arkadaşlar herkese merhaba benim sorum bütün ameliyat olmuş arkadaşlara..Yani burun göğüs farketmez Barış beyin ameliyat ettiği herkese bir şey sormak istiyorum barış beyin bukadar genç olması sizleri tedirgin etmedimi yoksa ben paranoyakmıyım acaba.....bir senedir bu forumu takip ediyorum hakkında asla kötü birşey okumamıştım ve gidip ameliyat günü aldım şimdi ise azda olsa barış beyin hatalı ameliyatlarından bahsedilmeye başladı..şaka gibi valla neyapıcağımı şaşırdım beni biraz yüreklendirebilecek varmı acaba aranızda gerçekten endişeliyim.....
Canım solaryumu bilemicem ama ben ameliyattan iki hafta sonra spora başladım.
Havuza da girdim.. Barış Bey hiç bir mahsuru olmadığını söylemişti.
canim benim bildigim solariumun bi zarari yok, sadece hani morluklar oldugu zaman, oralarda leke kala bilir diye bi ay kadar günese cikmayin diyorlar. ama morluklar zaten bi haftaya kadar geciyor. ben solariuma ameliyattan 3 hafta sonra basladim. bi zararida olmadi. ama yine icin rahat etmeyecekse baris beye sor.
ya arkadaşlar sorunlar ufak ufak çoğaldı sanki
neredeyse herkes bi sorun yaşamaya başladı
şu pütürlükleride çok duymaya başladık
umarım sorunlarınızı halledersiniz
sonuçta bende ameliyat için barış beyi düşünüyorum
bunları duymakda çok üzücü
huhu senin ekleyebileceğin foto var mı
eklersen çok sevinirim
bizler için bir örnek olur
Goldenbrown bahsettiğin doktorlardan naci çelik'e hiç gitmediğim için yorum yapamıyorum..ama adet düzensizliği konusunda ben de dertli olduğun için sana öneride bulunabilirim..gerçi benim sorunum geç adet olmam..son zamanlarda düzene girmeye başlamıştı ki ameliyatta aldığım anestezinin etkisi mi, yoksa sonrasında verilen antibiyotik nedeniyle mi bilmiyorum çok fazla gecikti adet dönemim.. aynı şey sende de olabilir..buna hazırlıklı ol..
bir de bence o hap işini biraz ertelemeye çalış..adet döneminde kanaman fazla olabilir ve bu da hem ameliyatını zorlaştırabilir hem de ameliyat sonrasında sızıntı şeklinde gelen kanamalar olabiliyor, onu artırabilir..bir de adet döneminde çekilen sıkıntılar ameliyat sonrasının zorluğu ile birleşir..doktoruna da danışıp ameliyatın sonrasına bırak bence..gerçi adet olamamak da insanı en çok da psikolojik olarak kötü etkiliyor..ben mesela başlarda oldukça kötüydüm psikolojik olarak..belki de bir türlü adet olamamak da artırdı bu kötü durumumu...ama bana sorarsan ilaç alımını bir dahaki adet dönemine kadar beklet..tabi doktoruna da danışmayı ihmal etme..şimdiden geçmiş olsun..
Baris bey banada dedi zaten alçi çiktiktan iki hafta sonra spor, güneslenme gibi herseyi yapmak mümkün diye ama nebiliyim yinede tirsiyorum ben kendimi daha agir sartlara hazirlamisim heralde bilinç altimda :)
Kizlar sizin morluklariniz ne kadar sürede kayboldu geçti peki? Bi hafta sonunda çogu yok oldu bendede tabi, fakat neredeyse iki hafta olucak ameliyat olali fakat hala göz kapaklarimin üzerinde hafif morluklar var? Bu normal mi? Ne zmn tamamen geçicek bunlar yaaa
Birde garip bi soru belki ama.. dus esnasinda ovunurken fln burnuna dokunmaya, ovmaya temizlemeye korkan oldu mu?? :) Ben tirsiyorum cünkü simdiden.. alçi yumusasin diye sürekli dustayim, nasi çikaracam bunu ve sonrasi nasil olcak hiç bilmiyorum valla
Esincim sana da çok geçmis olsun.. umarim tekrar bi operasyon gerekmez ve kisa sürede atlatirsin bu nefes alamama sorununu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?