500 yada 600 tl hastane ücretiymiş barış bey kendisi almıyor..ama yine de anlamadığım ben kafamı alıpta bi yere vurmadım ki hani burnumu yamultsam kırsam dicem ki hata benim tabi vermeliyim..bu rakamda az değil yolda bulmuyorum..bu konuyu konuşucam tekar şimdilik beklemedeyim..
Evet doktor hataları olabilir nelere şahit olduk,durak soyadlı bir doktorun haberini okuyunca yaklaşık 3-4 sene önce ameliyat olmaktan vazgeçmiştim,ünlü bi doktor ama kadının suratını mahvetmişti..yani şimdi ben doktoruma haksızlık etmek istemiyorum harika bir burun çıkardı görüntü mükemmel..ama bir de işlevini yerine getirebilseydi daha mükemmel bir burun olurdu..ve şimdi ben manevi yıpranma yaşıyorum maddi yönünü düşünemiyorum bile..
şeklini çok beğeniyorum en büyük korkumda en ufak bir bozulma olması burun kanatları genişler mi delikler daha büyük durur mu diye düşünmeye başladım,barış bey asla olmayacak küçük bir operasyon desede içim rahat değil ben kafamda büyütüyorum..
Bir de bu ameliyattan sonra bandaj vs. Dışarıdan gözükecek birşey olmayacakmış..günlük hayatına hemen dönebilirsin demişti..
esincim arkadasım 1 yıl once ameliyat oldu o suan neredeyse hıc nefes alamıyor ayrıca burnunda cokmelerde var onun ve barıs bey hatasını kabul edıyor ama yınede yuksek mıktar ıstıyor arkadasımda suan calısmadıgı ıcın amelıyat olamıyor sanıırm eylulde falan yenıden amelıyat olcak barıs bey ılk bas ona demıstı yarım saatlık bır operasyonla hallederım ama en son beraber gıttık arkadasımla dedı 2,5 saat falan surucek bu amleıyatın cunku burnundakı cokmelerı falan halledıcek az bır kemık kalmıs onu alıcak bakalım nasıl olcak sen ne zaman olucaksın ıkıncıyı ıns gerek kalmazzz gecer bu durumun............................................. bu arada ıkı kedili pzt doktora gıttıgımde kapalı teknık ıle ılgılı soru sordugumda doktor senı bana ornek gosterdı burnun harıka olmus bana dedı senınkıde buna yakın bısey olur ıns bende senın gıbı memnun kalırım yenı burnunu gule gule ve sorunsuz kullanman dılegıyle..... ayyy heyecan yıne sardıı salı amelıyatta olucamm bir sorun cıkmasa.....iyi dılekleriniz için hepınıze tsk...
Aa cidden benim resmimi mi gösterdi :) Çok şaşırdım :)
Bilmemne kongresinde de gösterecekmiş benim burnumu, öyle demişti..
Ay demek eski burnum benim düşündüğümden de iğrençmiş ki , doktor ibret olsun diye tüm aleme gösteriyor
Ay demek eski burnum benim düşündüğümden de iğrençmiş ki , doktor ibret olsun diye tüm aleme gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?