çok geçmiş olsun giz-m memnun olmana çok sevindim
Giz-m cim çok geçmiş olsun, herşeyin bittiğine, çok iyi geçtiğine çok sevindim. Ne kadar kalman gerekiyor ıstanbulda, rahat bir otel bulman kolay oldu mu? Tekrar çok geçmiş olsun canım, darısı*bizim başımıza hihoyyyt
Giz-m geçmiş olsun..Burnundan memnun olduğuna çok sevindim..Sen de atlattın sonunda bu işi..
giz-m...Gözün aydın tatlım !! Bak oldu da bitti işte :) Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine... Zamanla daha da güzel olacak inşallah burunlarımız...Birkaç hafta sonra daha da incelecek burnun. İnan, ben alçım ilk çıktığında çektiğim resimlere şimdi baktığımda, bariz fark görüyorum. Eminim birkaç hafta / ay sonra da, şu anki resimlerim değişik gelecek gözüme.
Bu iş sabır işi .. Bekleyeceğiz işte..
Kizla ameliyat sonrasi solaryuma girmeye baslayanlar oldu mu? veya spor yapanlar? Ne kadar süre beklediniz bu tür seyler için.. Baris bey bana ikinci alçi çiktiktan 2 hafta sonra normal hayatina dönebilirsin tamamen dedi ama.. bu çok kisa degil mi? yani ameliyattan 1 ay sonra solaryuma girmis olucam eger bu lafa uyarsam.. bisey olmaz heralde?
Ikikedilidelicimmm evet nihayet oldu da bitti! Ameliyat sonrasi ilk 3 gün biraz çektiriyor ama onun disinda gayet rahat geçti/geçiyor sonrasi da..
Senin de resimlerini gördüm, çok güzel olmus masallah :) cidden yüzünü açmis bu degisiklik, çok tatli olmussun..
Kizla ameliyat sonrasi solaryuma girmeye baslayanlar oldu mu? veya spor yapanlar? Ne kadar süre beklediniz bu tür seyler için.. Baris bey bana ikinci alçi çiktiktan 2 hafta sonra normal hayatina dönebilirsin tamamen dedi ama.. bu çok kisa degil mi? yani ameliyattan 1 ay sonra solaryuma girmis olucam eger bu lafa uyarsam.. bisey olmaz heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?