ögretmen tanıdıgın varsa beyoglu ögretmen evini ayarlamını tavsiye ederim taksimdeki ucuz ve garip otellerden iyidir.....(hiç degilse güvenilir)Merhaba arkadaslar,
Mart ayinin ortasinda büyük ihtimal Baris bey'e ameliyat oluyorum. Kendisiyle mail yoluyla görüstüm ve bütün sorularimi tek tek yanitladi saolsun. Benim durumuma bagli olarak, ne zaman imkanim olursa o ara bi ara tel. ile arayip tarihi kesinlestiricem.
Aranizda Baris bey'e ameliyat olaniniz var mi? Nasil geçti? Memnunmusunuz?
Ameliyat yaptiklari hastahanede birde konuk evi oldugundan bahsetti kendisi, fakat günlük oda fiyati 120 dolar mis, ve bunu karsilayacak durumum pek yok benim. Taksimde daha uygun fiyat'a bi otel bulmam mümkün mü ve/veya nerden bulabilirim? Yardimci olabilirseniz çok çok sevinirim :)
ögretmen tanıdıgın varsa beyoglu ögretmen evini ayarlamını tavsiye ederim taksimdeki ucuz ve garip otellerden iyidir.....(hiç degilse güvenilir)
birde ameliyatı ne kadara yapacak mış!!!:dance:
Giz-m merhaba, Ben Barış bey'e 14 aralık ta silikon ameliyatı oldum. Sen ne yaptıracaksın bilmiyorum ama gerçekten her konuda gözüm kapalı içim rahat tavsiye edebilirim kendisini. Olabilecek en doğal ve sana yakışacak sonuçlara ulaşıyorsun. Ben yaptırmadım ama burun ameliyatı resimlerini de gördüm ön görüşmelerde nasıl bir burun oluşturduysa bilgisayarda ameliyat sonrası fotograflarla yan yana koyduğunda birebir aynısını yapmış. Bikere gerçekten işini çok çok iyi yapıyor ve senin ağrını acını azaltacak yöntemler uyguluyor. Ayrıca inanılmaz güleryüzlü ve pozitif bir insan. Ameliyat bitti üzerinden 2 ay geçti hala ilk günkü ilgi ve alakayı görebiliyorum kendisinden. Soracakların olursa elimden geldiğinice cevaplamaya çalışırım. Ama için rahat olsun gerçekten doğru bir seçim yaptığını sende göreceksin ameliyat sonrasında.
cotton candy slm,
burun ameliyatı ne kadara oldun!!!ve açık mı kapalımı oldun!!!
sana mailimi atsam bana resmini atarmısın...birde sana tasarım yaptımı tasarımla aynı mı olucak onu merak ediyoruum...sağol tatlım ben cotton candy bu arada ismimi değiştirim çok uzundu eskisi=)
Ameliyat her şey dahil 4000ytl. Açık ameliyat burun ucundan kesiyle yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?