- Konu Sahibi EstetikEditor
sen mutlu hastasın tabiki mutsuz hasta gorunce tepki gosterebilirsin. bende burun estetiği doktorumu overim her ne kadar revizyon dusunsemde doktorumun o ilgisi alakasını goz ardı edemem suan burnumdan pek memnun sayılmam doktorum gel yenileyelim dedi ben kabul etmedim. burnumdan memnun olmasamda doktorumdan memnundum ve bu tüm hastalar için onemlidir sanırım. Ve bugun hala saygı duyarım asla burnumdan memnun değilim diye onu kötüleyemem. yani anlatmak istediğimi anladınız sanırım iş kötü olabilir iyide olabilir ama onemlisi bu surecte doktorun hastasını yalnız bırakmamasıdır.
Evet ben mutlu olan hastalarından biriyim. Fakat sanırım sen beni yanlış anladın. Benim mutsuz hasta görünce tepki göstermem sözkonusu bile olamaz. Aksine, daha önce yine sonuçtan memnun olmadığını söyleyen morali bozulan bir arkadaşımıza, elimden geldiğince (fikir ve moral anlamında) yardımcı olmaya çalışmıştım.
Benim tepkim şuydu; Forumdaki paylaşımlarında, yaşadığı süreçten ziyade daha çok doktorunu öven, doktorunu adres gösteren üyelere bu kadar tepki göstermeme rağmen, beni bu konuma düşürmendi.
Ben yaşadığım olumlu neticenin coşkusuyla, memnuniyetimi dile getirirken doktorumu takdir ettiğimi belirrtim tabii ki, ama bundan asla onu adres gösterdiğim anlamı çıkarılmasın lütfen rica ediyorum!!!
Şimdi sana önerim paniğe kapılma lütfen. Madem yeni ameliyat oldun, bu süreçte moralinin yerinde olması lazım. Mesaj sayını doldurduktan sonra eğer resim yüklersen ben ve diğer tecrübeli arkadaşlar, sana seve seve elimizden gelen desteği yaparız