Dun burun ve meme estetigi oldum daha sargilarim acilmadi ama hasan beye guveniyorum sonuclarinin iyi olacagina inaniyorum. Sargilarim acilinca resim yollarim
Hasan findik.. burun estetik ameleyatimi yapti 10 gun oldu suan hafif sizlama var ama sonuc guzel ve dogal oldu. Ben memnun kaldim zaten mukemmel bir burun kimseye yok ve yuzume yakisan kibar birsey oldu tam aklimdan gecen biseydi.
Geçmiş ve hayırlı olsun arkadaşım.. Arkadaşlık isteği yolladım beni ekler misin ve lütfen fotoğrafını bizimle paylaş..Teşekkür ederim şimdidenn.
bne tavsiye etmiyorum ben oldum ve memnun degillim hic benim istedigim gibi olmadi.isteyenlere resimlerimi gonderirim
Eki Görüntüle 970710 Eki Görüntüle 970727 Eki Görüntüle 970722 Eki Görüntüle 970725
iste benim fotograflarim. ilk foto ameliyatdan bir gun sonra digerleride ameliyatdan 10 gun sonraki hallerim. bilmiyorum ama sonuc simdilik pek ic acici degil
Eki Görüntüle 970751 Eki Görüntüle 970754
bunlarda onceki halim
emre bey burun ameliyatini 5500 tl ye yapiyor, hastanede 1 gece ve muayene dahil
Merhaba canim, bende sonunda emre ilhana karar verdim.. istedigim tarihte biri ameliyatini iptal etmis tarih bana verildi:) umarim guzel olur.
evet 8.500 tl dedi asistanı.
Selamlar. Ben almanyadan katiliyorum, revizyon ameliyati icin internetten doktor doktor gezindim, sordum, yazdim, resim yolladim, bunlardan biride hasan findik oldu. Merak edenler icin: Revizyon ameliyati icin 8.000TL istedi, ama transfer + otel icinde, bana transfer falan gerekmiyor dedim, 7.000TLye düstü, ben türkiyedeki fiyatlari daha uygun bilirdim, emre ilhan 13.500 istedi, agzim acik kaldi. Bu kadar yüksek fiyat neyin nesi anlayamadim. Avrupada daha uygun ama iste türk doktorlari daha basarili. Ben daha arastiriyorum, 8.aya kadar bir doktor bulmam gerekiyor, iyi ve uygun tabiki
evet yaa! gercekten Hasan findigin yaptigi hic bir burunu goremedim! Paylasirsaniz super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?