Merhaba Kızlar;
- 1
Burnumla aynı anda diş hekimi ile görüşmüştüm,ameliyat sonrası baktıkki fazlaca görünen diş etlerim artık eskisi kadar görünmüyor diş hekimimde şaşırdı kaldı,meğer üst dudağı ve üst mesafeyi aşağı salmış Barış Bey.(farkında olmadan olmuş :) )
Çok güzel haberlerinizi bekliyıorum,
ebru ve duffy çok saolun kizlarr
ebrucum, benim cildimde çok fazla siyah nokta var idi.. karma bir cildim oldugundan özelliklede burun bölgesi siyah noktadan geçilmiyordu.. hepsi çok dolmus, tek tek buhar banyosu esliginde SIKTI tüm noktalari görevli bayan.. ve bana sIk sIk peeling yapmami önerdi.. cildimde ayni zamanda çok hassas oldugundan cok iyi bakmam gerektigini sürekli temiz tutmam gerektigini söyledi..
---
SHEZOFREN canım bak benimde hafif kemerli ve düşük bir burnum var.Ben kime dediysem saçmalama ya kötü olursa vb..şeyler dediler.Hatta kredi çektim (hala ödüyorum) ama annem engel oldu,abine söyle öyle ol ameliyat dedi.Abime deseydim asla izin vermezdi , beni çok kırardı da.Annem ağladı da böylece beni engellemiş oldu ama benim yaza düğünüm var.Düğünden sonra olacağım kısmetse.Yani bizim çok büyük bir burnumuz yok.Ben seni çok iyi anlıyorum ama bu özgüven eksikliğine sebep oluyorsa,mesela benim gibi saçını tepede şöyle bi lastikle toplayıp dışarı çıkamıyorsan,koyu renk ruj sürmek çok istiyorsan ama sürdüğünde burnum ön plana çıkıyor deyip o rujları çekmecelere tıkıyorsan ,kıştan nefret ediyorsan (burnum kıpkırmızı oluyor ve daha ön plana çıkıyorda =) ,fotoğraf çektirirken yan profil çıkmasın diye dikkat ediyorsan (keza kamera çekimindede) bence olmalısın..Bak ben sana , fotoğrafını gönder ,bir bakayım öyle fikrimi söylerim demedim dikkat ettiysen..Çünkü bu saydığım duyguları yaşıyorsan demek ki burnunla ilgili takıntın var ve bundan da kurtulmalı ve kendini daha iyi hissetmelisin derim.
Düğünümün bir an önce gelmesini ve ameliyat olmayı istiyorum ben =)
Barış Beyede çok güveniyorum .Yaptığı ameliyatları gördükçe.Özellikle Dilemgiz inameliyatı çok başarılı .Dilemcim öpüyorum senii de =)
Umarım karar vermende (olmak ya da olmamak) etkili olurum.En azından için rahat olarak yaparsın.Yani bunu ya gerçekten istiyorum der ameliyat olursun ya da hayır ben olmuyorum dersin.Ben fikrimi belirttim Shezofren cim.
Çok öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3
kızlar moralim çok bozuk..cumartesi kontrole gittim nefes alamadığım için..Barış bey ikinci bir ameliyattan bahsetti yıkıldım o an,ona göre çok önemsiz yarım saatlik bir operasyon(ki umarım öyledir ve genel aneztesi ile olacak) ama bana göre o kadar basit değil..kendimi yeni yeni toparlamışken ikinci bir operasyon bana ağır gelir sanırım bunun için biraz bekleyeceğim..bana dediğine göre bilmem ne yolu!! fazla daraltılmış(tam anlayamadığım terimler) bir iki milim açıcaz dedi.
Benim bahar alerjim de var bunu da söyledim kendisine,çünkü 3 senedir tıkanıklığı yaşıyorum ama bu boyutta değildi,işte yaralar vs. tetiklemiştir onun için bu kadar ciddi bir tıkanıklık yaşıyorum ümidiyle gitmiştim kii malasef pek buna benzemiyor..elindeki pens gibi bir aletle açtırdığı zaman rahat nefes alıyorum bırakınca tıkanıyor..önce ameliyat için(Barış beye göre müdahale) gün vereyim dedi sonrada fikrini değiştirdi biraz bekleyelim pek benzemesede alerjinden de şüpheleniyorum diyerek sprey ve bir ilaç verdi bikaç ay kullanmam için..bir de çok tuhaf tampona benzeyen bişeyler verdi ki bir ay kullanacakmışım yatarken, yolları genişletir diyerek, ama kullanılacak gibi değil taktığım gibi fırlatıyorum acıtıyor resmen..
işin özeti bu kızlar ben çok kızgınım şu işten kurtulamadım,,ufak mufak can sıkıcı bu durum..
dün bu sinirle bütün gün tenis oynadım topa sert vurarak stres atarım diye şimdide kollarımı kaldıramıyorum:)) yazık bana yaaaa...
Kızlar bu arada merak edip soranlarınız oluyordu. Ben resimlerimi ekledim profilime :)
Ameliyat öncesi önden ve yandan resmimi de koydum. Barış Bey'in çektiği ve burnumun asıl haşmetini gösteren resimler de vardı ama onların boyutu büyük geldi, bendekileri koydum.Çok düzgün değiller ama bir fikir verirler size..
Ameliyattan üç gün sonraki en şiş, en kötü halimin resmini de koydum. Sonracııımaa, alçımın çıktığı günkü resmi de :)
Birkaç tane de şimdi çektim. Saçım başım dağınık ama idare edin, siz burnuma bakacaksınız nasılsa :)
bu arada fotoğraflarını göremedim canım profilinde
şu an göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?