Giz-m sanada teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun:) alçı falan demişsin ben bişey anlamadım senin hala suratında alçımı var ki?? yumuşasın diye duş alıyorum falan deyince şaşrdım nasıl yani?? ben hala duşta ovalamıyorum burnumu ,korkuyorum sert dokunmaya..
canim benimde göz kapaklarimdaki morluklar 2 haftaya kadar gecti. orasi biraz sürebiliyor.
dusda ilk zamanlar insan korkuyor ovamaya temizemeye. bende okadar korkuyordumi. saniyordum, burnum kopacak :1rolleyes:. ama inan aradan bi kac ay gecsin, hepsini unutacaksin. ben simdi 6 - 7 ay arasindayim, sanki hic ameliyat olmamis gibi burnumu temizliyorum. sadece zaman.
evet cnm ikinci alçi hala çikmamisti... ama az önce kurtuldum kendilerinden dee :) bi hayli zor oldu çikarmasi tirsa tirsa ama oldu en nikayetindee.. alçiyi çikarmamla sok olmam bir oldu ama.. insan suratinin ortasinda bi bosluk hissediyor. kizlar baktim bendede burun deliklerinde orantisizlik söz konusu.. ve burnum heralde hala sis oldugundan (?) önden boru gibi dümdüz assagiya iniyor... o sonradan sekil aliyor dimiioof yine soru isaret olustu bende.. ne kadar zamanda sekil almaya basliyor ameliyat olanlar yardimmm?
hehe evet ayni his bendede mevcut simdi.. dokunmaya korkuyorum yaa, nasil halledicem bu temizlik isini hic bilmiyorum.. sanki ovsam sekli degisecekmis gibi bi his var icimde :) insallah dedigin gibidir cnm.. zamannn
zamanla daha da iyi olur umarim çünkü su an hala sis..
kıslarr heyecan bastı sadece 3 gun kaldı ıcımde bır sürü soru kaldı barıs beye soramadıgım bakalımm ne olcak ınss guzell olurr ... tasarımı bıle hatırlamıyorum artık barıs beye bırakacam dogrumu yapıyorum bılmıyorum .....
Yeni ameliyat olacaklara şimdiden acil şifalar dilerim.
Profilime 30 & 50.bün resimlerimi koydum.95 Gün oldu ameliyat olalı ama yeni resim yüklemedim henüz.
Sağ burun kanat üstümde bir çizgi belirdi,sanki oranın şişliği azda olsa inmiş çizgi şeklinde yarık oluşmuş gibi,herkes fark etmiyor ama annem anladıBende acaba bıçak izimi dedim ama 3 ay sonramı çıkar iz :) Çöküntü desem çizgi şeklinde olur mu ki :)
Of bakmıcam uğraşmıcam diyorum ama elimde değil bakmadan duramıyorum.
Burnum önceden çok etlidi hala kendine gelemedi gibi.
Pazar günüde parmağımı kestim,çok derin bir yara korkudan dikişe gidemedim,inş.kolayca kaynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?