cnm emre bey randevuyu çok ileri tarihlere atar mı sencee?? ben yazın olmmak istiyorum ikizim de olacak. daha doktora karar veremedim ama eğer emre beye yaptırırsam şimdiden ulaşsam iyi olcak sanırım.
27 Martta Hasan beye burun ameliyatı olacagım..Daha öncesinde iki kez başka bir doktora ameliyat olmuştum fakat nefes alma sorunum düzelmedi,ayrıca estetik olarakta istediğim sonuç olmadı..İnşallah sürecimi hepinizle paylaşacagım kızlar
Sağolasın canımArzumcum yeni gordum ameliyat tarihi almissin.insallah istedigin gibi olur bukez.benimde sirada dudak dolgusu varbikere start verdim daha neler gelicek ardindan bilmiyorum
aytook cnm bnm o kadar şiş oluyomu yaaaa( aniiiim gözüm korktuuu.senin şikayetin neydi cnm önceki hali güzel görünüyoor. hımm burun ucunu kaldırtmışsınn di mi
Eki Görüntüle 970710 Eki Görüntüle 970727 Eki Görüntüle 970722 Eki Görüntüle 970725
iste benim fotograflarim. ilk foto ameliyatdan bir gun sonra digerleride ameliyatdan 10 gun sonraki hallerim. bilmiyorum ama sonuc simdilik pek ic acici degil
Eki Görüntüle 970751 Eki Görüntüle 970754
bunlarda onceki halim
Fotoğraflarda bahsettigin kadar çok bir sorun göremedim ben :44:Önceki haline göre düzelmiş,daha iyi olmuş bir burun sanki.. Nefes alma sorununu bilemem tabi ama görünüşte,yani fotoğraflara göre asimetrik,geniş görünen,yamuk bir görüntü göremedim ben..benim yuzum mutish derecede sisti. iki gun hic bir sey goremiyordum. herseye eyvallah, sis agri morluk illaki oluyor. sonucun memnun etsin yeterli.
benm burnum kemikli ve ucu dusuktu. konustukca burnumun ucu iniyordu ve nefes sorunum vardi. ameliyat sonrasi:
-nefes sorunum daha kotu oldu
-asimetrik bi burnum oldu, burun kanatlarindan birisi yukarda birisi asagida
-ekstradan burun kanatlri eklendi buda burnumu daha genis gosterio
-yamuk bir burnum oldu
-burnumun ucu hala dusuk...
sonuc fiyasko... cope giden 3 bin euro!
Fotoğraflarda bahsettigin kadar çok bir sorun göremedim ben :44:Önceki haline göre düzelmiş,daha iyi olmuş bir burun sanki.. Nefes alma sorununu bilemem tabi ama görünüşte,yani fotoğraflara göre asimetrik,geniş görünen,yamuk bir görüntü göremedim ben..
yeni foto eklermisin..Aslında dahada yeni bir durum.Benim önceki ameliyatlarımada bakaraktan söyleyebilirimki en az bir altı ay geçmesi gerekiyor burun sonucunda..Çok değişiyor bu süre zarfında çünkü.Ödemlerden dolayı yamuk ve şiş durabiliyor.Zamanla düzelebiliyor.. Çok şişmişsin gerçektende.Bence sabırlı olup biraz daha bekle canım yaaDeğişebilir ve inanki fotolarda ben bir olumsuz durum gözlemlemedim..
Arkadaşlar burun çok önemli bir organ. Öncelikle rinoplastiyi iyice düşünün sonra doktorunuzu iyice araştırın. Ben araştırmadım ilk ameliyatımda... Şimdi revizyon için deli gibi doktor araştırıp üzerine tonla para vereceğim.ilk ameliyatımı hadan fındık yapmıştı. Şu an içler acısı bir burnum var. Bir sürü doktor revizyonda bile düzelmeyebilir dedi! Burun konusunda kesinlikle tavsiye etmiyorum! Diğer konuları bilemem! Burun ameliyatım herşey dahil bir saat sürmüştü! Düşünün artık nasıl yaptığını!
ben de hasan fındık'zedeyim arkadaşım.yıllardır bu üzüntü ile yaşıyorum. şimdi dr arastırıyorum çok para istiyorlar ve kimseye güvenemiyorum.ne yapacağım bilemiyorum çok mutsuzum böyle de yaşamak istemiyorum.emre ilhana gideceğim bakalım hayırlısı inşallah.
cnm bana resmini gönderirsen gerçekten çok sevinirimbne tavsiye etmiyorum ben oldum ve memnun degillim hic benim istedigim gibi olmadi.isteyenlere resimlerimi gonderirim
cnm be mailimi yazarsam bana gönderebilirmisin resimlerini?bende hasan findik tarafindan ameliat oldum ama hic memnun kalmadim burunda basarili degil.ama konusmalarini gorunce cok kuvendigi belli; ama hic benim istedigim gibi bir burun ameliati olmadi ben cok israrla kisa ve oyuk burun istemiyorum dedim oda anlamis gibi gorunuyordu ama inanin tam tersini yaoti ve ben cok pisman oldum cunku goze batan bir burnum yoktu ve bunalimdayim .resimleri gormek isteyenler mail lini yazsin .senin resimleri gormeyi cok isterim olur dersen mail limi daha sonra yazarim.
bende yurtdisinda yasiyorum bu kış olsun bitsin istiyorum ne kadara anlastiniz canım fiyatı ?merhaba fatos, ben önce mail attim emre ilhanin sitesinden, telefon numarami da yazmistim
sonra ertesi gun hemen asistani burcu hanim aradi kasim ayinda sadece 2 gun vardi ameliyat icin
bende 2 kasimi seçtim! dun de biletimi ayarladim 31 ekimde insallah Istanbula uçuyorum..
sorularim olunca mail atiyorum ayni gun hemen cevap geliyor..
Merhaba! Aradan cok uzun bir sure gecmis ama hala uye gibi görunuyorsun o yuzden bir sansimi deneyim yaziyim dedim. Hasan Findik hakkinda yazdiklarin cok dusundurucu. Onun hakkinda negatif yazi yazanlar nedense populer olmuyor bu sayfada, pek cevap yazilmiyor onlara. Ama bazi kisiler onun hakkinda cok yazi yaziyorlar. Sanki reklam kampanyasi gibi. Cok ilgincyasemin12, üstteki mesajinizi yazali cok olmus, memnun musunuz Hasan Findik'in yaptigi ameliyattan merak ediyorum..?
Ben kendisiyle görüsmeye gititm ama görüsmeden bile memnun ayrilmadim. Ilk ameliyatimi 15 yil once olmustum, revizyon ameliyati icin gittim görüsmeye. Hem nefes alma problemim var, hem de estetik acidan problemli görüsüm.
Hasan Findik bence tabiri caizse biraz simarmis. Böyle baska bir doktorla daha görüsmüstüm, o da Onur Erol'du.
Bir kere, Hasan Findik'in gelmesini tam 45 dakika boyunca bekledim. Tabi sadece ben degil, bir oda dolusu insan olarak. Ondan sonra yanina girdigimde, bir özür bile dilemeden hadi hemen konuya girdik.
Hazirlikli olun, Hasan Findik kendisine soru sorulmasindan hic hoslanmiyor. Hele ki detayli sorulara girerseniz, hic mi hic hoslanmiyor. Bence bir doktorda olmasi gereken en önemli özellik hastayi anlayabilmesi ve sorulari sacma bile olsa onlari cevaplandirarak güven vermesi. Sonucta her isin erbabi kendi isiyle ilgili olarak cok basit seyleri bile baskasinin anlayabilmesini beklememeli. Hele ki böyle saglik konularinda!
Kaldi ki, benim sorularim gayet normal, mantikli sorulardi. Sonucta ben zaten kötü bir ameliyat deneyimi yasamisim, 2. ameliyat icin görüsürken tabii ki aklimdaki sorulari sorucam, tabii ki bu vücut benim olduguna göre, neler yapilacagini ögrenicem..
Neyse, bu konuyu gecelim, diger bir konu ise muayene konusu..
Ben randevu alirken bana dediler ki, "eger baska bir ameliyat olduysaniz, ücret 200 TL". Cünkü Hasan bey baskasinin yaptigi burnu muayene edecek, ona göre karar verecek. Tamam, harika, demek ki iyi bir muayene beni bekliyor..
Ama gelin görün ki, yanina girdiginizde, muayene falan yapmadi. Ben bunu söyledigimde, muayeneye gerek yok, ben herseyi görüyorum dedi.. Biraz daha sikayetci olunca bir kulak pamugu alip, ameliyattan sonra nefesimin nasil da acilacagini gösteren bir hareket yapti. Sagolsun.. Ne bir isik altina yatirip burun icine bakma, ne ameliyat icin gerekli kikirdak var mi yok mu, deviasyon var mi yok mu, nedir simdiki durum demek.. Hic bir sey..
E tabi o da hakli, disarda her biri en azindan 45 dakikadir bekleyen hasta ordusu, o ise mesgul bir doctor.. Bizle mi ilgilenecek söyle can-i gönülden?
Benim Hasan Findik maceram budur, yani, baslamadan bitti. Anliycaginiz simarik doktorlardan uzak durun ki, biraz anlasinlar aslinda onlari buraya getirenin bizim gibi hastalar oldugunu!
Neyse, cok uzadi. Herkese kararlari konusunda iyi sanslar.. :)
Bazı doktorların forumda aktif hastaları çoktur bazılarının az. Her doktorun olumlu olumsuz yorumları var forumda. Her hastanın görüşmesi olumlu geçecek diye bir kural yok tabi,yada sonucu olumlu olacak gibi..Ben foruma 2011 de üye oldum misal. İlk meme ameliyatımla,sonrasında birçok işlem oldum. Hepsini bilgi amaçlı konu açarak insanlara,o ameliyatı olmak isteyen bayanlara yardımcı olmak için elimden geldiğince foto ve yorumla yardımcı olmaya çalıştım. Bu reklammı oluyor? O zaman burada aktif olup herkesin sorularına cevap vermemek gerek. Ameliyat oldum,bilgimi aldım hadi eyvallah...Merhaba! Aradan cok uzun bir sure gecmis ama hala uye gibi görunuyorsun o yuzden bir sansimi deneyim yaziyim dedim. Hasan Findik hakkinda yazdiklarin cok dusundurucu. Onun hakkinda negatif yazi yazanlar nedense populer olmuyor bu sayfada, pek cevap yazilmiyor onlara. Ama bazi kisiler onun hakkinda cok yazi yaziyorlar. Sanki reklam kampanyasi gibi. Cok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?