Merhaba kızlaar :)
Sabah Barış Bey'de birinci ay kontrolüm vardı. Her şey son derece yolunda çok şükür. Şişlerimin de zamanla ineceğini söyledi, nasıl masaj yapacağımı anlattı. Günde birkaç dakika burun ucuma dokunmadan burnumun üstünden yanlarına, ordan da yanaklarıma doğru ittirerek masaj yapacakmışım..
Yirmi gün sonra da tatile gidiyorum, onunla alakalı da bir sürü şey sordum, Barış Bey "ameliyat olduğunu unut, her şey serbest" dedi. Bir tek, ağır güneş gözlüğü takmamı istemedi, hafif ise takabilirsin dedi. Güneşe çıkmamda falan da mahsur yokmuş.(Bu vesileyle sana da cevap yazayım NNN1981, sen ne kadar ince düşünüyorsun yahu.. Ameliyatın üzerinden 3 ay geçmiş, Barış Bey bana bile unut artık diyor, sen de bu kadar üzerinde durma bence. Daha fazla sınırlama kendini.Çok ağır olmamak şartıyla gözlük de takabilirsin bak. Daha bu sabah sordum, Barış Bey bana bile olabilir dedi..Ben de şimdi tatile giderken, yüksek koruma faktörlü bir krem alıcam,ama bunun ameliyatla alakası da yok yani, ameliyat olmayanların da yüzlerini korumaları lazım. Saydıklarının hepsi de iyi markalar, daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi bilgilendirecektir seni ama bence hepsi işini görür. )
Neyse ne diyordum :) Heh, Barış Bey denize girmemin de şişliklerin inmesini hızlandıracağını söyledi..Şimdi dört gözle tatile gün sayıyorum yani :)
duffy ve shezofren.. Sizin sorularınızı ilettim...
duffycim , Barış Bey senin burnundaki çıkıntıyı sorduğumda, görmeden bir şey söylemenin imkansız olduğunu söyledi

Şişlik olabilir, ödem olabilir ama görmeden bir şey diyemem dedi.. Bir süre daha bekle, hala geçmiyorsa, gelir gösterirsin artık

shezofren..Sevin Hanım'a bu ay içinde randevunu erkene alıp alamayacağını sordum.Barış Bey'in çok yoğun olduğunu ve ancak mayıs sonu ameliyat günü verilebileceğini söyledi. "Ama istiyorsa, arkadaşınız bize telefonunu bıraksın, bir ameliyat iptali olursa öne alabiliriz" dedi, ama sonra da ekledi yani iptal eden olmaz diye..

Anlayacağın sen de bizim gibi bekleyip gün sayanlardan olacaksın canım

ınsan karar verince hemen olsun istiyor ama ne yapacaksın artık..Gülü seven, dikenine katlanıyor..
giz-m...Gözün aydın tatlım !! Bak oldu da bitti işte :) Çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine... Zamanla daha da güzel olacak inşallah burunlarımız...Birkaç hafta sonra daha da incelecek burnun. ınan, ben alçım ilk çıktığında çektiğim resimlere şimdi baktığımda, bariz fark görüyorum. Eminim birkaç hafta / ay sonra da, şu anki resimlerim değişik gelecek gözüme.
Bu iş sabır işi .. Bekleyeceğiz işte..
esin......Seni en sona bıraktım çünkü ne diyeceğimi bilemiyorum

Çok üzüldüm ya. Ne yalan söyleyeyim, ben Barış Bey'in hep dönemsel bir şey diyeceğini, üzerinde durmayacağını düşünüyordum. Çok üzüldüm ikinci bir ameliyat olman gerekmesine...
O fazla daraltılan bilmemne yolu da neymiş

(
Biz bu ameliyatı, olabileceğimiz en iyi ellerden birinde olduk. Barış Bey, işinin gerçekten ehli bir hekim. Ama Allah'ın yaptığı bile kusursuz olmuyor, yeri geliyor ameliyatta da hatalar olabiliyor işte..
Ben ameliyatımdan önce hiç nefes alamıyordum, şimdi o kadar iyi nefes alıyorum ki , nefesin kıymetini anladım diyebilirim. Sen ise tam tersi bir şeyi yaşıyorsun, sinirinin bozukluğunu, üzüntünü, stresini hayal bile edemiyorum..
Ama bak Barış Bey biraz daha bekleyelim demiş. Belki alerjine bağlı bir şeydir. ıyi düşünelim ki iyi şeyler olsun. Tüm kalbimle, bu sıkıntının geçmesi için, ilaçların işe yaraması için dua edeceğim..
Ama olmazsa da... Nolur çok üzüp yıpratma kendini. Böyle zamanlarda "olacağı varmış" denmesi çok boş kalıyor ama söylenecek başka şey de yok ne yazık ki

Allah daha beter sıkıntı vermesin..