• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

canım eskı burnun cok ıgrenc degıl ama sımdıkı o kadar guzel olmsukı ondan doktor kongrede gostermek ıstıyordur......nilifers canım ben bu salı amelıyat olcam:.....:))))))) bu arada PARCHAR canım saoll doktor kendı bır para almıcakmıs sadece hastane masraflarını odemesı gerektıgını soledı arkadasıma ama hakkını yememek lazım arkadasımn burnu eskısıne gore harıka olmus az bır cokukluk var ama oda belırgın degıl tek sorunu nefes hıc duzelmedı ....yoksa barıs beyy o konuda cok anlayıslı sonucta hastenenın istediği para bu ama zaten hangı doktora gıtsenız doktorr soyluyo sana ıkıncı bır amelıyat olmanız :%10 bunun ıcınde sadece hastane masrafını karsılıcaksınız die......ama hastane ozel oldugu ıcın sanırım bıraz pahalıı gelıyorr arkadasıma calısmadıgı ıcın............

Son düzenleme:
bu arada burnun durumuna gore sanırım acık yada kapalı yapılıyorr ama kapalı teknık daha cabukk kendını toparlayıp ıyılesıyor benımkı kapalı dedı ama duruma gore acıgada donebılıyor galıba ....
+,

arkadaşlar herkese merhaba benim sorum bütün ameliyat olmuş arkadaşlara..Yani burun göğüs farketmez Barış beyin ameliyat ettiği herkese bir şey sormak istiyorum barış beyin bukadar genç olması sizleri tedirgin etmedimi yoksa ben paranoyakmıyım acaba.....bir senedir bu forumu takip ediyorum hakkında asla kötü birşey okumamıştım ve gidip ameliyat günü aldım şimdi ise azda olsa barış beyin hatalı ameliyatlarından bahsedilmeye başladı..şaka gibi valla neyapıcağımı şaşırdım beni biraz yüreklendirebilecek varmı acaba aranızda gerçekten endişeliyim.....

öykü76'cım hangi doktorun basarısız ameliyatı yok ki? yani binlerce ameliyat arasından mutlaka memnun olmayanı cıkar bu cook normal. en ünlü, en tecrübeli doktorların bile var yanii, o nedenle icin ferah olsun, bence önemli olan genel olarak ne dendigi o doktorla ilgili...

arkadaşlar herkese merhaba benim sorum bütün ameliyat olmuş arkadaşlara..Yani burun göğüs farketmez Barış beyin ameliyat ettiği herkese bir şey sormak istiyorum barış beyin bukadar genç olması sizleri tedirgin etmedimi yoksa ben paranoyakmıyım acaba.....bir senedir bu forumu takip ediyorum hakkında asla kötü birşey okumamıştım ve gidip ameliyat günü aldım şimdi ise azda olsa barış beyin hatalı ameliyatlarından bahsedilmeye başladı..şaka gibi valla neyapıcağımı şaşırdım beni biraz yüreklendirebilecek varmı acaba aranızda gerçekten endişeliyim.....

Hangi doktora gidersen git, kime ameliyat olursan ol, hiçbiri sana "bu ameliyat yüzde yüz başarılı olacak" diye bir taahhütte bulunamayacak ki... Risk her operasyonda, her doktorun elinde var. Önemli olan bir doktorun kaç ameliyat yapıp kaçında sorun yaşadığı.
Barış Bey her gün ortalama bir burun ameliyatı yapıyor , yoğunluğuna göre iki de oluyormuş. Diğer ameliyatları da hesaba katarsan, günde 2-3 ameliyata giriyor bu adam. Hatalı ameliyatları o kadar düşük bir oranda ki, ameliyat olunabilecek en emin ellerden biri onunkiler.

Ameliyatım çok başarılı geçti, bana konuşması kolay, sorun yaşayan arkadaşlar elbette daha şikayetçilerdir ama, istatistiki olarak bakmak lazım bazı şeylere. Onların yaşadıkları çok üzücü, ama herhangi bir doktorun elinde de yaşayabilirlerdi benzer talihsizlikleri, Barış Bey'de yaşama ihtimalleri daha düşüktü ama ne yazık ki oldu işte.

Yaşına gelince... Barış Bey'den 20 yaş daha büyük olan ama ayda 3-4 ameliyat yapan bir hekime ameliyat olmaktansa, gözü kapalı Barış Bey'i seçerim , ki seçtim de zaten. Bu iş deneyim işi, ayda onlarca ameliyat yapıyor, yaptıkça deneyim kazanıyor, kazandıkça işinde iyileşiyor..Hiç tereddütün olmasın bence..
"Acaba ameliyatım başarılı olacak mı" endişesini kime ameliyat olursan ol yaşayacaksın, ama bence Barış Bey'e olacakken, bu endişe minimum seviyede olmalı.

iki kedili delicim ne kadarda guzel yazmısın bu yazdıkların ne kadar dogru seyler uamrım arkadas cesaret gelmıstır sen yazdıkca ben ne kadar dogru secım yaptıgımı dusunuyorum uamrım pişman olmam ve ıyı seyler yazarım bende senın gıbı burada sorun yerıne onerı yazarım ınss:)))))

gerçekten herkese teşekkür ederim en iyisi artık daha fazla karıştırmadan günümü beklemek herhalde aslında düşününce haklısınız bugün bu ülkenin en iyi cerrahlarının bile birsürü hatalı ameliyatlarını okuyoruz......bende artık iyi düşünücem ki iyi olsun inşallah....hepinize kocaman sevgiler ve hepinizi öpüyorum arkadaşlar

Canım solaryumu bilemicem ama ben ameliyattan iki hafta sonra spora başladım.
Havuza da girdim.. Barış Bey hiç bir mahsuru olmadığını söylemişti.

canim benim bildigim solariumun bi zarari yok, sadece hani morluklar oldugu zaman, oralarda leke kala bilir diye bi ay kadar günese cikmayin diyorlar. ama morluklar zaten bi haftaya kadar geciyor. ben solariuma ameliyattan 3 hafta sonra basladim. bi zararida olmadi. ama yine icin rahat etmeyecekse baris beye sor.

Baris bey banada dedi zaten alçi çiktiktan iki hafta sonra spor, güneslenme gibi herseyi yapmak mümkün diye ama nebiliyim yinede tirsiyorum ben kendimi daha agir sartlara hazirlamisim heralde bilinç altimda :)

Kizlar sizin morluklariniz ne kadar sürede kayboldu geçti peki? Bi hafta sonunda çogu yok oldu bendede tabi, fakat neredeyse iki hafta olucak ameliyat olali fakat hala göz kapaklarimin üzerinde hafif morluklar var? Bu normal mi? Ne zmn tamamen geçicek bunlar yaaa

Birde garip bi soru belki ama.. dus esnasinda ovunurken fln burnuna dokunmaya, ovmaya temizlemeye korkan oldu mu?? :) Ben tirsiyorum cünkü simdiden.. alçi yumusasin diye sürekli dustayim, nasi çikaracam bunu ve sonrasi nasil olcak hiç bilmiyorum valla :D

Esincim sana da çok geçmis olsun.. umarim tekrar bi operasyon gerekmez ve kisa sürede atlatirsin bu nefes alamama sorununu..

kizlar iki doktor arasinda kaldim sizce naci celik mi yoksa baris cakir mi? gerci ben 16 mayis icin naci celik te ameliyat randevusu aldim. bide size bi sorum daha olucak. benim ay basim hep düzensiz geliyor yani nerdeyse her 2bucuk hafta da bir...simdi ben kadin doktorundan cildim biraz sorunlu oldugu icin ve adetimin düzensiz oldugu icin dogum kontrol hapina basliyacagim...eger bu hafta adetim olursa VE 21 gün hapi icersem tam 15 mayis gibi yine adetim olur ama en büyük problem de 16 mayista ben ameliyat icin randevu aldim..yaaa napicam ben sizin bir fikriniz var mi?

marieclaire çok teşkkür edrim güzel dileğin için..içini rahat tut umarım ameliyatın çok başarılı geçer ve en sorunsuz şekilde atlatırsın canım..

kaçakgirl beni koruttun valla çökmeler falan diye yazınca ama sonra toparlamışsın hakkını yememek lazım falan diye:)))
Giz-m sanada teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun:) alçı falan demişsin ben bişey anlamadım senin hala suratında alçımı var ki?? yumuşasın diye duş alıyorum falan deyince şaşrdım nasıl yani?? ben hala duşta ovalamıyorum burnumu ,korkuyorum sert dokunmaya..

öykü76 seni sona sakladım:)) canım için rahat olsun ben sadece biraz kızgınım iyileşme sürecim uzadığı için..ama şimdi daha sakin düşünüyorum o şoku biraz attm üzerimden..hala üstüne basa basa söylüyorum ki benim mükemmel gözüken bir burnum var,işte herkesin bir sorunu olabiliyor kimisi simetrik bulmuyor kimisi kaviste bişey var diyor ama bakıyoruz zamanla geçiyor..ben de şuna inandırdım kendimi ben doktoruma güveniyorum ve muhakkak ikinci bir operasyon gerekecekse de bunu çözücek Barış bey..dedim ya şimdi biraz daha sakinleştim:)) sakın pişmanlık duyma inanıyorum ki güzel bir burnun olacak ..sorun yaşamamış diğer hastaları düşün ve içini rahat tut..

esin68 cim cevabın için teşekkür ederim ..benimki burun değil canım göğüs olucak ama yinede endişeliyim çünki doktorumu yanlızca göğüs ameliyatlarını iyi yapmasına göre değil bütün ameliyatlarda başarılı olmasına göre değerlendiriyorum yani kısaca biraz evhamlıyım senin anlıyacağın....inşallah sorununu bir an önce halledersin ve bende sorunsuz bir ameliyat geçiririm iyi haberlerini duymak dileğiyle sevgiler canım

esincim arkadasımında senın gıbı dıs goruntusu eskısıne gore harıka olmus o yonden hakkını yememek lazım dedım cokuntu var ama ole yakından bakarsan anlıyabıılırsın oda anca estetık amelıyatından bılgısı olan bır kısı anlıyabılır onun harıcınden guzel burnu var ıkıncı amelıyatıd nefesı duzelmedıgı ıcın olcak ....

Goldenbrown bahsettiğin doktorlardan naci çelik'e hiç gitmediğim için yorum yapamıyorum..ama adet düzensizliği konusunda ben de dertli olduğun için sana öneride bulunabilirim..gerçi benim sorunum geç adet olmam..son zamanlarda düzene girmeye başlamıştı ki ameliyatta aldığım anestezinin etkisi mi, yoksa sonrasında verilen antibiyotik nedeniyle mi bilmiyorum çok fazla gecikti adet dönemim.. aynı şey sende de olabilir..buna hazırlıklı ol..
bir de bence o hap işini biraz ertelemeye çalış..adet döneminde kanaman fazla olabilir ve bu da hem ameliyatını zorlaştırabilir hem de ameliyat sonrasında sızıntı şeklinde gelen kanamalar olabiliyor, onu artırabilir..bir de adet döneminde çekilen sıkıntılar ameliyat sonrasının zorluğu ile birleşir..doktoruna da danışıp ameliyatın sonrasına bırak bence..gerçi adet olamamak da insanı en çok da psikolojik olarak kötü etkiliyor..ben mesela başlarda oldukça kötüydüm psikolojik olarak..belki de bir türlü adet olamamak da artırdı bu kötü durumumu...ama bana sorarsan ilaç alımını bir dahaki adet dönemine kadar beklet..tabi doktoruna da danışmayı ihmal etme..şimdiden geçmiş olsun..

ya arkadaşlar sorunlar ufak ufak çoğaldı sanki
neredeyse herkes bi sorun yaşamaya başladı
şu pütürlükleride çok duymaya başladık
umarım sorunlarınızı halledersiniz
sonuçta bende ameliyat için barış beyi düşünüyorum
bunları duymakda çok üzücü
huhu senin ekleyebileceğin foto var mı
eklersen çok sevinirim
bizler için bir örnek olur

bende yazın barış bey'e olmayı düşünüyorum.bence sadece sorunlu olanlarınkini deilde çok güzel olanlarınkinide düşünelim.ufak tefek sorunlar dışında çok büyük şikayet gelmedi.ben barış bey'e çok güveniyorum.mükemmel kusursuz bişeyde beklemiyorum ufak sorunlar her zmn çıkabilir.bence kafanıza takmayın çok güzel olacak inşalllaaah :))

:a015:
Goldenbrown bahsettiğin doktorlardan naci çelik'e hiç gitmediğim için yorum yapamıyorum..ama adet düzensizliği konusunda ben de dertli olduğun için sana öneride bulunabilirim..gerçi benim sorunum geç adet olmam..son zamanlarda düzene girmeye başlamıştı ki ameliyatta aldığım anestezinin etkisi mi, yoksa sonrasında verilen antibiyotik nedeniyle mi bilmiyorum çok fazla gecikti adet dönemim.. aynı şey sende de olabilir..buna hazırlıklı ol..
bir de bence o hap işini biraz ertelemeye çalış..adet döneminde kanaman fazla olabilir ve bu da hem ameliyatını zorlaştırabilir hem de ameliyat sonrasında sızıntı şeklinde gelen kanamalar olabiliyor, onu artırabilir..bir de adet döneminde çekilen sıkıntılar ameliyat sonrasının zorluğu ile birleşir..doktoruna da danışıp ameliyatın sonrasına bırak bence..gerçi adet olamamak da insanı en çok da psikolojik olarak kötü etkiliyor..ben mesela başlarda oldukça kötüydüm psikolojik olarak..belki de bir türlü adet olamamak da artırdı bu kötü durumumu...ama bana sorarsan ilaç alımını bir dahaki adet dönemine kadar beklet..tabi doktoruna da danışmayı ihmal etme..şimdiden geçmiş olsun..

moonqueen öncelikle cevabin icin sana tesekkür ederim. benim problemim benim adetimin ne zaman gelecegini bilmemem. bu hafta olusam ve hapa baslamazsam aradan 2 bucuk hafta gecince yine olurum yine ameliyat sirasina denk gelir...ve eger bu hafta olursam ki büyük bir ihtimalle olucagim ve de hapi kullanirsam 21 gün boyunca yine ameliyat sirasina denk gelicek offf ya napicam bilmiorum...bazen arkadaslarim diyordu yaz aylarinda bir paketi yani 21 gün boyunca icip arada hic zaman birakmadan ikinci pakete basliyorlarmis böylece gec adet oluyorlar...bunu daha fazla yaz günleri yapiorlar ama hic bilmiyorum ki iki paketi de arada zaman birakmadan icersem anestezi ile bir yan etkisi olurmu diye.. Diyelim ki ameliyat tan bir gün önce yada ayni gün adet oldum o zaman ne olur..aranizda böyle birsey yasayaniniz varmi, aceba doktor ameliyati iptal mi eder bir kac gün beklemek icin ki ben bekleyemem cünkü ucak hotel vs hepsini önceden ödemeliyiz ve izinimizi ona göre alicagiz...offf ya ne zor sey mis bu.:a015:

kızlar doktor kemik kalmış alırız falan demiş okuyorum şimdi bunları
çok üzüldüm anlatamam ya
çünkü ben de de öle bişey olabilir
elime baya kemik geliyor
yani ödem olsa anlarım diye düşünüyorum ..:(

öykü 76 merhaba, senin sorduğun sorudan ve sitedeki bazı arkadaşların sorunlarından sonra yazmak istedim. Öncelikle sorunları olanlara çok geçmiş olsun demek isterim, çünkü ameliyattan çıkıyorsunuz, artık herşey güzel olacak, bu sıkıntılar bitecek derken bazı*şeyler çıkıyor, üzülüyorsunuz, moraliniz bozuluyor tabii. Ama umarım bu sorunlar sizi fazla üzmeden halledilir.

Genç doktor sorusuna gelince, ben insanı sinir edebilecek derecede titiz ve seçici bir insanım. Dışarıdan yemek yiyemem, arkadaşlarım benimle alışverişe gitmezler çünkü hiçbirşeyi beğenmem, temizlik hastasıyımdır...(Benim deli olduğumu düşünmemeniz için bu örnekleri burada kesiyorum:))) Doktor konusunda nasıl karar verdiğimi artık siz düşünün. Ben yıllardır araştırıyorum, bazılarının çok övdükleri yabancı doktorlara bile gittim yurtdışında. ınanın bir tanesinin ofisinden koşarak kaçmak istedim, burnuma yapmak istediği müdaheleyi duyunca. ( Bahar alerjilerine karşı daha iyi nefes almam için getirdiği öneri şuydu: burun deliklerimin yanından eliyle tutup var gücüyle çekti ve işte böyle genişleticez dedi. Aynaya baktim, king kong gibi gözüküyordum, nasıl olur da bir hastaya bu teklif edilir bilmiyorum.) Sonra uzun süre Türk doktorları takip ettim ve genç ve başarılı doktorların olduğunu gördüm. Yaşlı doktor daha deneyimlidir görüşüne pek sıcak bakmıyorum. Genç doktorlar yenilikleri çok yakından takip ediyorlar, internet siteleri bile yabancı doktorların standartlarında. Mesela ben bir doktorun önce internet sitesine bakıyorum. Sitesi olmayan bir doktoru hemen eliyorum. Daha sonra, ne kadar çok ameliyat yapmış ve yapıyor, hangi konferanslara katılmış, aldığı ödüller var mı, konferanslarda sunumlari var mı bunlara dikkat ediyorum. Tabii ki en önemlisi de hastaya olan ilgisi, doktorun kişiliği. Benim sadece iki doktor tercihim oldu burnum için: Emre ılhan ve Barış Saygın. ıkisi de çok genç ve çok başarılı doktorlar. Barış Bey'i tercih etmemin sebebi ise, Emre Bey'in KBB üzerine uzmanlaşmış olmasıydı. Benim nefes sorunum yok ama estetik sorunum var. O yüzden Barış beyi tercih ettim.( Yalnız yurtdışında olduğum için daha kendisiyle görüşemedim, yani ameliyat olmama daha var.) Göz zevki olan ve kime neyin yakıştığının bilincinde bir doktor. Burnumdaki sorun da çok büyük olduğundan sanırım benim ameliyata karar ermem kolay oldu. Ama ufak tefek bir sorunum olsaydı herhalde iki arada bir derede kalır ne yapacağımı bilemezdim. Mesela ünlü manken Giselle'in burnu estetik ama ilk gördüğümde inanamamıştım. kusursuz değil ve hatta hafif kemikli bile. O yüzden çok doğal olduğunu düşünüyorum. Tabii insanın beklentileriyle de orantılı herşey. ınşallah herşey gönlünüzce, istediğiniz gibi olsun kızlar. :))

Son düzenleme:
Baris bey banada dedi zaten alçi çiktiktan iki hafta sonra spor, güneslenme gibi herseyi yapmak mümkün diye ama nebiliyim yinede tirsiyorum ben kendimi daha agir sartlara hazirlamisim heralde bilinç altimda :)

Kizlar sizin morluklariniz ne kadar sürede kayboldu geçti peki? Bi hafta sonunda çogu yok oldu bendede tabi, fakat neredeyse iki hafta olucak ameliyat olali fakat hala göz kapaklarimin üzerinde hafif morluklar var? Bu normal mi? Ne zmn tamamen geçicek bunlar yaaa

Birde garip bi soru belki ama.. dus esnasinda ovunurken fln burnuna dokunmaya, ovmaya temizlemeye korkan oldu mu?? :) Ben tirsiyorum cünkü simdiden.. alçi yumusasin diye sürekli dustayim, nasi çikaracam bunu ve sonrasi nasil olcak hiç bilmiyorum valla :D

Esincim sana da çok geçmis olsun.. umarim tekrar bi operasyon gerekmez ve kisa sürede atlatirsin bu nefes alamama sorununu..

canim benimde göz kapaklarimdaki morluklar 2 haftaya kadar gecti. orasi biraz sürebiliyor.
dusda ilk zamanlar insan korkuyor ovamaya temizemeye. bende okadar korkuyordumi. saniyordum, burnum kopacak :1rolleyes:. ama inan aradan bi kac ay gecsin, hepsini unutacaksin. ben simdi 6 - 7 ay arasindayim, sanki hic ameliyat olmamis gibi burnumu temizliyorum. sadece zaman.

[Mesela ünlü manken Giselle'in burnu estetik ama ilk gördüğümde inanamamıştım. kusursuz değil ve hatta hafif kemikli bile. O yüzden çok doğal olduğunu düşünüyorum. Tabii insanın beklentileriyle de orantılı herşey. İnşallah herşey gönlünüzce, istediğiniz gibi olsun kızlar. :))[/QUOTE]

Nasıl yaa Giselle'in burnu estetik mi:bbo: ben de ona bakıp bakıp vay be dünyanın en güzel kadını ama burnunu yaptırmıyor ben mi kompleks yapıyorum acaba falan diyordum iyi oldu bunu öğrendiğim:1rolleyes:

Back