Dr.Hasan Fındık Hasta Yorumları (Burun Estetigi)

Kızlarr...konuyu okuyunca üzüldüm biraz.Sinemcigim canım,senin üzgün olman ayrıca üzüyor beni.Ben Hasan Fındık a meme büyütme ameliyatı oldum.Çok önceden başka bir doktora iki kezde burun ameliyatı olmuştum.Şu anda burnum hem görüntüsü açısından hemde nefes alma açısından iyi degil.Yani görüntü çok kötü degil fakat mükemmel bir sonuç beklenince istenilen sonuçta olmayınca insan üzülüyor tabi :(( Ben hasan beyin gögüs ameliyatının sonucundan çok memnunum.Sık sık kontrole gidiyorum.Burun ameliyatı hakkında sizlere söyleyebilecegim şey var tabi.Hasan beyin asistanı ve sekreteri burun estetigi oldular.Ameliyattan önceki hallerini biliyordum tabi.Sonra her ikiside birkaç ay arayla ameliyat oldular.Ameliyat sonrası her ay burundaki degişii kendim gördüm,gözlemledim.İnanınki çok dogal ve güzel burunları oldu.Ben Hasan beye yalvarıyorum benim burnumuda ameliyat edin diye ama gerek görmedigi için yapmıyor.Hasan beyin burun ameliyat sonucunu görmek isteyenler muayenehanesine görüşmeye giderse bizzat sekreterinin ve asistanı Gül hanımın burun sonucunu görebilirler..Ayrıca unutmayınki her doktorun ameliyat ettigi hastasının ameliyat sonucu kusursuz,güzel degildir.Biz bu forumda her doktorun,burada çok çok övülen,ismi sıkca geçen doktorunmutsuz hastalarını gördük.Böyle düsünülürse hiçbir doktora karar veremeyizki...İnşallah herkesin istedigi ameliyat sonuçları olur diyorum.Zor bir durum,heleki burun olunca daha zor.Allah yardımcınız olsun,herşey gönlünüzce olsun,sevgiler...

bende 5 sene once gogus buyutme operasyonu yaptırdım Tr de. Aslen Kocaeliliyim. Gogus kuculten diklestiren kalca ve gobek bolgesinden yag aldiran arkadas ve tanidiklarim vardi onlardan bilgi aldim . ve Kocaeli universite hastanesinde gorev yapan oldukca hos bir estetik uzamniyla gorustum. ve 1 ay sonra ameliyatimi oldum. goguslerimden cok memnunum. doktorum ne derse onu yapilmasina izin verdim. Ameliyat oncesi gorusmelerimizde ben soyle olsun boyle olsun diyordum. doktorumda benim isteklerimi canla basla dinledi. bana goguslerimin ameliyat sonrasinda ki durumunu anlati 6 ay sonraki durumunu anlatti 2 yil sonra nasil gorunecegini anlatti. hamilelik ve emzirme sonrasinda nasil olacagini anlatti. benim neredeyse hic memem yoktu ben 75 olsun benim olsun derdindeydim. vucud olculerin omuz genisligin beden uzunlugun hepsi bir araya girdigi icin doktorum bana eger ameliyat sonrasi memnun kalmazsan senin istedigin sekilde yaparim dedi. bende tamam dedim. simdi goguslerim 85 beden ve tas gibi deyimi oldukca yerinde. sutyen kullanmama gerek bile yok cunku sarkma felan hic olmadi. gayet dogal duruyorlar hatta hala bile aynanin karsisina gecip memelerime sefkat gosteriyorum :) ben oyle hsan findik yada tv de reklamleri gecen doktorlarin karsisindayim. bu isi ticarete dokmus olduklarini dusunuyorum. bir nevi fabrikasyon calisma.

eger kocaeli ve cevresinde bulunan ve estetik operasyon yaptirmak isteyen ler varsa Kocaeli universitesi hastanesinede bir gitsinler. doktorumun adi Tonguc isgen , Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı BAskani .

mrb,
ben bu sitede yeniyim nereye nasil ne yazacagimi bulamiyorum :) Bana yardimci olursaniz sevinirim. Uye olmadan cok okudum burda yazilanlari ama emin olamadim simdi ben sormak istiyorum cvp veren olursa sevinirim.
Fransada yasiyorum 23 yasinda evli 1 kizim var orantisiz bir vucudum var bana gore ust zayif masallah bel alti beyonce den farki yok o yuzden meme buyutme yaptirmak istiyorum ama herkez gibi korkuyorum kime nerde nasil yaptircagimi? burda yaptirmak istemiyorum turk doktorlarina bu konuda daha cok guveniyorum. simdi sizden yardim istiyorum ben hasan findiga gorusme olmadi ama icim isindi ama...
Ve en onemlisi korkak biriyim ACi VARMI ACI :/

selamlar.geçen hafta doktorum proğramına çıktı hasan fındık.bir hastanın burnunu yapmıştı ve inanılmaz doğal ve güzel duruyordu. o burun nasıl o hale geldi anlayamadım.sanırım göğüs estetiğinde de çok başarılı.kararısız kaldım burun estetiği yapacam bende. ama burdaki yorumları görünce geri adım attım açıkçası.

Ben yarık dudak olarak doğdum ve buna bağlı olarak ileri dercede kemik eğriliği vardu burnumda. Bununla ilgi 4 operasyon olmama rağmen hiçbir şey değişmedi. Hatta bu ameliyatların son ikisini alanının en iyilerinden olan Mustafa Adnan UZUNİSMAİLOĞLU'nun yapmasına rağmen. Son olarak Hasan FINDIK'ta denedim şansımı. İyikide denemişim. Samimiyeti ameliyat öncesi ve sonrası rahatlatıcı tavır ve konuşmaları ve en önemlisi operasyondaki başarısı. 4 ameliyat sonucunda hiç nefes alamazken onun yaptığı ameliyat sayesinde çok rahat nefes alıyorum. Bana bir ameliyat yaptı şimdi ise ikinci ve son ameliyatım var. Bu son ameliyat sonrasında hiç ameliyat geçirmemiş gibi görüneceği garantisi ile tekrar gideceğim. Hasan FINDIK alanının en iyilerinden...

Selamlar. Ben almanyadan katiliyorum, revizyon ameliyati icin internetten doktor doktor gezindim, sordum, yazdim, resim yolladim, bunlardan biride hasan findik oldu. Merak edenler icin: Revizyon ameliyati icin 8.000TL istedi, ama transfer + otel icinde, bana transfer falan gerekmiyor dedim, 7.000TLye düstü, ben türkiyedeki fiyatlari daha uygun bilirdim, emre ilhan 13.500 istedi, agzim acik kaldi. Bu kadar yüksek fiyat neyin nesi anlayamadim. Avrupada daha uygun ama iste türk doktorlari daha basarili. Ben daha arastiriyorum, 8.aya kadar bir doktor bulmam gerekiyor, iyi ve uygun tabiki

Arkadaşlar burun çok önemli bir organ. Öncelikle rinoplastiyi iyice düşünün sonra doktorunuzu iyice araştırın. Ben araştırmadım ilk ameliyatımda... Şimdi revizyon için deli gibi doktor araştırıp üzerine tonla para vereceğim.ilk ameliyatımı hadan fındık yapmıştı. Şu an içler acısı bir burnum var. Bir sürü doktor revizyonda bile düzelmeyebilir dedi! Burun konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum! Diğer konuları bilemem! Burun ameliyatım herşey dahil bir saat sürmüştü! Düşünün artık nasıl yaptığını! :45:

arkadaslar lutfen yardımmm

hasan fındıkda burun amelıyatı olan yokmuuu?? ıyı- kotu butun hbrlerı duymak ıstıorum yardım edınnnn
cokk tatlı bı doktorra benzıyo gorusmeye gıtmek ıstıorumm... gıdenler fıkırlerını paylassın lutfeeeb

Selamlar. Ben almanyadan katiliyorum, revizyon ameliyati icin internetten doktor doktor gezindim, sordum, yazdim, resim yolladim, bunlardan biride hasan findik oldu. Merak edenler icin: Revizyon ameliyati icin 8.000TL istedi, ama transfer + otel icinde, bana transfer falan gerekmiyor dedim, 7.000TLye düstü, ben türkiyedeki fiyatlari daha uygun bilirdim, emre ilhan 13.500 istedi, agzim acik kaldi. Bu kadar yüksek fiyat neyin nesi anlayamadim. Avrupada daha uygun ama iste türk doktorlari daha basarili. Ben daha arastiriyorum, 8.aya kadar bir doktor bulmam gerekiyor, iyi ve uygun tabiki

karar verebıldınmıı bende arıorum ama cok kararsızımmm..herkes farklı bı doktor soluooo

Arkadaşlar burun çok önemli bir organ. Öncelikle rinoplastiyi iyice düşünün sonra doktorunuzu iyice araştırın. Ben araştırmadım ilk ameliyatımda... Şimdi revizyon için deli gibi doktor araştırıp üzerine tonla para vereceğim.ilk ameliyatımı hadan fındık yapmıştı. Şu an içler acısı bir burnum var. Bir sürü doktor revizyonda bile düzelmeyebilir dedi! Burun konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum! Diğer konuları bilemem! Burun ameliyatım herşey dahil bir saat sürmüştü! Düşünün artık nasıl yaptığını! :45:

komıxxx sen neden memnun degıldın,* ne tur bı sıkıntın varr nefeesmı alamıosun,* seklımı kotu dıee dusunuosunn??
nedır problem daha acıklarmısın ltfnnn

bne tavsiye etmiyorum ben oldum ve memnun degillim hic benim istedigim gibi olmadi.isteyenlere resimlerimi gonderirim

ruru neyıı begenmedın pekı,** sıkyetın nedir?? nefes almakmıı seklımııı??
ben resımlerı gorebılırmıyım? yenı uyeyımm napmam lazım yardımcı olabilirmisinn??
su anda arastıırorum ama emın olamıorumm.. hasan fındıga cok ıcım ısınmıstı.. detaylı bilgi verirmisin

ruru neyıı begenmedın pekı,** sıkyetın nedir?? nefes almakmıı seklımııı??
ben resımlerı gorebılırmıyım? yenı uyeyımm napmam lazım yardımcı olabilirmisinn??
su anda arastıırorum ama emın olamıorumm.. hasan fındıga cok ıcım ısınmıstı.. detaylı bilgi verirmisin

slm vrtra ben de senin gibi araştırma içndeyim hasan fındık'ı.. Ama bir yaptıran göremedim bulamadım burnunu.. Kendisinin web sitresinde övgü dolu sözler var ama soyadı bu insanların doğru mu söylerler bilinmez.. Bilgi alırsan payşamandan memnun olurm.. ;)

:52:cok heyecanliyim 4 gun sonra hasan findik#'a randevum var 17sinde ins ameleyat olacagim suan icin sadece meme estetigi olucam kesin ama belki burun estetigide olabilirim.. sonuclari paylasirim :3::40:

Dun burun ve meme estetigi oldum daha sargilarim acilmadi ama hasan beye guveniyorum sonuclarinin iyi olacagina inaniyorum. Sargilarim acilinca resim yollarim

Back
X