arkadaslar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. sizlere bir sorum var. burun ameliyatında burun kemiği kırılmadan sadece törpü ile duzeltilirse yinede alçı yapılıyormu. cevaplarsanız çok sevinirim. bu arada kacakgirl çok geçmiş olsun. umarım burnun hayal ettiğinden bile çok daha guzel olmuştur.
arkadaşlar 3 tane daha yeni resim ekledim:))
rica ederim özlem76
dahlia ya bana ameliyat günü vermemişlerdi o zamn sinirt olmuştum randevu alırken ,bi de ben istanbul dışındaydım ozaman
ben görüşmeye gittiğim günden bir ay sonra ameliyat tarihi aldım düşün
sen bi arayıp sor belki daha erken olur ama zannetmiyorum,
sen ya da haziranda görüşmeye gitme şimdi git ozaman hazirana gün alabilirsin ama sen ara sor canım
dahlia85 şaşırmadım canım ya
oluyo öle şeyler
ama doktorla alakalı değil
oluyo işte anlarsan..
canım ne demek istedin, ben anlamadım fisfisfis
dahlia ya bana ameliyat günü vermemişlerdi o zamn sinirt olmuştum randevu alırken ,bi de ben istanbul dışındaydım ozaman
ben görüşmeye gittiğim günden bir ay sonra ameliyat tarihi aldım düşün
sen bi arayıp sor belki daha erken olur ama zannetmiyorum,
sen ya da haziranda görüşmeye gitme şimdi git ozaman hazirana gün alabilirsin ama sen ara sor canım
Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz umarım. Ben daha ameliyat olma hayalleri kuruyorum, yurtdışında olduğum için pat diye bırakıp gelemiyorumTabii insan bekledikçe burada, aklına binbir tane soru geliyor. İşte benim de binbirinci sorum şu: yaş ilerleyince ameliyat riski artıyor mu? Sitedeki herkes gencecik ne güzel, ben de ortada bir yerdeyim (76 doğumlu) ama bugüne kadar hiç ameliyat olmamış biri olarak aklıma sorular takılıyor. Anestezi riski, iyilişme süreci artıyor mu mesela yaşla beraber? Etrafımda estetik olanlar hep 18-25 arası gençler o yüzden kendimle karşılaştırabileceğim bir model yok önümde. Bazen diyorum ki ahh keşke şöyle bir 10 yıl önce bitseydi bunlar... Ama o zaman da Barış Bey'i bulamazdık ki!
Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz umarım. Ben daha ameliyat olma hayalleri kuruyorum, yurtdışında olduğum için pat diye bırakıp gelemiyorumTabii insan bekledikçe burada, aklına binbir tane soru geliyor. ışte benim de binbirinci sorum şu: yaş ilerleyince ameliyat riski artıyor mu? Sitedeki herkes gencecik ne güzel, ben de ortada bir yerdeyim (76 doğumlu) ama bugüne kadar hiç ameliyat olmamış biri olarak aklıma sorular takılıyor. Anestezi riski, iyilişme süreci artıyor mu mesela yaşla beraber? Etrafımda estetik olanlar hep 18-25 arası gençler o yüzden kendimle karşılaştırabileceğim bir model yok önümde. Bazen diyorum ki ahh keşke şöyle bir 10 yıl önce bitseydi bunlar... Ama o zaman da Barış Bey'i bulamazdık ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?