- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.834
- 498
Kızlarr...konuyu okuyunca üzüldüm biraz.Sinemcigim canım,senin üzgün olman ayrıca üzüyor beni.Ben Hasan Fındık a meme büyütme ameliyatı oldum.Çok önceden başka bir doktora iki kezde burun ameliyatı olmuştum.Şu anda burnum hem görüntüsü açısından hemde nefes alma açısından iyi degil.Yani görüntü çok kötü degil fakat mükemmel bir sonuç beklenince istenilen sonuçta olmayınca insan üzülüyor tabi
( Ben hasan beyin gögüs ameliyatının sonucundan çok memnunum.Sık sık kontrole gidiyorum.Burun ameliyatı hakkında sizlere söyleyebilecegim şey var tabi.Hasan beyin asistanı ve sekreteri burun estetigi oldular.Ameliyattan önceki hallerini biliyordum tabi.Sonra her ikiside birkaç ay arayla ameliyat oldular.Ameliyat sonrası her ay burundaki degişii kendim gördüm,gözlemledim.İnanınki çok dogal ve güzel burunları oldu.Ben Hasan beye yalvarıyorum benim burnumuda ameliyat edin diye ama gerek görmedigi için yapmıyor.Hasan beyin burun ameliyat sonucunu görmek isteyenler muayenehanesine görüşmeye giderse bizzat sekreterinin ve asistanı Gül hanımın burun sonucunu görebilirler..Ayrıca unutmayınki her doktorun ameliyat ettigi hastasının ameliyat sonucu kusursuz,güzel degildir.Biz bu forumda her doktorun,burada çok çok övülen,ismi sıkca geçen doktorunmutsuz hastalarını gördük.Böyle düsünülürse hiçbir doktora karar veremeyizki...İnşallah herkesin istedigi ameliyat sonuçları olur diyorum.Zor bir durum,heleki burun olunca daha zor.Allah yardımcınız olsun,herşey gönlünüzce olsun,sevgiler...