Dr.Hasan Fındık Hasta Yorumları (Burun Estetigi)

Hasan findik.. burun estetik ameleyatimi yapti 10 gun oldu suan hafif sizlama var ama sonuc guzel ve dogal oldu. Ben memnun kaldim zaten mukemmel bir burun kimseye yok ve yuzume yakisan kibar birsey oldu tam aklimdan gecen biseydi.

Hasan findik.. burun estetik ameleyatimi yapti 10 gun oldu suan hafif sizlama var ama sonuc guzel ve dogal oldu. Ben memnun kaldim zaten mukemmel bir burun kimseye yok ve yuzume yakisan kibar birsey oldu tam aklimdan gecen biseydi.

Geçmiş ve hayırlı olsun arkadaşım.. Arkadaşlık isteği yolladım beni ekler misin ve lütfen fotoğrafını bizimle paylaş.. Teşekkür ederim şimdidenn.

son bir hafta kaldı. tanrıımmmmmm.. ilham irem mi adını hatırlayamadım çok tutulan bi doktor var burda hemen herkes ondan bahsediyor.. ama burunları bana estetikli geldi nedense.. :/ doğal bulamadım malesef...

Merhaba arkadaslar,

ben ocak 20 de hasan bey tarafindan burun ameliyati oldum. ameliyat sonrasi inanilmaz sislerim ve morarmalar oldu yuzumden. ameliyat sonrasi diyebilirim ki iki gun hic bir sey goremedim yuzumdeki sisler yuzunden gozlerim tamamen kapaliydi. sorunsuz bir ameliyat gecirdigim soylenildi. 5 gun sonra atelim degisti, atel acildiginda sonuc guzel gorunuyordu. daha onceden burnum cok kemikliydi yandan bakinca sonuc oldukca tatmin ediciydi. sonra tekrardan yeni bi atel takildi ve 5 gun sonra onu kendim cikaracaktim, yurtdisinda yasadigim icin geri donmem gerekiodu. 10 gun sonra ateli yuzumden artik tamamen cikardigimda sonuc husrandi evet, eski burnumdan daha iyiydi ama genede bekledigim istedigim umdugum burun degildi. burnum kaslarin ortasindan cok kalin bir sekilde basliodu, burnumda asimetri vardi, saga dogru yamukluk vardi bu sefer sola dogru bi yamukluk olusmustu. kaslarimi ve dudaklarimi oynatamiodum.

direk doktorumu aradim, tum sikayetlerimin fotografini cekip gonderdim. hepsinin sis oldugunu kesinlikle boyle kalmayacagini ve kesinlikle guzel bi burnumun olcagini soyledi.

Her sabah farkli bir duygu ile uyaniom. Bazen cok mutluyum burnumdan (eski burnumu dusununce), bazende cok cok cok uzuluyorum. O kadar para odedim buna degmedi diye Kimse estetik oldugumu dahi anlamiyor. Hic bir degisiklik yok gibi. Burnumun ucu cok top kaldi Bilmiyorum. Hasan beyi tavsiye edip etmeme konusunda kararsizim. Ama isteyenlere an be an fotolarimi cektim gonderebilirim.

iste benim fotograflarim. ilk foto ameliyatdan bir gun sonra digerleride ameliyatdan 10 gun sonraki hallerim. bilmiyorum ama sonuc simdilik pek ic acici degil

bunlarda onceki halim

Son düzenleme:

aytook cnm bnm o kadar şiş oluyomu yaaaa ( aniiiim gözüm korktuuu.senin şikayetin neydi cnm önceki hali güzel görünüyoor. hımm burun ucunu kaldırtmışsınn di mi

Son düzenleme:
Merhaba canim, bende sonunda emre ilhana karar verdim.. istedigim tarihte biri ameliyatini iptal etmis tarih bana verildi:) umarim guzel olur.

cnm emre bey randevuyu çok ileri tarihlere atar mı sencee?? ben yazın olmmak istiyorum ikizim de olacak. daha doktora karar veremedim ama eğer emre beye yaptırırsam şimdiden ulaşsam iyi olcak sanırım.

ayyyy yorumları okudukçaaa fena oluyorum yaaa zaten doktora karar vermede epey zorlanıyorum. bir de üzerine fiyat ekleniyooor iyice tırstım yaa. emre beyi düşünüyordum ben de ama şu fiyatı duyunca dudağım uçukladı. ne paragözmüş adam yaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…