Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikikedilidelicimmm evet nihayet oldu da bitti! Ameliyat sonrasi ilk 3 gün biraz çektiriyor ama onun disinda gayet rahat geçti/geçiyor sonrasi da..
Senin de resimlerini gördüm, çok güzel olmus masallah :) cidden yüzünü açmis bu degisiklik, çok tatli olmussun..![]()
YAAA ARKADAŞLAR bu siteye bugun uye oldum sbhtan beri barış bey hakkında yorumlarınızı okuyorumm kafamda başka bi dr. vardı şimdi fikrim değişti fakat bugun hastaneyi aradığımda 1 haziran dediler bana kalbim durucaktıgerçekten okuduğumda hepinizin burunlarının guzel olduğunu fakat bazılarınızda çökme prob oldunu görüyrm buda şans herhalde biri bana yardımcı olabilrmi fiyat ve barış beyin cep teli konusunda çünkü hastaneden bunu çözebiliceme inanmasamda cebten ulaşırsam hallediceğime inanıyorummm bişiler yazarsanız çok sveinirim:a015:
YAAA ARKADAŞLAR bu siteye bugun uye oldum sbhtan beri barış bey hakkında yorumlarınızı okuyorumm kafamda başka bi dr. vardı şimdi fikrim değişti fakat bugun hastaneyi aradığımda 1 haziran dediler bana kalbim durucaktıgerçekten okuduğumda hepinizin burunlarının guzel olduğunu fakat bazılarınızda çökme prob oldunu görüyrm buda şans herhalde biri bana yardımcı olabilrmi fiyat ve barış beyin cep teli konusunda çünkü hastaneden bunu çözebiliceme inanmasamda cebten ulaşırsam hallediceğime inanıyorummm bişiler yazarsanız çok sveinirim:a015:
Kizlarr, ameliyatinin üzerinden baya bi zaman geçmislere bi sorum var benim.. benim neredeyse 3. haftam dolmak üzere. Morluklarim tamamen geçti çok sükür.. hala burnumun sis oldugunu hissediyorum ama, çünkü hala, özelliklede ucu, hissiz ve sert.. bu ne zaman geçti sizlerde?? Yani burnun o tas gibi hali ne zaman normale dönüyor? burun ucu sizlerdede baya bi süre sis kalmismiydi?? Ya açikcasi ben biraz sabirsizlik ediyorum galibaaaa.. ne zaman oturucak, sekli semali tamamen cikicak ortaya yaa
Birde alçiyi çikardigimda burnumun üzerindeki siyah noktalar.. pütürler yoktu ne güzel.. ama bi hafta geçti yine dolmaya basladi burun çevresi ve özelliklede burun üstü.. nasi temizleyeblirim ki bunlari buruna zarar vermeden en kolay bi sekilde?![]()