• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Giz-m geçmiş olsun..Burnundan memnun olduğuna çok sevindim..Sen de atlattın sonunda bu işi..

İki kedilicim resmine yaptığım yorumdaki gibi sizin başınıza gelen güzelliklerin diğer tüm sıkıntıdakilerin de başına gelmesini diliyorum..

Esin senin durumuna da üzüldüm..ama çok üzülmemeye çalış nolur..en azından şekli güzel oldu diye moral bulmaya çalış..ve bak düzeltilebilecek bişey olarak bahsetmiş barış bey..bu da önemli..buna da şükür..beterin beteri var..

Kızlar bu arada ne zamandır yazıcam yazamadım..Bu ayki tempo dergisinde barış bey de var..estetik ameliyatlarla ilgili bir yazı var..orada burun ve meme ameliyatları hakkında barış beyle görüşmüşler ve ameliyat resimleri de var..ilgilenenlerin dikkatine..

Ben de şişler indikçe kendi halimden daha da memnun oluyorum bu arada..allaha şükür diyorum..yalnız burnumun bir tarafından daha az nefes alıyorum ve bu sanırım başka bir operasyonla da geçicek bişey değil..artık ona da razı olucam..yani olmaya çalışıcam..

Herkese sevgiler..

çok geçmiş olsun giz-m memnun olmana çok sevindim :-)

Giz-m cim çok geçmiş olsun, herşeyin bittiğine, çok iyi geçtiğine çok sevindim. Ne kadar kalman gerekiyor ıstanbulda, rahat bir otel bulman kolay oldu mu? Tekrar çok geçmiş olsun canım, darısı*bizim başımıza hihoyyyt

Giz-m geçmiş olsun..Burnundan memnun olduğuna çok sevindim..Sen de atlattın sonunda bu işi..

Tskler kizlarr.. darisi ameliyat olmak isteyenlerin basina :)

ayseall.. hersey sorunsuz halloldu cnm.. hasteneye yakin semtlerden birinde kalmanizi öneririm, çok daha rahat oluyor öylesi.. taksiyle 5 dklik yoldu mesafe kaldigim yer ile hastane arasi.. ben bir hafta kaldim cnm.. 7.gün ilk alçimi çikardi Baris bey ve döndüm tekrar yasadigim ülkeye.. ayni gün bir ikinci alçi yapti, ilkinden daha ufak olan.. onu da kendim çikaricam bu hafta sonu artik..

Son düzenleme:
giz-m...Gözün aydın tatlım !! Bak oldu da bitti işte :) Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine... Zamanla daha da güzel olacak inşallah burunlarımız...Birkaç hafta sonra daha da incelecek burnun. İnan, ben alçım ilk çıktığında çektiğim resimlere şimdi baktığımda, bariz fark görüyorum. Eminim birkaç hafta / ay sonra da, şu anki resimlerim değişik gelecek gözüme.
Bu iş sabır işi .. Bekleyeceğiz işte..

Ikikedilidelicimmm evet nihayet oldu da bitti! Ameliyat sonrasi ilk 3 gün biraz çektiriyor ama onun disinda gayet rahat geçti/geçiyor sonrasi da..

Senin de resimlerini gördüm, çok güzel olmus masallah :) cidden yüzünü açmis bu degisiklik, çok tatli olmussun.. :nazar:

Kizla ameliyat sonrasi solaryuma girmeye baslayanlar oldu mu? veya spor yapanlar? Ne kadar süre beklediniz bu tür seyler için.. Baris bey bana ikinci alçi çiktiktan 2 hafta sonra normal hayatina dönebilirsin tamamen dedi ama.. bu çok kisa degil mi? yani ameliyattan 1 ay sonra solaryuma girmis olucam eger bu lafa uyarsam.. bisey olmaz heralde?

Kizla ameliyat sonrasi solaryuma girmeye baslayanlar oldu mu? veya spor yapanlar? Ne kadar süre beklediniz bu tür seyler için.. Baris bey bana ikinci alçi çiktiktan 2 hafta sonra normal hayatina dönebilirsin tamamen dedi ama.. bu çok kisa degil mi? yani ameliyattan 1 ay sonra solaryuma girmis olucam eger bu lafa uyarsam.. bisey olmaz heralde?

Canım solaryumu bilemicem ama ben ameliyattan iki hafta sonra spora başladım.
Havuza da girdim.. Barış Bey hiç bir mahsuru olmadığını söylemişti.

Ikikedilidelicimmm evet nihayet oldu da bitti! Ameliyat sonrasi ilk 3 gün biraz çektiriyor ama onun disinda gayet rahat geçti/geçiyor sonrasi da..

Senin de resimlerini gördüm, çok güzel olmus masallah :) cidden yüzünü açmis bu degisiklik, çok tatli olmussun.. :nazar:

Ay bu arada teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

Ben de değişen çehreme alışmaya çalışıyorum hala. Ama gerçekten çok memnunum sonuçtan. Barış Bey'i seçerek çok isabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum. Ödediğim her kuruş da helal olsun... Zaman geçtikçe, senin de şişlerin inip burnunun şekli ortaya çıkmaya başladıkça aynı şeyleri hissedeceksin inşallah.

Çok şükür biz atlattık. Darısı isteyenlerin başına.. :)

teşekkür ederim mrvdnz, bu bir piyango ve bana vurdu:((
NN1981 ben de çok kızgınım..ve senin yazdığını okuyunca ehh tamam dedim bu kadar olur,biz de dün benim ameliyat sonrası horlamaya başladığımdan bahsetmiştik..ben de artık çok horluyormuşum ama ben nefes alamadığım için şimdilik normal olsa gerek senin nefes problemin yoksa neden horladığını anlamış değilim:((

ikikedilicim çok teşekkür ederim dileklerin için,üzüldüğünüzü biliyorum sonuçta hepimiz aynı elden geçtik..Barış bey beni ilk gördüğünde kemiğimde eğrilik olduğunu ve deviasyon olmam gerektiğini iyi nefes alamadığımı söylemişti ama ben çok iyi nefes aldığımı şimdi anlıyorum..yani benim daha iyi nefes almam gerekirken şimdi hiç alamıyorum ama üzüldüğüm konu şu ki Barış beyle cmrtsi yaptığım görüşmede bir iki milim yolu genişleticem ama eskisi gibi nefes alabilirsin diye yüzde yüz garanti vermiyorum demesiydi yani bilsemki bu operasyonla herşey düzelicek bu kadar yıpratmıcam kendimi..garanti verememesi can sıkıcı olan..
ve ayrıca ameliyat ücretide bana patladı bu da ayrı bir şey,ki bu konuyu tekrar konuşucam şimdilik şu ilaçları kullanayım diye bekliyorum:((
bu arada senin burnuna bayıldım önden harika görünüyorsun yüzün inanılmaz değişmiş çok daha güzelleşmişsin,iyi de nefes alıyorsun ohh valla tadını çıkar canım inşallah sorunsuz bu ameliyattı burundu sayfasını kaparsın:))
benimde burun süperde bi işe yaramıyo şimdilik görüntü var işlev yokbenneyaptımki

duffycim teşekkür ederim canım..ikimiz elele ağlayarak gireriz artık ikinci ameliyata dicem ama kötü bi espri olarak kalsın,aman inşallah sana böyle birşey demez ..
moonqueen teşekkür ederim:))

canim benim bildigim solariumun bi zarari yok, sadece hani morluklar oldugu zaman, oralarda leke kala bilir diye bi ay kadar günese cikmayin diyorlar. ama morluklar zaten bi haftaya kadar geciyor. ben solariuma ameliyattan 3 hafta sonra basladim. bi zararida olmadi. ama yine icin rahat etmeyecekse baris beye sor.

esin68 insallah ikinic ameliyat gerekmez cnm.
ama ameliyat parasi neden sana patladi ben anlamadim.
bu konuda bi aciklama yaparsan sevinirim cnm.

esincim çoook üzüldüm yaa..benim anlamadığım ne demek para sana patladı öyle şey mi olurmuş.barış beyden kaynaklanıyorsa sen neden bir daha paravereceksin ki ,o kadar kolay mı o paraları bulup vermek :(:(:(

500 yada 600 tl hastane ücretiymiş Barış bey kendisi almıyor..ama yine de anlamadığım ben kafamı alıpta bi yere vurmadım ki hani burnumu yamultsam kırsam dicem ki hata benim tabi vermeliyim..bu rakamda az değil yolda bulmuyorum..bu konuyu konuşucam tekar şimdilik beklemedeyim..
evet doktor hataları olabilir nelere şahit olduk,Durak soyadlı bir doktorun haberini okuyunca yaklaşık 3-4 sene önce ameliyat olmaktan vazgeçmiştim,ünlü bi doktor ama kadının suratını mahvetmişti..yani şimdi ben doktoruma haksızlık etmek istemiyorum harika bir burun çıkardı görüntü mükemmel..ama bir de işlevini yerine getirebilseydi daha mükemmel bir burun olurdu..ve şimdi ben manevi yıpranma yaşıyorum maddi yönünü düşünemiyorum bile..
şeklini çok beğeniyorum en büyük korkumda en ufak bir bozulma olması burun kanatları genişler mi delikler daha büyük durur mu diye düşünmeye başladım,Barış bey asla olmayacak küçük bir operasyon desede içim rahat değil ben kafamda büyütüyorum..
Bir de bu ameliyattan sonra bandaj vs. dışarıdan gözükecek birşey olmayacakmış..günlük hayatına hemen dönebilirsin demişti..

esincim çok haklısın
ne demek yani sorun ortada ve sen yapmadın
bu kabullenilecek bir şey gibi durmuyor,
hele bu krizde..
sonra şu da var
o özel hastane olduğu için daha kim bilir ne masrafları çıkacak
çok iyi biliyorum en ince ayrıntısına kadar para kesiyorlar
ben ameliyata 4.000 tl verdim ama onun dışında 1.000 tl ye yakın masraf olmuştu
ilaçlar falan çok pahalı zaten.bi ilaç 50 lira falan.
dişim ağrıdı ameliayt öncesi hastanede.ordaki diş doktoruna sadece gösterdim ve 70 tl aldı
bunun gibi daha çok şey var da yazmim artık ...

kızlar açık ameliyatla kapalı ameliyat neye göre belirleniyor. bilen varmı? morarma ve şişliklere etkileri nelerdir. hangisinde daha cabuk iyleşiyor. ameliyat olanlar açıkmı kapalımı ameliyat olduklarınıda yazabilirse sevinirim.

selam kizlar...öncelikle burunlarini yaptiranlara gecmis olsun diyorum.
ben kendim de burnumu yaptirmak istiyorum..burnum gülünce genisliyor ve ucu düsük vede kemerli bir burnum var...yurtdisinda yasiyorum ve hangi doktora gitsem diye iki doktor arasinda kaldim...aklimdan gecen dr. naci celik ve baris cakir....baris cakirla yüzyüze görüstüm ama diger doktoruda birkac gün önce internetten buldum oldukca iyi seyler yaziyor hakkinda. simdi size soruyorum dr naci celik mi yoksa baris cakir mi? yardimci olursaniz cok sevinirim.

slm nilifers. acik ve kapali ameliyat arasinda ki fark:garantili yontemin acik burun ameliyati oldugunu, kapali burun ameliyatlarinda %10 oraninda tekrar burun ameliyati olma riski oldugunu mail yoluyla bir doktordan ögrendim.

Back