Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Bende revizyon düşünüyorum . Barış Çakır aklımdaki tek isim araştırıyorum ben de şuan siz ne yaptınız fikriniz değişti mi ameliyat oldunuz mu ?

Barış Bey e revizyon oldunuz mu acaba ?

Barış Bey e ameliyat olmuşsunuz sonuçtan memnun musunuz bu süre zarfında herhangi bir sorunuzun oldu mu acaba? Lütfen yardımcı olun

Ameliyatınızın üzerinden uzun zaman geçmiş herhangi bir problem yaşadınız mı ? Barış Beyi önerir misiniz ?

Ameliyatınızın üzerinden uzun zaman geçmiş memnun musunuz acaba ?

Selam arkadaslar bende barış beye burun ameliyatı oldum bugun 13.günüm ve sonuçtan gercekten memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum

Selam arkadaslar bende barış beye burun ameliyatı oldum bugun 13.günüm ve sonuçtan gercekten memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum
Merhaba. Ben de düşünüyordum da. Barış beye ameliyatınızi ne kadara yaptırdıniz? Soylendigi gibi cok mu ucuk fiyatlari. Yardımcı Olursanız sevinirim. Özelden de yazabilirsiniz isterseniz. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, şimdi konuştum asistanıydı sanırım, şu anda randevu bile vermediler muayene için. Bu sene için tamamen doluyuz dediler. 2 ay içinde falan ileriki program belli olurmuş.

Selamlar, burada başka bir forumda az evvel okudum, Barış Çakır’a burun ameliyatı olmuş olan, ünlülerin makyözü, Hamiyet Akpınar’ın burun ve dudağı arasında operasyon sonrası çizgi oluşmuş diye.
Merak ettim, instagramını buldum o hanımın. Gerçekten de yatay büyükçe bir çizgi var dudağının üstünde, üstelik makyöz. Makyajla falan bile kapanmadı demek ki. Eski fotoğraflarına da baktım, böyle bir çizgi yokmuş, ameliyat öncesi. Neden olmuş olabilir bu çizgi bilen var mı?

Ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum. Hoş randevu bile alamadım henüz :/

Yalnız bu çizgi aklımı karıştırdı?

Bir ikinci kafa karışıklığım da yaptığı burun tipiyle (hemen hemen standart bir burun) ilgili.

Benim yüz şeklime gider mi acaba, tereddüte düştüm, burada yazılanları okuyunca.

ben de barış beye ameliyat olmak istiyorum ancak yeni araştırmaya başladım. tavsiyede bulunacaklara açığım her türlü. Barış beye ameliyat olan veya olmayan fark etmez.

Barış Çakıra ameliyat olup sorun yaşayıp tekrar revizyon olan kimse yok mu ? Bu durumla ilgili konu açtım ama doktoru rencide edecek herhangi bir şey yazmama rağmen halen onaylanmadı yazım.. revizyon olmak isteyen yada olan hastaları bana özelden yazabilir mi ?

Ben 4 sene önce barış beye burun ameliyatı oldum kardeşimle aynı gün olduk sonuç muhteşem.Harika oldu.Pahalı ama gerçekten değdi:)Silikon ameliyatını yakup avşara olmustum koltuk altından ondan da çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…