Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Cnm bu durum bendede var sanirim.. alçidan henüz tam kestiremesemde.. belkide dudaklarimin etrafi, çenem vs hala sis oldugundan bana öyle geliyordur.. fakat benimde eskiden görünen dis etlerim su anda gözükmüyor... bir tasta iki kus resmen :)

Fakat Baris beyin bunu farkinda olmadan yaptigina inanmiyorum bende.. muayene sirasinda ayriyetten sormustu çünkü bana.. bi gülebilirmisin dislerini görebilirmiyim diye.. sanirim bu durum içindi o sorusu :)

ebru ve duffy çok saolun kizlarr

ebrucum, benim cildimde çok fazla siyah nokta var idi.. karma bir cildim oldugundan özelliklede burun bölgesi siyah noktadan geçilmiyordu.. hepsi çok dolmus, tek tek buhar banyosu esliginde SIKTI tüm noktalari görevli bayan.. ve bana sIk sIk peeling yapmami önerdi.. cildimde ayni zamanda çok hassas oldugundan cok iyi bakmam gerektigini sürekli temiz tutmam gerektigini söyledi..

tsk ederim cnm cevap icin, benm de burnumda siyah nokta var fazlasıyla üff ilgilenemiyorum da :) nese bakalım Allah kerim :)

arkadaşlar barış beyde kulak ameliyatı olan yokmu yahu?
hep burunlardan bahsetmişsiniz :)

%100 katılıyorum canım
aynılarını bende yaşıyorum
senağlama

sersa-24 cüm evet canım ya böyle yani.bazen çoook pişman oluyorum.ya neden böyleyim,Yüce Allah ın yarattığı,neden böyle düşünüyorsun diyorum ama bu takıntılarıda atamıyorum kafamdan

Giz-m cim çok geçmiş olsun, herşeyin bittiğine, çok iyi geçtiğine çok sevindim. Ne kadar kalman gerekiyor İstanbulda, rahat bir otel bulman kolay oldu mu? Tekrar çok geçmiş olsun canım, darısı*bizim başımıza hihoyyyt

kızlar moralim çok bozuk..cumartesi kontrole gittim nefes alamadığım için..Barış bey ikinci bir ameliyattan bahsetti yıkıldım o an,ona göre çok önemsiz yarım saatlik bir operasyon(ki umarım öyledir ve genel aneztesi ile olacak) ama bana göre o kadar basit değil..kendimi yeni yeni toparlamışken ikinci bir operasyon bana ağır gelir sanırım bunun için biraz bekleyeceğim..bana dediğine göre bilmem ne yolu!! fazla daraltılmış(tam anlayamadığım terimler) bir iki milim açıcaz dedi.
Benim bahar alerjim de var bunu da söyledim kendisine,çünkü 3 senedir tıkanıklığı yaşıyorum ama bu boyutta değildi,işte yaralar vs. tetiklemiştir onun için bu kadar ciddi bir tıkanıklık yaşıyorum ümidiyle gitmiştim kii malasef pek buna benzemiyor..elindeki pens gibi bir aletle açtırdığı zaman rahat nefes alıyorum bırakınca tıkanıyor..önce ameliyat için(Barış beye göre müdahale) gün vereyim dedi sonrada fikrini değiştirdi biraz bekleyelim pek benzemesede alerjinden de şüpheleniyorum diyerek sprey ve bir ilaç verdi bikaç ay kullanmam için..bir de çok tuhaf tampona benzeyen bişeyler verdi ki bir ay kullanacakmışım yatarken, yolları genişletir diyerek, ama kullanılacak gibi değil taktığım gibi fırlatıyorum acıtıyor resmen..
işin özeti bu kızlar ben çok kızgınım şu işten kurtulamadım,,ufak mufak can sıkıcı bu durum..
dün bu sinirle bütün gün tenis oynadım topa sert vurarak stres atarım diye şimdide kollarımı kaldıramıyorum:)) yazık bana yaaaa...

çok geçmiş olsun esin ya böyle şeyleri okuyunca çok korkuyorum bu tip komplikasyonların olma olasılığı yüksek mi acabamirmirmirmir

Merhaba Esin68,
Okudum,üzüldüm ve bende sinirlendim neden fzla daraltma yapılmış ki
Ben ameliyat öncesi özellikle demiştim nefesle ilgili hiçbir problemim yok diye,bahar alerjimde var diye özellikle söylemiştim,şimdilik sorun yok (90 gün olmak üzere) ama bende horluyormuşum :)
Ameliyat öncesi horlamıyordum geçen erken arkadaşım söyledi nasıl sinirlendim anlatamam tek dediği o burun seni horlayan biri yapmış :)
Verilen ilaçları kullan bakalım şeker inş.geçer hallolur.

CİLT BAKIMI-GÜNEŞ KREMLERİ HAKKINDA SAYFASINDAN ALINTIDIR.

Merhaba Bayanlar;
Ben 90 gün önce Barış Çakırda burun estetiği oldum,Barış Çakır sayfasından yazılarıma ulaşabilirsiniz.
Yavaş yavaş güneşe çıkmaya başlayacağım (güneş gözlüğü yasak,şapka kullanıcam)
3 ürün üzerinde düşünüyorum,dr. uma henüz danışmadım bakalım o ne diyecek.
Operasyon öncesi yüzüme güneş için bakım ürünü hiç kullanmadım,vücut koruyucu kullanırdım.

1-Avene,Cleanence Solaire 40 SPF (yağsız)
2-ViCY Capital Soleil 50+SPF (UVB+UVA)
3-La Roche Posay Anthelios XL 50+SPF

Görüşmek üzere....

Merhaba kızlaar :)

Sabah Barış Bey'de birinci ay kontrolüm vardı. Her şey son derece yolunda çok şükür. Şişlerimin de zamanla ineceğini söyledi, nasıl masaj yapacağımı anlattı. Günde birkaç dakika burun ucuma dokunmadan burnumun üstünden yanlarına, ordan da yanaklarıma doğru ittirerek masaj yapacakmışım..

Yirmi gün sonra da tatile gidiyorum, onunla alakalı da bir sürü şey sordum, Barış Bey "ameliyat olduğunu unut, her şey serbest" dedi. Bir tek, ağır güneş gözlüğü takmamı istemedi, hafif ise takabilirsin dedi. Güneşe çıkmamda falan da mahsur yokmuş.(Bu vesileyle sana da cevap yazayım NNN1981, sen ne kadar ince düşünüyorsun yahu.. Ameliyatın üzerinden 3 ay geçmiş, Barış Bey bana bile unut artık diyor, sen de bu kadar üzerinde durma bence. Daha fazla sınırlama kendini.Çok ağır olmamak şartıyla gözlük de takabilirsin bak. Daha bu sabah sordum, Barış Bey bana bile olabilir dedi..Ben de şimdi tatile giderken, yüksek koruma faktörlü bir krem alıcam,ama bunun ameliyatla alakası da yok yani, ameliyat olmayanların da yüzlerini korumaları lazım. Saydıklarının hepsi de iyi markalar, daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi bilgilendirecektir seni ama bence hepsi işini görür. )

Neyse ne diyordum :) Heh, Barış Bey denize girmemin de şişliklerin inmesini hızlandıracağını söyledi..Şimdi dört gözle tatile gün sayıyorum yani :)

duffy ve shezofren.. Sizin sorularınızı ilettim...

duffycim , Barış Bey senin burnundaki çıkıntıyı sorduğumda, görmeden bir şey söylemenin imkansız olduğunu söyledi Şişlik olabilir, ödem olabilir ama görmeden bir şey diyemem dedi.. Bir süre daha bekle, hala geçmiyorsa, gelir gösterirsin artık
shezofren..Sevin Hanım'a bu ay içinde randevunu erkene alıp alamayacağını sordum.Barış Bey'in çok yoğun olduğunu ve ancak mayıs sonu ameliyat günü verilebileceğini söyledi. "Ama istiyorsa, arkadaşınız bize telefonunu bıraksın, bir ameliyat iptali olursa öne alabiliriz" dedi, ama sonra da ekledi yani iptal eden olmaz diye.. Anlayacağın sen de bizim gibi bekleyip gün sayanlardan olacaksın canım
ınsan karar verince hemen olsun istiyor ama ne yapacaksın artık..Gülü seven, dikenine katlanıyor..

giz-m...Gözün aydın tatlım !! Bak oldu da bitti işte :) Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine... Zamanla daha da güzel olacak inşallah burunlarımız...Birkaç hafta sonra daha da incelecek burnun. ınan, ben alçım ilk çıktığında çektiğim resimlere şimdi baktığımda, bariz fark görüyorum. Eminim birkaç hafta / ay sonra da, şu anki resimlerim değişik gelecek gözüme.
Bu iş sabır işi .. Bekleyeceğiz işte..

esin......Seni en sona bıraktım çünkü ne diyeceğimi bilemiyorum
Çok üzüldüm ya. Ne yalan söyleyeyim, ben Barış Bey'in hep dönemsel bir şey diyeceğini, üzerinde durmayacağını düşünüyordum. Çok üzüldüm ikinci bir ameliyat olman gerekmesine...
O fazla daraltılan bilmemne yolu da neymiş (
Biz bu ameliyatı, olabileceğimiz en iyi ellerden birinde olduk. Barış Bey, işinin gerçekten ehli bir hekim. Ama Allah'ın yaptığı bile kusursuz olmuyor, yeri geliyor ameliyatta da hatalar olabiliyor işte..
Ben ameliyatımdan önce hiç nefes alamıyordum, şimdi o kadar iyi nefes alıyorum ki , nefesin kıymetini anladım diyebilirim. Sen ise tam tersi bir şeyi yaşıyorsun, sinirinin bozukluğunu, üzüntünü, stresini hayal bile edemiyorum..
Ama bak Barış Bey biraz daha bekleyelim demiş. Belki alerjine bağlı bir şeydir. ıyi düşünelim ki iyi şeyler olsun. Tüm kalbimle, bu sıkıntının geçmesi için, ilaçların işe yaraması için dua edeceğim..
Ama olmazsa da... Nolur çok üzüp yıpratma kendini. Böyle zamanlarda "olacağı varmış" denmesi çok boş kalıyor ama söylenecek başka şey de yok ne yazık ki Allah daha beter sıkıntı vermesin..

Kızlar bu arada merak edip soranlarınız oluyordu. Ben resimlerimi ekledim profilime :)

Ameliyat öncesi önden ve yandan resmimi de koydum. Barış Bey'in çektiği ve burnumun asıl haşmetini gösteren resimler de vardı ama onların boyutu büyük geldi, bendekileri koydum.Çok düzgün değiller ama bir fikir verirler size..

Ameliyattan üç gün sonraki en şiş, en kötü halimin resmini de koydum. Sonracııımaa, alçımın çıktığı günkü resmi de :)

Birkaç tane de şimdi çektim. Saçım başım dağınık ama idare edin, siz burnuma bakacaksınız nasılsa :)

Sağol İki KEDİLİ delicim;
ben ewet detaycı derin düşünen biriyim :) mesela bana hiç masaj demedi Barış Bey.Burnumun ucu hala toparlak şiş gibi bekliyorum bakalım.Yumuşak doku geç iyileşir diyorlar ama bilemiyorum.Bende kısmet olursa 15 mayıs gibi tatile kaçıcam,Fethiye düşünüyorum bol bol yüzüp burnumu suya sokucam :) Barış Bey banada bol bol denize gir demişti.Ben bu sene gözlük takmıcam :) hafif mafif işimi riske atmıyım çünkü gözlüklerim yüzümü kaplayan modellerden :)
Koruyucu olayını barış Bey ede yazıcam eminim oda beni merak ediyordur çünkü en zor hastalarından biriydim :) Barış Bey bana temmuzda gel dedi ama belki tatil dönüşü giderim :) Horlama olayım ne olacak bilemiyorum :)

Resimlerine baktım harika görünüyorsun,çok doğal olmuş.Zamanla dahada oturucak 50.gün 60.gün bayağı fark ediyor.a.s.

esincim çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm
neden böyle oldu ki anlamış değilim
moralini yüksek tut canım tamam mı
bak benimde problemim var belli olmaz belki bana da ameliyat önerir tekrar
moralimizi yüksek tutalım (

iki kedili delicim
çok teşekkür ederim sorduğun için,çok iyisin
mailde fotoğrafımı istedi
böle şeyler ameliyat sonrası olabilen şeylerdir diye ekledi
bakalım neler göstericek ilerleyen zamanlar
tekrar çok sağol canım

bu arada fotoğraflarını göremedim canım profilinde
şu an göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…