- 1 Eylül 2012
- 913
- 93
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
nihayettt sonunda iyi ve olumlu sonuçlar elde ettin senin adına çok sevindim inşallah dahada iyi ve güzel olacaktır buna inanıyorum ....
bende salı hakan çepniyle görüşmeye gidicem ama bu olumsuz şeylerden sonra güvenim sarsıldı
bende salı hakan çepniyle görüşmeye gidicem ama bu olumsuz şeylerden sonra güvenim sarsıldı
bende hakan beyle görüşmeye gidicem ama ameliyatında dren kullanmıyormuş uzmanlar kapsül olumunu önlemek için diren ve masaj şart diyo napcam ben ya
Canım sana tavsiyem, buradaki olumlu ve olumsuz hiç bir yorumdan etkilenmeden doktorunu seç.! Hangi doktora karar verirsen ver, mutlaka kendi insiyatifinle davranıp karar ver.
Diğer forumlarda da şahit oluyoruz. Hasta, bir doktor hakkında bilgi toplamaya çalışıyor, x kişi kalkmış; aman ben o doktora ameliyat oldum ve sonuçtan memnun kalmadım vs. gibi sözlerle üyenin aklını karıştırıyor. Özelden o üyeye yazdıkları da ayrı...
İyi de, aynı doktora ameliyat olup ta çok memnun olduğunu yazan üyeler de var. ee şimdi o üyeler yalancımı?
Sen sen ol kimsenin etkisinde kalmadan kendi kararını kendin ver (diğer ameliyat olmak isteyen,doktor araştıran arkadaşlara da, herzaman bunu tavsiye ederim)
Aklına takılan herşeyi doktorunla görüş ve ondan aldığın güvene göre hareket et.
Bu arada, bu forumda gözlemlediğin, olumsuzluklar hakkında doktoruna sorular soracaksan, aman dikkkat!!! zira, ispiyonculukla falan suçlanabilir, veya başkalarının suçlanmasına sebep olabilirsin
Yine çok güzel yazmışsın canım,parmaklarına saglıkÖzel mesajlarla neler dönüyor kimbilir,ama birşeyler döndügü belli..Ben ilgilenmiyorum kulaklarımı tıkadım yoluma bakıyorum Elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum,başarabiliyorsam ne mutlu bana.. Herşeyim net,ortada..İsteyen inanır,istemeyen inanmaz ne yapcan kardeşim her zaman iyiler oldugu gibi kötülerde olacak hayatta...
Merhaba
Şu özel mesajlarda neler dönüyor bana da bilgi verirseniz kimlerin reklam yaptığını yakalayıp gerekli müdahaleyi yaparız. Burada bazı doktorlar(!) yazı yazdırıyor diye bizi suçlayanlara(!) da kapak olur.
Bunları bize bildirin ki ağzı olan konuşanı susturalım...
Jelesec .!.:ya ben Hasan bey konusunda yazdım çizdim burada ameliyat olan fanatik hastaları var hepsi bana tavır aldı o yüzden artık açık açık yazmak istemiyorum ama geçmiş yazılarımda var canımben ve yakınım ameliyat olduk ben lipo yakınım meme büyütme oldu 2.mizde bin pişman olduk ben revizyon oldum dünya para verdim yakınım tekrar Hsan beye oldu düzeltme ameliyatını yine mutsuz meme ucu yamuk ve his yok ...
ben kararını etkilemek istemem her doktorun vardır mutsuz memnun olmayan hastaları canım kendin için en iyisini bulman dileğiyle...
unutmadan benim doktorum barış bey değil ama yaptığı meme büyütmeleri gördüm ve çok beğendim aklında olsun
Buyrun özelden yazılan mesaj ... Jelesec talebi ile burada yayınlıyorum ...
Evet canım ben şehir dışından gittim. 7 saatlik yol olduğu için yüzyüze görüşme imkanım olmadı. Fakat benden önce 3 yakınım aynı doktora ameliyat olduğu için, doktor hakkında endişem yoktu.Geriye kalan sadece doktorumun beni istediğim sonuca ulaştırmasıydı. Ameliyat öncesi bir çok kez telefonla görüşerek, aklıma takılanları sorup bilgi aldım. Ameliyat günü sabah erkenden hastaneye gidip muayenemi oldum ve nasıl bir sonuç istediğimi kendisine belirttim. Bu konuda da anlaşınca ameliyatımı oldum
uzun zaman sonrasında tekrar merhaba :)
canım ben hakan beye nasıl ulaşacağım acaba? internette verilen telefondan defalarca aradım açan bakan yokbende antalyadan gideceğim önceden görüşmek netleştirmek istiyorum. sen yaptırdığında 7 saatlik yoldan gittim demişsin. bi kaç sorum daha olacak.ücreti ne zaman ve nasıl ödedin? hastanede ne kadar kaldın? illaki yanında biri olması gerekiyor mu? yola ne zaman çıktın ve zorlandın mı? doktor beye ulaşmam lazımm özel mesaj atamıyorum (
Merhabalar:) Hakan bey gerçek anlamda çok iyi bir doktor ,mütevazı bir insan. Güven veren ve hastasiyla çok ilgili olan nadir doktorlardan biri. Cuma günü ameliyat oldum, bugün normal şekilde oturup kalkabiliyorum ve ilk günkü agrimdan eser kalmadı. İlk günde öyle şiddetli bir ağrım olmadı gerçi ama sırtım agrimisti yatmaktan... Hakan bey 'göğüs çapın dar, çok büyük olmaz 'demişti ama istediğim büyüklükte olmuş acayip mutluyum:)) Elleriyle bir şaheser yarattı, darısı tüm isteyenlere
Ben de 5 Ekimde Konya numune hastanesinde Hakan Çepni ye meme büyütme ameliyatımı yaptırdım. silikonlarım 350 cc yuvarlak kas altı yöntemle takıldı.Hastanede 1 gece kaldıktan sonra taburcu oldum. Başka şehirde olduğum için 7 saatlik yolcukluktan sonra evime döndüm çok şükür bu konuda hiç bir sorun yaşamadım. Ben Hakan çepniden çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası ilgiliydi ve hala en ufak bir sorunda hemen ilgileniyor sağolsun.Özelde ameliyat olsam daha fazlası olamazdı sanırımZaten daha önce kızkardeşim ve ardından iki arkadaşımız Hakan beye ameliyat oldukları için kendisi hakkında yeterince bilgi sahibi olmuştum. Şu an göğüslerim oldukça yumuşadılar boyutundanda çok memnunum. Bir an önce şekillenmeleri için sabırsızlanıyorum:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?