Dr.Hasan Fındık Hasta Yorumları (Burun Estetigi)

cnm emre bey randevuyu çok ileri tarihlere atar mı sencee?? ben yazın olmmak istiyorum ikizim de olacak. daha doktora karar veremedim ama eğer emre beye yaptırırsam şimdiden ulaşsam iyi olcak sanırım.

Canim okadar kalabalikki zaten anca yaza bos bir yeri vardir. Kessinlik ile erkenden al. Ben erken almamistim aradan 2 sene gecti buarada ve birinin iptal etmesini beklemistim baya aylarca doluydu. Baktin olmadi iptal edersin randevunu

27 Martta Hasan beye burun ameliyatı olacagım..Daha öncesinde iki kez başka bir doktora ameliyat olmuştum fakat nefes alma sorunum düzelmedi,ayrıca estetik olarakta istediğim sonuç olmadı..İnşallah sürecimi hepinizle paylaşacagım kızlar

Arzumcum yeni gordum ameliyat tarihi almissin.insallah istedigin gibi olur bukez.benimde sirada dudak dolgusu var bikere start verdim daha neler gelicek ardindan bilmiyorum

Arzumcum yeni gordum ameliyat tarihi almissin.insallah istedigin gibi olur bukez.benimde sirada dudak dolgusu var bikere start verdim daha neler gelicek ardindan bilmiyorum
Sağolasın canım İnşallah güzel olacak bu sefer

Dudak dolğusuda iyi ellerde harika sonuçlar veriyor fakat tekrarlatmak gerekiyor belirli aralıklarla..O yüzden bıraktım ben artık Başka şeylere sarıyorum

aytook cnm bnm o kadar şiş oluyomu yaaaa ( aniiiim gözüm korktuuu.senin şikayetin neydi cnm önceki hali güzel görünüyoor. hımm burun ucunu kaldırtmışsınn di mi

benim yuzum mutish derecede sisti. iki gun hic bir sey goremiyordum. herseye eyvallah, sis agri morluk illaki oluyor. sonucun memnun etsin yeterli.

benm burnum kemikli ve ucu dusuktu. konustukca burnumun ucu iniyordu ve nefes sorunum vardi. ameliyat sonrasi:

-nefes sorunum daha kotu oldu
-asimetrik bi burnum oldu, burun kanatlarindan birisi yukarda birisi asagida
-ekstradan burun kanatlri eklendi buda burnumu daha genis gosterio
-yamuk bir burnum oldu
-burnumun ucu hala dusuk...

sonuc fiyasko... cope giden 3 bin euro!

Fotoğraflarda bahsettigin kadar çok bir sorun göremedim ben :44:Önceki haline göre düzelmiş,daha iyi olmuş bir burun sanki.. Nefes alma sorununu bilemem tabi ama görünüşte,yani fotoğraflara göre asimetrik,geniş görünen,yamuk bir görüntü göremedim ben..
yeni foto eklermisin..Aslında dahada yeni bir durum.Benim önceki ameliyatlarımada bakaraktan söyleyebilirimki en az bir altı ay geçmesi gerekiyor burun sonucunda..Çok değişiyor bu süre zarfında çünkü.Ödemlerden dolayı yamuk ve şiş durabiliyor.Zamanla düzelebiliyor.. Çok şişmişsin gerçektende.Bence sabırlı olup biraz daha bekle canım yaa Değişebilir ve inanki fotolarda ben bir olumsuz durum gözlemlemedim..

bu fotograf ameliyatimdan 10 gun sonraki halim, sana ozel mesajla yeni halimi atarim. simdi sole birsey var eskiden burnum cok kemikliydi, simdi o yok evet. eski burnumdan iyi mi onada evet. ama simdi 10 doktor gezseydim ve hepsi sana yapilacak burun budur deseydi, eski burnumla yasamayi tercih ederdim. cunku 8 milyara degecek bir burun kesinlikle ama kesinlikle olmadi. ha onceki burnum boyle olsaydi, kesinlikle gene ameliyat olurdum. beni tatmin eden bir burun kesinlikle olmadi. her gece yataga girdigimde o verdigim para cidden yuregimi acitiyor. ayrica cektigim acilar, onca sislikler vs de cabasi.

ameliyatdan once sadece 5 dakika gorustum hasan beyle. ben daha derdimi anlatirken tamam tamam seni anladim dedi, elimi skti beni gonderdi. su anki tecrubem ve aklimla, kesinlikle 4-5 kez daha gorusmeye giderdim. kesinlikle eski hastalarinin once ve sonraki haline bakardim. mutlaka kafasinda bana dizayn ettigi burnu 3d seklinde gormek isterdim.

bilmiyorum, ben avrupada cok hastahane doktor ortamina gittim. ama hic boyle bir davranis ile karsilasmadim. burda ameliyat oncesi her turlu komplike durumdan detaylari ile bahsederler. ameliyat oncesi ve sonrasi seni neyin bekledigini cok ayrintili bir sekilde ogrenirsin. ameliyatdan sonra ignesinden ipligine ameliyat esnasinda neler yasandigini anlatirlar. bi hasta olarak bunlar senin bilmen gereken seyler. fakat ben ameliyata girdikten sonra, yuzumdeki sisliklerin 6 ay sonra inecegini bilmiyordum mesela. odem nedir, kemik odemi nedir bilmiyordum. gercekten cok cahildim. ve doktorum hic bir sekilde beni bilinclendirmedi, bilinclendirmedigi gibide sorularima cevap vermedi....

genede karar sizin. ben hasan findik tecrubem bana kabusu yasatti ve yasatiyorda. umarim siz boyle olmazsiniz....

kesinlikle bu doktoru tercih etmeyin. ben de kendisi yuzunden yıllardır sıkıntı cekiyorum. psikolojim bozuldu ve kendime güvenimi yitirdim.

ben de hasan fındık'zedeyim arkadaşım.yıllardır bu üzüntü ile yaşıyorum. şimdi dr arastırıyorum çok para istiyorlar ve kimseye güvenemiyorum.ne yapacağım bilemiyorum çok mutsuzum böyle de yaşamak istemiyorum.emre ilhana gideceğim bakalım hayırlısı inşallah.

O ne demiş,bu ne demiş...

Görmek,izlemekmi istiyorsun? Dr.Hasan Fındık Doktorum proğramında,burun estetiği sonuçları ile İzleyin,görün...:126:

bu arada emre beye gittim.5 ay sonraya gün verdi ve 14.000 tl istedi

27 Mart 2014 tarihinde üçüncü reviziyon ameliyatımı oldum.Burnumu Hasan beyin ellerine emanet ettim,çünkü ciddi riskli bir ameliyattı.Buğün 5. günüm.Sonuç şimdiden muhteşem Doktorum hakkında olumsuz yorumlar vardı,tabiki her doktorun sonucu olumlu,kusursuz güzel olacak diye birşey yok ama ben Hasan beye güvendim.Daha önceki başka ameliyatlarımdada yüz güldürücü sonuçlar almıştım zaten
Herkese açık olan bir albüm yaptım.Öncesi ve 5 günlük daha taze yeni halini paylaştım.Merak eden olursa bakabilir
Hasan bey,elleriniz dert görmesin.Beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam..Ben doktorumu öneririm,yaptıgı birçok sonucuda gördüm beğendim. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara kolaylıklar,bol şanslar diliyorum.. Sürecimi profilime girip açtıgım konulara bakarsanız burun estetiğinde açtıgım konudan okuyabilirsiniz
Sevgiler..

CNN bana resmini gonOTE="ruru2510, post: 21787907, member: 336535"]bne tavsiye etmiyorum ben oldum ve memnun degillim hic benim istedigim gibi olmadi.isteyenlere resimlerimi gonderirim[/QUOTE]
Cnm
bne tavsiye etmiyorum ben oldum ve memnun degillim hic benim istedigim gibi olmadi.isteyenlere resimlerimi gonderirim
cnm bana resmini gönderirsen gerçekten çok sevinirim

cnm be mailimi yazarsam bana gönderebilirmisin resimlerini?

Lütfen bana bırı yardımcı olabılırmı kafayı yedım karar veremıyorum.... HASAN fındıkmı yoksa FATIH dagdelenmı?????? Lütfeeen yardımcı olun

bende yurtdisinda yasiyorum bu kış olsun bitsin istiyorum ne kadara anlastiniz canım fiyatı ?

yasemin12, üstteki mesajinizi yazali cok olmus, memnun musunuz Hasan Findik'in yaptigi ameliyattan merak ediyorum..?

Ben kendisiyle görüsmeye gititm ama görüsmeden bile memnun ayrilmadim. Ilk ameliyatimi 15 yil once olmustum, revizyon ameliyati icin gittim görüsmeye. Hem nefes alma problemim var, hem de estetik acidan problemli görüsüm.

Hasan Findik bence tabiri caizse biraz simarmis. Böyle baska bir doktorla daha görüsmüstüm, o da Onur Erol'du.
Bir kere, Hasan Findik'in gelmesini tam 45 dakika boyunca bekledim. Tabi sadece ben degil, bir oda dolusu insan olarak. Ondan sonra yanina girdigimde, bir özür bile dilemeden hadi hemen konuya girdik.
Hazirlikli olun, Hasan Findik kendisine soru sorulmasindan hic hoslanmiyor. Hele ki detayli sorulara girerseniz, hic mi hic hoslanmiyor. Bence bir doktorda olmasi gereken en önemli özellik hastayi anlayabilmesi ve sorulari sacma bile olsa onlari cevaplandirarak güven vermesi. Sonucta her isin erbabi kendi isiyle ilgili olarak cok basit seyleri bile baskasinin anlayabilmesini beklememeli. Hele ki böyle saglik konularinda!
Kaldi ki, benim sorularim gayet normal, mantikli sorulardi. Sonucta ben zaten kötü bir ameliyat deneyimi yasamisim, 2. ameliyat icin görüsürken tabii ki aklimdaki sorulari sorucam, tabii ki bu vücut benim olduguna göre, neler yapilacagini ögrenicem..

Neyse, bu konuyu gecelim, diger bir konu ise muayene konusu..

Ben randevu alirken bana dediler ki, "eger baska bir ameliyat olduysaniz, ücret 200 TL". Cünkü Hasan bey baskasinin yaptigi burnu muayene edecek, ona göre karar verecek. Tamam, harika, demek ki iyi bir muayene beni bekliyor..

Ama gelin görün ki, yanina girdiginizde, muayene falan yapmadi. Ben bunu söyledigimde, muayeneye gerek yok, ben herseyi görüyorum dedi.. Biraz daha sikayetci olunca bir kulak pamugu alip, ameliyattan sonra nefesimin nasil da acilacagini gösteren bir hareket yapti. Sagolsun.. Ne bir isik altina yatirip burun icine bakma, ne ameliyat icin gerekli kikirdak var mi yok mu, deviasyon var mi yok mu, nedir simdiki durum demek.. Hic bir sey..

E tabi o da hakli, disarda her biri en azindan 45 dakikadir bekleyen hasta ordusu, o ise mesgul bir doctor.. Bizle mi ilgilenecek söyle can-i gönülden?

Benim Hasan Findik maceram budur, yani, baslamadan bitti. Anliycaginiz simarik doktorlardan uzak durun ki, biraz anlasinlar aslinda onlari buraya getirenin bizim gibi hastalar oldugunu!

Neyse, cok uzadi. Herkese kararlari konusunda iyi sanslar.. :)

Merhaba! Aradan cok uzun bir sure gecmis ama hala uye gibi görunuyorsun o yuzden bir sansimi deneyim yaziyim dedim. Hasan Findik hakkinda yazdiklarin cok dusundurucu. Onun hakkinda negatif yazi yazanlar nedense populer olmuyor bu sayfada, pek cevap yazilmiyor onlara. Ama bazi kisiler onun hakkinda cok yazi yaziyorlar. Sanki reklam kampanyasi gibi. Cok ilginc

Bazı doktorların forumda aktif hastaları çoktur bazılarının az. Her doktorun olumlu olumsuz yorumları var forumda. Her hastanın görüşmesi olumlu geçecek diye bir kural yok tabi,yada sonucu olumlu olacak gibi..Ben foruma 2011 de üye oldum misal. İlk meme ameliyatımla,sonrasında birçok işlem oldum. Hepsini bilgi amaçlı konu açarak insanlara,o ameliyatı olmak isteyen bayanlara yardımcı olmak için elimden geldiğince foto ve yorumla yardımcı olmaya çalıştım. Bu reklammı oluyor? O zaman burada aktif olup herkesin sorularına cevap vermemek gerek. Ameliyat oldum,bilgimi aldım hadi eyvallah...
Bilemiyorum ama yanlış düşünüyorsunuz bence. Senelerdir üye olan ve aktif kullanıcı olan birçok üye var,farklı doktorlarında var... Reklam yapanı zaten tutmuyorlar sitede. Reklam oldugunu düşündüğünüz üyeyi yönetime şikayet edin.. Böyle düşündüğünüz bir doktorada hiç gitmeyin,baştan elektrik tutmaz memnun kalmazsınız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…