Dr.Hasan Fındık Hasta Yorumları (Burun Estetigi)

Sizin gercek bi hasta degil burda onun avukatligini yapan bir asitansiniz Emine oyle

Sizin gercek bi hasta degil burda onun avukatligini yapan bir asitansiniz Emine oyle
Merhaba... Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum,başarısız bir ameliyat yaşamışsınız sanırım. Kötü bir moralle bunu yazdığınızı düşünüyorum.
Beni forumdan birçok kişi tanır,yüzyüze yada telefonla,burada paylaştığım ameliyat öncesi sonrası fotolarla. Fake yada doktorun avukatı,Asistanı falan değilim. Yaşadığım ameliyat süreçlerini yazıyor paylaşıyorum. Ameliyat olmak isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum hepsi bu. Kişi ilk ameliyatından memnun kalınca doğal olarak diger ameliyatlarınıda ona olur,güvenerek. Ben güvendim,çünkü istediğim sonuçları aldım. Hatta kızımda daha yeni sayılır,burun ameliyatı oldu kendisine. O da Sorunsuz bir süreç geçirdi,memnun.
Aynı doktora ameliyatlarını olup burada yorum yazan her üye avukat yada asistan gibi ise forum avukat ve asistan kaynıyor :)
Umarım biran önce başarılı bir revizyon geçirip mutlu olursunuz sizde. Bunun Ne demek olduğunu çok iyi anlarım çünkü bende başarısız burun ameliyatı geçirdim,sıkıntılı bir süreç. Allah yardımcınız olsun.

CNN bana resmini gonOTE="ruru2510, post: 21787907, member: 336535"]bne tavsiye etmiyorum ben oldum ve memnun degillim hic benim istedigim gibi olmadi.isteyenlere resimlerimi gonderirim
Cnm

cnm bana resmini gönderirsen gerçekten çok sevinirim[/QUOTE]
Merhaba Resmini görebilirmiyim , Hasan fındığa yaptırdım bende kötü bir burnum yoktu ama daha güzel olması için ameliyat oldum ama olmasaydımda olurmuş ,istediğim gibi olmadı hayal kırıklığı.. herkes eski burnumun daha güzel olduğunu söylüyor:s

Merhaba Resmini görebilirmiyim , Hasan fındığa yaptırdım bende kötü bir burnum yoktu ama daha güzel olması için ameliyat oldum ama olmasaydımda olurmuş ,istediğim gibi olmadı hayal kırıklığı.. herkes eski burnumun daha güzel olduğunu söylüyor:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…