyatı oldum.
daha önce konu açtım bununla ilgili oradan detayları görebilirsiniz kızlar :)
Canim bende yurtdisinda kaliyorum aynen, hasan findgin konusmalarini tvde cok izledim, yanliz dedigin gibi burada sadece dr.Emre Ilhanin yaptigi burunlar konusuluyo genelde, neden acaba kkdaki hanimlar genelde Emre Ilhana oluyoki? Hicmi dr. Hasan findikin yaptigi burunlari goremicem.. cok merak ediyorum..
ben hasan fındığa burun ameliyatı oldum.
daha önce konu açtım bununla ilgili oradan detayları görebilirsiniz kızlar :)
bende hasan findik tarafindan ameliat oldum ama hic memnun kalmadim burunda basarili degil.ama konusmalarini gorunce cok kuvendigi belli; ama hic benim istedigim gibi bir burun ameliati olmadi ben cok israrla kisa ve oyuk burun istemiyorum dedim oda anlamis gibi gorunuyordu ama inanin tam tersini yaoti ve ben cok pisman oldum cunku goze batan bir burnum yoktu ve bunalimdayim .resimleri gormek isteyenler mail lini yazsin .senin resimleri gormeyi cok isterim olur dersen mail limi daha sonra yazarim.
emre ilhanın pahalı yaptığını duydum bilgisi olan var mı
evet 8.500 tl dedi asistanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?