Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bşey sorcm ya bende nefes problemide var.onu da barış bey halledio dimi?2 tane doktor fln girmio?bazı yerlerde öle okumuştum ama.. CADIARZU

Bende Barış Bey -Naci Bey diye düşündüm ama burun tıkanıklığım yüzünden Emre Bey biraz daha ağır basıyor...inşallah çok doğal ve güzel olur..Barış Beyin estetik konusundaki yeteneği ortada ama burun tıkanıklığı söz konusu olunca kafası karışıyor insanın...

bence barış beyin yaptığı ameliyatlar çok güzel ve DOĞALLLLLL..bence başka bir dr. düşünmeyin derim arkadaşlar.

evet cnm ikinci alçi hala çikmamisti... ama az önce kurtuldum kendilerinden dee :) bi hayli zor oldu çikarmasi tirsa tirsa ama oldu en nikayetindee.. alçiyi çikarmamla sok olmam bir oldu ama.. insan suratinin ortasinda bi bosluk hissediyor. kizlar baktim bendede burun deliklerinde orantisizlik söz konusu.. ve burnum heralde hala sis oldugundan (?) önden boru gibi dümdüz assagiya iniyor... o sonradan sekil aliyor dimii oof yine soru isaretleri olustu bende.. ne kadar zamanda sekil almaya basliyor ameliyat olanlar yardimmm?

hehe evet ayni his bendede mevcut simdi.. dokunmaya korkuyorum yaa, nasil halledicem bu temizlik isini hic bilmiyorum.. sanki ovsam sekli degisecekmis gibi bi his var icimde :) insallah dedigin gibidir cnm.. zamannn

zamanla daha da iyi olur umarim çünkü su an hala sis..

Canım çok normal dokunmaya kıyamayıp korkman:) Ben hala yüzümü yıkarken, krem sürerken bile ürküyorum, zamanla geçecek herhalde bu his..

Burun deliklerindeki orantısızlığa gelince... Ben hala bazen fark görüyorum, bi sabah biri diğerinden şiş uyanıyorum ama sonra geçiyor. Ama genel olarak o anormal orantısızlık, üçüncü haftanın sonunda ortadan kayboldu bende. Hiç geçmez sanıyor insan, ama zamanla geçecek, daha güzel görünecek göreceksin :) Panik yooook :)

Giz-m benim alçımı Barış bey çıkardı ilkinde çok şiş olduğu için göstermemişti ikincide gördüm kendimi..ve ben kendimi gördüğümde baygınlık geçiriyordum zavallı doktorcum yarım saat beni sakinleştirmeye çalıştı ağlamıştım bana ne oldu diye,,öyle çirkin gözüküyordum ki gözlerim iki köşeye kaçmış ortada koca boru gibi bir burun vardı.. ben yüzümün böyle kalacağını düşünmüştüm ve eve giderken Barış beyden bandaj takmasını istemiştim,bir hafta kadar dışarıda bandaj taktım:)) sakın kafana takılmasın kendine 1 ay tanı ve nasıl şekillendiğini göreceksin canım..hatırlayan varsa burada en çok ağlananlardan biriydim kocaman burun deliklerim var ve domuz gibi kalkık görünüyor diye..şimdi sadece sabahları şiş uyanıyorum ve hemen geçiyor.dışarıdan fistukkk gibiyimkaydirigubbakcemile2 bi de içerisi düzelsinde bi ohh çekeyim:))

arkadaşlar bu işi kbb doktorları yapamaz ki .. yapar ama snucları görüyoruz
sonucta estetik onların olayı ise sadece işlevsel..ama estetikte iş başka pşlatik cerrahlar burunla ilgili dış görünümle ilgileniyor gibi düşünülse de işlevsellik kısmına da aynı itinayı gösteriyrolar zaten
Böyle bir operasyoda asla kbb doktorlarını tercih etmem ben sahsen
ama yok ben sadece nefes alamyıyorum onun için ameliyat olucam dersen durum başka
o zaman zaten estetiğie ( rinoplasti ) ye ihitiyacın yoktur Normal bir hastane de bir kbb druna gider halledersin ...
Barış Bey tek kelimeyle işinin ehli bir Dr zaten
Söze gerek yok yani

kıslarr heyecan bastı sadece 3 gun kaldı ıcımde bır sürü soru kaldı barıs beye soramadıgım bakalımm ne olcak ınss guzell olurr ... tasarımı bıle hatırlamıyorum artık barıs beye bırakacam dogrumu yapıyorum bılmıyorum .....

umarım her şey istediğin gibi olur canım sakin ol ve hep güzel düşün yerimseniben

tsk canım guzel dusunmeye calsıyorum ama yınede ne bılımm korkuyorumda:)))

kacakgirl şimdiden çok geçmiş olsun, hiç korkma. Hastaneye giderken yolda biraz heyecanlanırsın o doğal ama sonra işlemler başladığında 10' a kadar say deseler sana, sayamadan uyuyup kalırsın biliyor musun, o yüzden hiççç korkacak birşey yok bir de unutma çok profesyonel ellerdesin. Hep güzel şeyler düşün, güzel şeyler hayal et, inan ki yürekten inanınca o güzellikler gerçek olur. Çok geçmiş olsun!!a.s.

tskk aysellcım bendee ıyı pozitif dusunmeye calısyorum umarımm korkularımın yerını cok guzell seylerr alırr:))

iki kedili deli arkadaslik teklifimi kabul edersen cok sevinrim..bende fazla yazmadim burda ama uzun suredi takip ediyorum..cok merak ediyorum burnunu tskler..

Kaçak girl ameliyat oldun mu? Yoksa yarın mı? Her iki durumda da geçmiş olsun diyorum..Umarım herşey yolunda gider ve umarım hayalinden de güzel olur..

yaklaşık 10 saat sonra kaçakgirl ameliyat oluyo inşallaahh çok güzel geçer.barış bey in güvenilir ellerine bıraktk artk :)) dualarımız seninlee hiç merak etme.çok güzel olck.allah yardımcın olsun

Yeni ameliyat olacaklara şimdiden acil şifalar dilerim.
Profilime 30 & 50.bün resimlerimi koydum.95 Gün oldu ameliyat olalı ama yeni resim yüklemedim henüz.
Sağ burun kanat üstümde bir çizgi belirdi,sanki oranın şişliği azda olsa inmiş çizgi şeklinde yarık oluşmuş gibi,herkes fark etmiyor ama annem anladı Bende acaba bıçak izimi dedim ama 3 ay sonramı çıkar iz :) Çöküntü desem çizgi şeklinde olur mu ki :)
Of bakmıcam uğraşmıcam diyorum ama elimde değil bakmadan duramıyorum.
Burnum önceden çok etlidi hala kendine gelemedi gibi.
Pazar günüde parmağımı kestim,çok derin bir yara korkudan dikişe gidemedim,inş.kolayca kaynar

canım geçmiş olsun inş. önemli bişey değildir
barış beyle görüş bi ihmal etme
arkadaşlık isteğimi kabul edersen ben de merak ediyorum fotoları canım :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…