Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Giz-m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
248
5
96
37
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar,

Mart ayinin ortasinda büyük ihtimal Baris bey'e ameliyat oluyorum. Kendisiyle mail yoluyla görüstüm ve bütün sorularimi tek tek yanitladi saolsun. Benim durumuma bagli olarak, ne zaman imkanim olursa o ara bi ara tel. ile arayip tarihi kesinlestiricem.

Aranizda Baris bey'e ameliyat olaniniz var mi? Nasil geçti? Memnunmusunuz?

Ameliyat yaptiklari hastahanede birde konuk evi oldugundan bahsetti kendisi, fakat günlük oda fiyati 120 dolar mis, ve bunu karsilayacak durumum pek yok benim. Taksimde daha uygun fiyat'a bi otel bulmam mümkün mü ve/veya nerden bulabilirim? Yardimci olabilirseniz çok çok sevinirim :)

ögretmen tanıdıgın varsa beyoglu ögretmen evini ayarlamını tavsiye ederim taksimdeki ucuz ve garip otellerden iyidir.....(hiç degilse güvenilir)
birde ameliyatı ne kadara yapacak mış!!!:dance:

Giz-m merhaba, Ben Barış bey'e 14 aralık ta silikon ameliyatı oldum. Sen ne yaptıracaksın bilmiyorum ama gerçekten her konuda gözüm kapalı içim rahat tavsiye edebilirim kendisini. Olabilecek en doğal ve sana yakışacak sonuçlara ulaşıyorsun. Ben yaptırmadım ama burun ameliyatı resimlerini de gördüm ön görüşmelerde nasıl bir burun oluşturduysa bilgisayarda ameliyat sonrası fotograflarla yan yana koyduğunda birebir aynısını yapmış. Bikere gerçekten işini çok çok iyi yapıyor ve senin ağrını acını azaltacak yöntemler uyguluyor. Ayrıca inanılmaz güleryüzlü ve pozitif bir insan. Ameliyat bitti üzerinden 2 ay geçti hala ilk günkü ilgi ve alakayı görebiliyorum kendisinden. Soracakların olursa elimden geldiğinice cevaplamaya çalışırım. Ama için rahat olsun gerçekten doğru bir seçim yaptığını sende göreceksin ameliyat sonrasında.

ögretmen tanıdıgın varsa beyoglu ögretmen evini ayarlamını tavsiye ederim taksimdeki ucuz ve garip otellerden iyidir.....(hiç degilse güvenilir)
birde ameliyatı ne kadara yapacak mış!!!:dance:

ögretmen tanidigim falan yok maalesef hmm taksimde hem güvenilir hemde makul fiyatta bir otel yok mu yaa?

fiyati özelden gönderdim cnm :)

çok tsk ederim yazin için :) ben burun ameliyati olucam ins. gerçekten içimi rahatlattin.. umarim iyi geçer hersey..

aklima getirdin, kendi merak ettigim sorularimi sordum fakat resimleri görmedim henüz.. mail yoluyla isteyince yollar mi ki?

Bana göğüs ameliyatı resimlerini yollamamıştı etik olarak doğru değil dedi. Ama muayenehanesine gidince görebiliyorsun canım. Ama burun için gönderebilirde bi sor istersen.

gizem barış beye ulaşmak istiyorum bende..cep tel bana özelden yazarmısın..bide ben şişlide oturuyorum..kalıcak yer problemin varsa biz seni misafir ederiz..bende ameliyat olcam..yatarız öle:))

bugün görüştüm barışbeyle çok ii bir dr.fiyatları uygun..yapılacak işleme göre değişiyo ama abartılı diil..memoryıl hastanesinde yapıyo..ve doğal çalışıyo..tel var bende..bi görüş istersen..ama birde tuğrul turan var.. onunda muaynehanesi memorylda..kendine özgü bir meme küçültme tekniği gelişirmiş..inanılmaz güzel gögüsler yapıyo..bir saate yakın anlatıyo zaten..ve çok az iz kalıyo..göğüste hiçbir deformasyon yapmıyo..diğer doktorlardan biraz pahallı yapıyo ama ddiil türkiyede dünyada bile onun bulduğu teknikle yapan yok..ben yurtdışında yapılan göğüs ameliyatlarınıda izledim.hemen hemen aynı..ama bu tuğrul bey çok farklı..göğüsleri hem muhteşem küçültüm dikleştiriyo hemde çok az iz kalıyo..muaynehanesine gidiğp resimleri görmeniz lazım

herkese merhaba.
daha yeni üye oldum ve acikcasi türkce yazmakta cok zorlaniyorum.[ online sözlük sayesinde az cok kendimi anlatabiliyorum herhalde ]. arkadaslar, buraya üye olmam nedeni kücük kardesimin aylardir süren burun ameliyati icin estetik cerrah arayisidir. buradaki [almanyadaki] doktorlara pek güvenmiyor ve kendisinin nerdeyse daha feci türkce konustugu icin bu görevi bana yöneletti.ve ben sizlere rastladim ve bu arkadas yardimsever atmosferden cok ama cooook hoslandim. simdilik kardesime önerebilecegim 4 doktor aklimdan geciyor ama onlara nasil basvuru yapilacagindan hic fikrim yok. ne kadar zormus yaa..insan emin olmasi lazim,yoksa tüm cabalar [ucus,otel] bosuna olacak.

simdiden tesekür ederim.

Ben de yurtdisinda yasiyorum ve silikon taktirmak icin Baris Beyden mail yoluyla bilgi istedim,fiyati 5000 ytl ve 10 gün kadar istanbulda kalmami istiyor,ayrica yaptigi bir zar alti ameliyatin sonuc resimlerini de göndermis.Konaklamanin sorun olmadigini yazmis ama fiyatin o kadar pahali olabilecegini düsünmemistim tabii :)
Mia sen memnunsun degil mi silikonlarindan ?

evet canım ben cok memnunum hem barıs bey den hem de sonuclardan

selaaaaam!!! aranızda barış beyee burun ameliyatı olan warmıı?? bnm içn gerçekten çok önemlii eğer varsa sonuçtan memnun mu biraz bilgi vereblir mii?? mümkünse bide resimm!! lütfe lütfeeen!! şimdiden çok çok çok teşekkürederim kızlaaaar:):) bekliorum cvbınızı:)

Gmz :] ve vivé la beauté BANLANMIŞTIR

Ben de Barış Çakır'ı KK'da duyduum gittim görüştüm ve ameliyat oldummm daha alçılarım çıkmadı söylemek için erken mi bilmiyorum ama çok çok memnun kaldım ilgisinden ve acısız ağrısız ameliyatından ve tabii ki artık nefes alabildiğim için de çoook memnunum Allah'A şükür...Şeklini daha göremedim ama görünce onunla da ilgili olumlu şeyler yazacağıma eminim Allahın izniylee...

cotton candy slm,
burun ameliyatı ne kadara oldun!!!ve açık mı kapalımı oldun!!!

cotton candy slm,
burun ameliyatı ne kadara oldun!!!ve açık mı kapalımı oldun!!!

sağol tatlım ben cotton candy bu arada ismimi değiştirim çok uzundu eskisi=)
Ameliyat her şey dahil 4000ytl. Açık ameliyat burun ucundan kesiyle yapıldı.

sağol tatlım ben cotton candy bu arada ismimi değiştirim çok uzundu eskisi=)
Ameliyat her şey dahil 4000ytl. Açık ameliyat burun ucundan kesiyle yapıldı.
sana mailimi atsam bana resmini atarmısın...birde sana tasarım yaptımı tasarımla aynı mı olucak onu merak ediyoruum...

slm calma,
son bir şey daha aklıma geldi Barış bey ön görüşme için ücret alıyor mu!!! bazı doktorlar almıyor bazıları alıyor!!!Barış Bey için durum nedir!!!
çooooooooooookkkkk sagol.....

slm calma,
son bir şey daha aklıma geldi Barış bey ön görüşme için ücret alıyor mu!!! bazı doktorlar almıyor bazıları alıyor!!!Barış Bey için durum nedir!!!birde başka bir soru Sigorta estetigi karşılıyor mu!!!
çooooooooooookkkkk sagol.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…