rica ederim canım benim..benimde önden kötü durmuyor hatta önden iyi bile denilebilir ama gülümsediğimde düşüklüğü delirtiyor beni =) keşke bende bilsemde şu fotoshop olayını yapabilsem.
evet sana katılıyorum ben de barış bey'e göndermek için fotoğraf çektiğimde hiç de fena değilmiş burnum demiştimcanım ben barış beyle görüşmedim.yan ve ön profil fotoğraf çektim gönderdim.bekliyorum tasarımı.banada 'burnun çok büyük değil yapmayalım' diyebilir ama ben biliyorum ki bu surata daha ufak ve hoş bir burun olabilir.yaprak dökümünde necla var-gerçek ismi fahriye-biliyorsunuz.mesela onun burnuda estetik ama kemerli yinede ama ona allah bir surat vermiş ,o burnu kaldırıyor =) geniş çene yapısı , suratı olanlarda sırıtmıyor hafif kemer ve düşüklük.
MRVDNZ birde ben yandan fotoğraf çektim inanamadım ufak duruyor ama ışıktan dolayı yoksa nişan fotoğraflarımda (salonda çekilenlerde) daha büyük.yani barış beye görüşmeye gidince bence fikri değişebilir.canlı canlı farklı olabilir.umarım herşey istediğimiz gibi olur.
çok güzel yazmışsın iki kedili deli.insan gerçekten de oturup bu kadar sıkıntıya değer mi diye düşünmeli ama karar vermek de çok çok zor kimse ameliyat sonrası ne olacağını bilemiyor.4 mayısa barış bey'den randevu aldım.bir de onunla görüşüp kararımı vermek istiyorum çünkü baştan beri ameliyatı ya ona olurum ya da olmam diyordum.eğer görüşmemizde de ben bu ameliyatı yapma taraftarı değilim bu kadar sıkıntıya değmez derse bu meseleyi kapatmak istiyorum bu meseledeen çok bunaldım:bbo:
duffy, esin ; sizin yazdıklarınızı da şimdi gördüm. Çok tatlısınız :) Öpüyorum ikinizi de..
Sıkıntılarınız ne alemde ? Bir fark var mı ?
Bu arada duffy, benim randevum pazartesi sabahı. Senin sorunu da mutlaka soracağım.
Kızlar ... Bunun dışında "benim yerime Barış Bey'e şunu sor" diyeniniz var mı ??
Aklınıza gelen bir şey olursa buradan ya da özelden konuşalım..
shezofren heyecanla senin kararını bekliyorum sen karar verirsen bana da cesaret gelecek yerimseniben
peki sen daha önce barış bey'le görüştüğünde bu tereddütlerinden bahsetmiş miydin acaba gerçekten sonuca değmeyecekse bunu söyler mi?
canım ben barış beyle görüşmedim.yan ve ön profil fotoğraf çektim gönderdim.bekliyorum tasarımı.banada 'burnun çok büyük değil yapmayalım' diyebilir ama ben biliyorum ki bu surata daha ufak ve hoş bir burun olabilir.yaprak dökümünde necla var-gerçek ismi fahriye-biliyorsunuz.mesela onun burnuda estetik ama kemerli yinede ama ona allah bir surat vermiş ,o burnu kaldırıyor =) geniş çene yapısı , suratı olanlarda sırıtmıyor hafif kemer ve düşüklük.
MRVDNZ birde ben yandan fotoğraf çektim inanamadım ufak duruyor ama ışıktan dolayı yoksa nişan fotoğraflarımda (salonda çekilenlerde) daha büyük.yani barış beye görüşmeye gidince bence fikri değişebilir.canlı canlı farklı olabilir.umarım herşey istediğimiz gibi olur.
sudenizcim
fotoğrafını gördüm
burnum senin gibi olsa keşke
dayak istiyosun senklava:
kaydirigubbakcemile3
işin şakası bi tarafa , tabii ki senin kararın ama ameliyat düşüncenden vazgeçeceğini düşünüyorum ben yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?