Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

rica ederim canım benim..benimde önden kötü durmuyor hatta önden iyi bile denilebilir ama gülümsediğimde düşüklüğü delirtiyor beni =) keşke bende bilsemde şu fotoshop olayını yapabilsem.

su_deniz sen barış bey'le görüştün mü benim de burun ucumda bir düşüklük var fotoğraflarda ve özellikle gülümsediğimde çok gözüme batıyor.gidip de tasarım falan yaptırdın mı?

slm kızlar bn 1 hfta önce barış beyle grüşmeye gttim bnde aynı şekilde burnumu önden beyendiğimi profilden biraz önde durduğu için beyenmediğimi söledim barış bey burnumda çok fazla problem olmadığını yüzüme yakıştığını söledi ameliyata kendimi hazırlamıştım kafam çok karıştı şimdi daha kötü olmasından pişman olmaktan korkuyorum

barış bey'e yan profil fotoğrafımı gönderip mail atmıştım şimdi cevap gelmiş
"burnunuz yandan çok kötü değil. önden de resminizi görebilirmiyim.
burnunuz güzelliğiinizi örtmüyorsa ameliyat önermem" demiş benim de kafam çok karıştı:sm_confused:

canım ben barış beyle görüşmedim.yan ve ön profil fotoğraf çektim gönderdim.bekliyorum tasarımı.banada 'burnun çok büyük değil yapmayalım' diyebilir ama ben biliyorum ki bu surata daha ufak ve hoş bir burun olabilir.yaprak dökümünde necla var-gerçek ismi fahriye-biliyorsunuz.mesela onun burnuda estetik ama kemerli yinede ama ona allah bir surat vermiş ,o burnu kaldırıyor =) geniş çene yapısı , suratı olanlarda sırıtmıyor hafif kemer ve düşüklük.
MRVDNZ birde ben yandan fotoğraf çektim inanamadım ufak duruyor ama ışıktan dolayı yoksa nişan fotoğraflarımda (salonda çekilenlerde) daha büyük.yani barış beye görüşmeye gidince bence fikri değişebilir.canlı canlı farklı olabilir.umarım herşey istediğimiz gibi olur.

evet sana katılıyorum ben de barış bey'e göndermek için fotoğraf çektiğimde hiç de fena değilmiş burnum demiştim ama bazı fotoğraflarda ilk gözüme çarpan şey burnum oluyor.en iyisi gidip yüzyüze konuşmak ama istanbul'da olmadığım için zaman bulmam biraz zor.offff ya karar vermek ya da tamamen vazgeçmek istiyorum herkesin burnuna bakar oldumkafamçokkarıştı

Kızlar... Bu ameliyatı geçirmiş ve azcık da olsa tecrübelenmiş biri olarak birkaç şey söylemek istedim..

ıki arada bir derede burnu olanlar için, ya da aslında burnu düzgün olan ama "ben daha kalkık, daha küçük olsun istiyorum" diyenler için bu ameliyata karar vermek daha zor olsa gerek..
Ben kendimle kıyaslıyorum da...Benim burnum hem düşüktü, hem büyüktü, hem kemerliydi, hem de kemik eğriliği vardı ve nefes alamıyordum. Anlayacağınız tutar tarafım yoktu, bu yüzden çok kolay oldu karar vermem. Daha güzel bir burna kavuşmayı çok da istiyordum ve "bundan kötüsü olamaz" dediğim için de son derece rahattım..

Ama şimdi sizler, burnunuzun aslında o kadar da kötü olmadığını söylüyorsunuz. Barış Bey işinin son derece ehli olsa ve ameliyat sonrasını olabildiğince rahat atlatmamızı sağlamaya çalışsa da, bu bir ameliyat! Narkoz alacağınız, ameliyat masasına yatacağınız, bir süre halsiz, yorgun, hasta olacağınız, yüzünüzün gözünüzün şişeceği, moraracağı; burnunuzun açılıp kırılıp tekrar şekillendirileceği bir ameliyat... Üstelik de nefes almamızı sağlayan son derece önemli bir organ burun.
Sorunsuz nefes alan ve görece güzelliği olan bir burnu, mükemmel olsun diye neşter altına sokmak bana çok da mantıklı gelmiyor. Kaç yaşlarındasınız bilmiyorum, ama bu kadar ciddi bir karar almadan önce hiç yoksa 25'i bulmanızı tavsiye ederim... Genç kızların hep daha güzelini istediği ve ne kadar güzel olursa olsun kendini beğenmediği bir yaşta, geri dönülmez bir hata yapıp burunlarınızı çok daha kötüleştirebilirsiniz...
"Normalde burnum kötü ama resimlerde güzel çıkıyor" diye bir şey de yok yani bence. Çirkin burun, büyük burun, kemerli burun, iri burun ; hangi açıyla, nerede, ne şekilde, hangi ışıkla çekerseniz çekin çirkindir yani.. Resimlerinize bakıp "ay burda burnum güzel" diyorsanız, takkenizi önünüze alıp biraz daha düşünmenizi öneririm.

He, ama , işin psikolojik boyutu ağır basıyorsa ve siz aynalardan kaçar hale geliyorsanız, bu ameliyatı istediğinizden de "ke-sin-lik-le" eminseniz; hiç durmayın yaptırın, orası ayrı.. ınsanın kendiyle ilgili ne düşündüğü, ne hissettiği çok önemli. Başkaları burnunuzu süper de bulsa, siz kendinizi kötü hissediyorsanız, önemli olan budur...

Sizin işiniz karar vermek açısından bizden daha zor.
Çünkü kaybedeceğiniz bir şey var... "keşke" demek çok fena, o yüzden acele etmeyin.. Uzun uzun düşünün.
Hepinizi öpüyorum. Hayırlısı olsun..

çok güzel yazmışsın iki kedili deli.insan gerçekten de oturup bu kadar sıkıntıya değer mi diye düşünmeli ama karar vermek de çok çok zor kimse ameliyat sonrası ne olacağını bilemiyor.4 mayısa barış bey'den randevu aldım.bir de onunla görüşüp kararımı vermek istiyorum çünkü baştan beri ameliyatı ya ona olurum ya da olmam diyordum.eğer görüşmemizde de ben bu ameliyatı yapma taraftarı değilim bu kadar sıkıntıya değmez derse bu meseleyi kapatmak istiyorum bu meseledeen çok bunaldım:bbo:

mervecim en azında barış beyle görüştükten sonra karar vereceğim demen bile çok iyi birşey.en azından karar vermek için karar vermişsin canım.

Hayırlısı olsun inşallah canım..
Bakalım Barış Bey ne diyecek..

Çok da sıkma canını.. Her şey olacağına varır a.s.

duffy, esin ; sizin yazdıklarınızı da şimdi gördüm. Çok tatlısınız :) Öpüyorum ikinizi de..

Sıkıntılarınız ne alemde ? Bir fark var mı ?

Bu arada duffy, benim randevum pazartesi sabahı. Senin sorunu da mutlaka soracağım.

Kızlar ... Bunun dışında "benim yerime Barış Bey'e şunu sor" diyeniniz var mı ??
Aklınıza gelen bir şey olursa buradan ya da özelden konuşalım..

barış by.gerçekten de işinin ehli birisi ben kendisiyle görüştüm daha önceden gittiğim dr.lar kesinlikle ameliyat olmam gerektiğini içerde kemik kayması olduğunu söylemişlerdi.bende yıllardan beri ameliyat için ii bir dr.aradım durdum sonunda barış by.internet sayesinde tanıdım ve görüştüm bana burnumda kemik kayması olmadığını söylediğnde çok şaşırdım hiç bişey yok dedi hatta anneme de gösterdi ameliyatlık bir durum söz konusu olmadığını söyledi sadece kemerli biraz oda kötü bir görüntü sergilemiyor dedi istersen ameliyat olursun ama bana göre gereksiz dedi resimleri çekip ameliyattan sonra nasıl bir görünüm alacağınıda aşa yukarı belirterek gösterdi gerçekten de hala durup durup bakarım gerçektende lokum gibi oldu :) ama bende kararsızlar kervanındanım hala ne yazık ki gerçektende zor bir karar arkadaşlar.

Canım benim için önümüzdeki hafta ya da ondan sonraki hafta için (Nisan içinde diyelim kısaca =) boş bir gününün olup olmadığını sorabilir misin. Ben olursam çok acil olmam gerekiyo çünkü , yeni işe başlıcam ben, işe girdikten sonra da girer girmez izin alamam :1no2: bu yüzden işe girmeden ameliyatımı olmam gerekiyo , hiç mi boş günü yok ki yaa :çok üzgünüm:

bu soruyu sorabilirsen çok sevinirim :1rolleyes: a.s.

canım benim kafamda binlerce düşünce var
ben şu aralar iş artayışı içindeyim, bizim firma kapanacak ve ben iş görüşmelerine gidiyorum .Ameliyat olursam görüşmelere gidemem , bu yüzen diyorum ki karar versem bile hemen ameliyat olmam lazım ki yeni işe girmeden alçılardan kurtulayım. Sevin Hn. a sorduğumda en erken gün 16 Mayıs olur dedi, bu benim 1,5 ay hiç işbaşvurusu yapamamam demek. Benim bi de böyle bir sorunum var, ameliyat olsam bile hemen olmam gerekiyor.

Bunun haricine, daha önemli kararsızlık nedenim dediğim gibi çirkin olma korkusu
Yani düşünüyorum , dudakla burun mesafem artarsa bu durum beni çirkinleştirir :1no2: (sanki çok güzelmişim gibi konuştum kaydirigubbakcemile3 )

Bu arada ben Barış Beyle görüşmeye gittiğimde bana senin ameliyata ihtiyacın yok demedi. Benim burnum hafif sola eğik , bi de burnuma bakınca senin burnun kırık dedi.
Ben en çok ona şaşırdım , farkında olmadan insanın burnu kırılır mı sırnaşık şey
Sonradan öğrendim ki, burun kemiği çok ince olduğu için en minik çarpmada bile kırılabiliyormuş, kanamayabiliyormuş bile

Sonuç olarak sanırım benim bu ameliyata ihtiyacım var :CüvCüv:

sudenizcim
fotoğrafını gördüm
burnum senin gibi olsa keşke
dayak istiyosun sen klava:

kaydirigubbakcemile3

işin şakası bi tarafa , tabii ki senin kararın ama ameliyat düşüncenden vazgeçeceğini düşünüyorum ben yerimseniben

merhaba bayanlar
ben bütün yazıları okuyamadım ama
kulak ameliyatı olacağım ve barış beyle irtibata geçemedim.
olan varsa yazabilir mi?
fiyatları nasıl?

Ya canım benim yerimseniben fotoğraflarda öyle duruyor ama gerçekte öyle değil tatlım ya.Yani öylede ,valla kararımı verdim bende bakalım belkide dediğin gibi önümüzdeki aylarda değişir. =)

kızlar bayadır giremiyordum, benim 50. günüm oldu, günler ne kadar cabuk geciyor. şişlerim oldukça indi, minnacık tabi şimdi eskisine göre ama yüzüme göre tam karar, o hafif pütürlerden bende de var, hatta sol tarafın çatısı daha yukarıda..eskiden yukarıdan aşağı doğru dokunurken dümdüz aynı dogrultuda kenarları olan bir kemik hissederdim, şimdi dışarıdan birşey belli olmuyor ama içerisi farklı hissediyorum..birkaç kişi daha bnu söylemişti normal sanırım ama yine de 3. ay kontrolumde sorucam barış bey'e..
kaçıncı günden sonra gözlük takabiliyoruz bileniniz var mı?

Kizlar merhabaaa.. ameliyat olup, alçili burnumla burdan msj yazdigima hala inanamiyorum :)

Geçen hafta TRye uçar uçmaz hastaneye gittim ve Baris beyle görüstüm... bi kaç foto çekip muayene ettikten sonra aslinda çok kötü bir burnum olmadigini hafif sola dogru egik ve ucunun hafif düsük ve etli oldugunu söyledi.. ama ameliyat sonrasi çok daha iyi olabilicegini de ekledi.. zaten hiç tereddüt etmedim, çünkü ben kesin kararliydim yani bu ameliyati ne olursa olsun olmak istiyordum.. hemen ertesi gününe ameliyat tarihi almistim zaten çok önceden..

Hastanede ilk önce cilt bakimina gittim.. ve cildimin de çok kötü durumda oldugunu ögrendim Allahtan görevliden.. bundan sora çok daha ii bakmam gerekicek :) bakim sirasinda acidan afakanlar basmadi degil ama cidden degdi yani, yag gibi tertemiz ve kaygan oluyor cilt..

Ertesi gün sabah 7 de hastanedeydim tekrar islemler için.. bana odami ayarladiktan sora tahlillerim gerçeklestii.. hastane odasinda saat 9 u beklemek tam bir felaketti ya.. dakikalar geçmek bilmedi resmen :)

Burun sekli konusunda ben kendim hiçbirsey söylemedim.. sadece rahatsiz oldugum seyleri anlattim Baris beye ve gerisini ona biraktim.. çok iyi, güleryüzlü ve güven veren bir insan gerçekten..

Ameliyathanede narkozu verirken sürekli sorular sordu görevli.. zaten son sorusuna cevap veremeden gitmisim :) uyandigimda 10 dk geçmis gibiydi sanki meger koskoca 4 saati devirmisiz..agrim hiç olmadi, fakat suratim felaket sismisti ve morluklar vardi çok fazla..kendimi ilk defa aynada gördügümde acaip derecede pismanlik duydum Insan gercekten bir hos oluyor..sürekli acaba eskisinden daha kötü mu olacak? düsüncesi vardi kafamda..fakat günler geçtikçe sislikler çekilmeye, morluklarin rengi açilmaya basladi..sisliklerin yüzün alt kismina indigi 3. gün kendimden nefret ettim ama kisa süre, resmen 4 köse bir suratim olmustu, cok komik görünüyordu :) neyse ki su anda sisliklerin çogu inmis durumda...göz cevremdede hala biraz morluklar var..ama bi haftaya kadar daha iyi olacagimi söyledi Baris bey..bende onun lafina güveniyorum tabiki

Tamponlarin çikmasi gerçekten hiç bisey degil.. yani tampondan korkulacak bir durum yok kizlar.. dün ilk alçimi da çikardi Baris bey ve ilk kez burnumu gördüm.. çok sis oldugundan bahsetti ama ben o halini bile begendim valla :)

Sonra baya bi 15 dk fln masaj yaparak icerde birikmis olan kani çikardi.. bu masaj cehennem azabi gibi geldi bana.. çok agridi, zor dayandim.. ayni masaji olan var mi acaba benden baska??

Su anda burnumda bir ikinci, ilkinden daha ufak bir alçi var.. onu da haftaya cuma kendim çikarmam gerekicek artik, nasil cesaret edicem orasi merak konusu tabi :)

Sonuç itibariyle: seklini semalini daha tam görememis olsamda, iyiki bu ameliyati olmusum diyorum.. psikolojik olarak olumlu yönde etkiledi beni çok.. artik o kemerin olmicagini bilmek bile beni çok mutlu ediyor... burnunu takinti haline getirmis, ve bundan cidden rahatsizlik duyan kizlar varsa... siddetle tavsiye ederim! :)

Umarim hersey daha da güzel olucak..amiinn

Son düzenleme:
Giz-m'cim cok gecmis olsun, sende atlattın cook sevindim, insallah sonucu da güzel olur. bu arada bu cilt meselesine takıldım ben yaa, sanırım benm de cildim cok kötü durumda, seninki nasılmıs ve neler yapmanı söylediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…