Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

mrbbbbb ya sanırım barış beye ameliyat olmussun nasıl memnunmusun bide nekdr fiyat aldınn molurr söle

ya mrb şu barış beyin nosunu bende alabilirimiyim bugun hastaneden ulaşmaya çalıştım ama mumkun olmadıı deliricem:)

YAAA ARKADAŞLAR bu siteye bugun uye oldum sbhtan beri barış bey hakkında yorumlarınızı okuyorumm kafamda başka bi dr. vardı şimdi fikrim değişti fakat bugun hastaneyi aradığımda 1 haziran dediler bana kalbim durucaktı gerçekten okuduğumda hepinizin burunlarının guzel olduğunu fakat bazılarınızda çökme prob oldunu görüyrm buda şans herhalde biri bana yardımcı olabilrmi fiyat ve barış beyin cep teli konusunda çünkü hastaneden bunu çözebiliceme inanmasamda cebten ulaşırsam hallediceğime inanıyorummm bişiler yazarsanız çok sveinirim:a015:

bende öss den sora olmayı düşünüorm daa şaşırdım taa 1 haziranamı verdiler?o zmn bende şimdiden randevu alayım dimi?bu arada ben çookk araştrdım barış bey diyorum.olacaksan güven barış bey çook iyi yaptğı burunlarda süper.çökme pek duymadımda bi iki nefes prob dışında herkes çok memnun.olcksan sonuna kadar güven derim.işini biliyo

ameliyat fiyatı 4.000 nefes puroblemi varsa 5.000 barış beyin cep numarası 0532 797 97 14 gidip yüz yüze bi görüş çok iyi bir doktor

kacakgirl'ün ameliyatı bugün müydü ??
Bugünse, ameliyata girmek üzeredir...
Ay inşallah iyidir, inşallah heyecanını biraz yenmiştir ve her şey çok çok yolunda gider...

kaçakgirl dün amelyt oldu.inş iyi ge.miştir

saolun kızlar dualarınız işe yarıyor kaydirigubbakcemile2 ama az kaldı biraz daha dua edinde tamamen düzelsin şu nefes problemim:))))))

kendi alerji ilaçlarım işe yaramamıştı ama Barış beyinkiler süper geldi son günlerde ağzımı kapatıp nefes alabiliyorum,hala süper rahatlamış değil ama neredeyse eski nefesime yakın...çoooookkkk mutluyum anlatamam,şu korkulu rüyam ameliyattan yırtarsam dileyin benden ne dilersenizkaydirigubbakcemile3

queenn sana şunu söyleyebilirim,ben hala pişmanlık duymuyorum belki hala ufakta olsa ikinci bi operasyon ihtimalim var ama ben şu an çok mutluyum nefes problemim çözüldü sayılır nasıl oldu bende anlamadım ilaçlar mı işe yaradı yoksa bahar mevsimini geride bırakıyoruz diyemi bilemicem:)) ama şimdi anlıyorum ki içerideki yaralar vs. alerjimi tetiklemiş..yani beni şimdilik problemli hastalar arasına almayın henüz durumum belirsiz..
kaçakgirl ün bir arkadaşıydı nefes problemi yaşayan,çöküntü falan yazmıştı önce ama sonra önemli bişey değil çok dikkatli bakınca belli oluyor diye düzeltti süper gözüktüğünüde söylemişti..yani eğer ciddi bir problem yaşasaydı arkadaşım ben aynı doktora güvenip ameliyat olmazdım,düşününkü kaçakgirl de gözü kapalı girdi bu ameliyata:))
Duffynin bir sıkıntısı vardı,ama ödemdir geçer diye bekliyordu kendisi..

ii ya çook geçmiş olsn.çok sevindim bende sen öyle dedikten sonra azcuk korkmuştum :)) bnmde bnyem çok allerjik yaza denk gelck amlyt.bnmde nefes prob olursa bekliim bende :)

slmm kızlarrr iyi dıleklerınız ıcın hepınıze cok tsk ederım kısaca anlatım cunku kendımı ıyı hıssetmıyorum amelıyata cok rahat gırdım sanrım 5 yada 6 saat surdu baya uzun gectı amelyatta sonra agrım szım cok oldu ve halen devam edıyorr umarım bıran once gecer onun harıcınde ıyı sayılıırmm kendımı ıyı hııssettıgımde detaylı yazarım ıns bu akıntım sızı agrı zonklamam gecerr hepınzı opuyorum

Kaçakgirl,çok geçmiş olsun.Ağrın neden acaba kendini yorma ama pc başında bol bol dinlen.Konuşma,gülme...loş bir odada sakince yatmanı öneririm.Benim hiç ama hiç zorluğum olmadı,formaliteden ağrı kesici verdi annem.90 derecelik açıda tv izledim,45 derecede yattım 15-17 Gün.
Bitkinlik halsizlik doğal...

kacakgirl geçmiş olsun canım
umarım bir an önce sağlığına kavuşursun
leylacım senin fotolar herzamanki gibi süper
dicek hiç bişey yok maş.

arkadaslar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. sizlere bir sorum var. burun ameliyatında burun kemiği kırılmadan sadece törpü ile duzeltilirse yinede alçı yapılıyormu. cevaplarsanız çok sevinirim. bu arada kacakgirl çok geçmiş olsun. umarım burnun hayal ettiğinden bile çok daha guzel olmuştur.

Kizlarr, ameliyatinin üzerinden baya bi zaman geçmislere bi sorum var benim.. benim neredeyse 3. haftam dolmak üzere. Morluklarim tamamen geçti çok sükür.. hala burnumun sis oldugunu hissediyorum ama, çünkü hala, özelliklede ucu, hissiz ve sert.. bu ne zaman geçti sizlerde?? Yani burnun o tas gibi hali ne zaman normale dönüyor? burun ucu sizlerdede baya bi süre sis kalmismiydi?? Ya açikcasi ben biraz sabirsizlik ediyorum galibaaaa.. ne zaman oturucak, sekli semali tamamen cikicak ortaya yaa

Birde alçiyi çikardigimda burnumun üzerindeki siyah noktalar.. pütürler yoktu ne güzel.. ama bi hafta geçti yine dolmaya basladi burun çevresi ve özelliklede burun üstü.. nasi temizleyeblirim ki bunlari buruna zarar vermeden en kolay bi sekilde?

o hissizlik benim 1 ay sonunda geçmişti ama sertlik hala var 3 ay oldu tam.yani anca geçiyor canım düşün.biraz sabır yani
siyah nokto konusnda bi fikrim yok benim olmadı çünkü
ama şimdi bi kaç siyah nokta var onlarıda sabahınan sıktım elimle,ya bi süreden sonra normal burun gibi kullanıyosun burnunu
bide şunu diyim ya ben diyorum kemik falan geliyo elime diye ama yani böle burun kimse yapamaz.ufak tefek sorunlar olur yani sonuçta barış bey de hatalar yapabilir ama bence türkiyenin en iyi doktoru,muazzam bir burun yapıyor.estetik olduğu kesinlikle anlaşılmıyor emin olun.kendine çok güveniyor bu konuda bi de,yani düşünün benim burnumu uzatmış,bakmış basık duruyomuş,nası uzattı onuda anlamadım tabi :) ama ii kide uzatmış,yüzüme orantılı yapmış,daha küçüğünü düşünemiyorum bile
ii ii doktorumuz Allah için yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…