• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bende yeni üye oldum yaklaşık olara 5 ay önce farklı bir doktorda burun estetiği oldum fakat sonuçtan memnun olmadım hatta hiç :KK43: daha önceden barış çakır'ı istiyordum ama fiyat fazla geldi malesef :KK43: 15 bin dedi aslında bire bir görüşmek lazım internet ortamından genel fiyatları söylüyor o konuda hata yaptım instagramdan yazdım :KK43: bugün kendisiyle tekrar iletişime geçtim 1 yıl geçtikten sonra düzeltme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum bu konuda fiyat bilgisi henüz cevap gelmedi ama ne olursa olsun kesinlikle burnumu düzltmesini istediğim tek doktor barış çakır :))
Bende revizyon düşünüyorum . Barış Çakır aklımdaki tek isim araştırıyorum ben de şuan siz ne yaptınız fikriniz değişti mi ameliyat oldunuz mu ?

Merhaba arkadaslar !

Önümüzdeki Eylül ayına Barış çakırla bir randevum var...eger uygun görürse tekrar bir burun ameliyatı (revizyon) olacağım ...ama revizyon konusunda ne kadar basarili olduğunu bilmiyorum...bu konuda bana yardımcı olacak biri varmi
Barış Bey e revizyon oldunuz mu acaba ?

Baris Cakirin ameliyatlarina kbb cide giriyo eger onluk bisey varsa. Ben 1 ay once Baris Cakira ameliyat oldum cokkk dogru bi secim yapmisim gercekten.. eger estetik yaptircaksaniz kesinlikle estetiysen olmali bu benim sahsi fikrim :) Diger doktorlarida arastirin tabi
Barış Bey e ameliyat olmuşsunuz sonuçtan memnun musunuz bu süre zarfında herhangi bir sorunuzun oldu mu acaba? Lütfen yardımcı olun

8 nisanda Barış Bey'e ameliyat oldum.Ameliyatın başından sonuna kadar ne genel anestezi ,ne ağrı sızı,ne morarma ne de nefes alamama yüzünden sıkıntı yaşadım.Tamponlarım varken bile sadece ağır bir grip geçiriyormuş gibi azda olsa nefes alabildim.Görüntü itibarıyle de kaç yıldır gittiğim kuaförüm ben demeden anlamadı ameliyat olduğumu. Bir değişiklik var ama inceledikten sonra anlaşılıyor. Çok doğal ve düzgün bir burnum oldu.Ayrıca alına yağ enjeksiyonuda oldu ve onun sonucu gerçekten çok iyi.Hiçbir asimetri sorunu yok. Şuan hala şişlerim ve burun içi yaralarım mevcut tabik. Şişler tamamen inince bana önceden tasarlanan burnun aynısı olucak gibi görünüyor.Barış Bey'in hakkında ona ameliyat olan insanlar dışında değişik branşlarda birçok doktordan çok övgü dolu sözler duydum.Bu benim için büyük bir artıydı.Tabiki bu tür ameliyatlar kişinin bünyesine, dokularının vereceği tepkiye ve birtakım biyolojik özelliklerine de bağlıdır ama bence Barış Bey her hasta için büyük bir şanstır.Eğer burun ameliyatı düşünenler var ise bir gidip orda öncesi ve sonrası ameliyat fotoğraflarına bakılıp kendisi ile bir görüşülmelidir.
Ameliyatınızın üzerinden uzun zaman geçmiş herhangi bir problem yaşadınız mı ? Barış Beyi önerir misiniz ?

8 nisana ameliyat günümü aldım barış beyden hadi hayırlısı.umarım istemediğim bir sonuç olmaz.
buarada fiyat merak eden arkadaşlar için şimdilik 8000 tl burun 2000 tl alına yağ enjeksiyonu.ama çok sık zamlanıyor,bilginize...
Ameliyatınızın üzerinden uzun zaman geçmiş memnun musunuz acaba ?

Selam arkadaslar bende barış beye burun ameliyatı oldum bugun 13.günüm ve sonuçtan gercekten memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum

Selam arkadaslar bende barış beye burun ameliyatı oldum bugun 13.günüm ve sonuçtan gercekten memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum
Merhaba. Ben de düşünüyordum da. Barış beye ameliyatınızi ne kadara yaptırdıniz? Soylendigi gibi cok mu ucuk fiyatlari. Yardımcı Olursanız sevinirim. Özelden de yazabilirsiniz isterseniz. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, şimdi konuştum asistanıydı sanırım, şu anda randevu bile vermediler muayene için. Bu sene için tamamen doluyuz dediler. 2 ay içinde falan ileriki program belli olurmuş.

Selamlar, burada başka bir forumda az evvel okudum, Barış Çakır’a burun ameliyatı olmuş olan, ünlülerin makyözü, Hamiyet Akpınar’ın burun ve dudağı arasında operasyon sonrası çizgi oluşmuş diye.
Merak ettim, instagramını buldum o hanımın. Gerçekten de yatay büyükçe bir çizgi var dudağının üstünde, üstelik makyöz. Makyajla falan bile kapanmadı demek ki. Eski fotoğraflarına da baktım, böyle bir çizgi yokmuş, ameliyat öncesi. Neden olmuş olabilir bu çizgi bilen var mı?

Ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum. Hoş randevu bile alamadım henüz :/

Yalnız bu çizgi aklımı karıştırdı?

Bir ikinci kafa karışıklığım da yaptığı burun tipiyle (hemen hemen standart bir burun) ilgili.

Benim yüz şeklime gider mi acaba, tereddüte düştüm, burada yazılanları okuyunca.

ben de barış beye ameliyat olmak istiyorum ancak yeni araştırmaya başladım. tavsiyede bulunacaklara açığım her türlü. Barış beye ameliyat olan veya olmayan fark etmez.

Barış Çakıra ameliyat olup sorun yaşayıp tekrar revizyon olan kimse yok mu ? Bu durumla ilgili konu açtım ama doktoru rencide edecek herhangi bir şey yazmama rağmen halen onaylanmadı yazım.. revizyon olmak isteyen yada olan hastaları bana özelden yazabilir mi ?

Ben 4 sene önce barış beye burun ameliyatı oldum kardeşimle aynı gün olduk sonuç muhteşem.Harika oldu.Pahalı ama gerçekten değdi:)Silikon ameliyatını yakup avşara olmustum koltuk altından ondan da çok memnunum

Back