• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Esincim çok geçmiş olsun çok üzüldüm valla..Umarım allerjik birşeydir de geçer.Değilse de gerçekten üzülmemeye çalış o da nazar boncuğun olsun.Biliyorum herşey yolundayken ve fazla mükemmelken böyle bir durumda insan fazla etkileniyor ama çözümü olan birşey canım ve dediğin gibi diğer detayları barış beyle görüş bir defa daha kendisi anlayışlı bir insan bir çözüm bulmaya çalışır..

iki kedili deli bnmde teklifimi kabul eder misin? a.s

500 yada 600 tl hastane ücretiymiş barış bey kendisi almıyor..ama yine de anlamadığım ben kafamı alıpta bi yere vurmadım ki hani burnumu yamultsam kırsam dicem ki hata benim tabi vermeliyim..bu rakamda az değil yolda bulmuyorum..bu konuyu konuşucam tekar şimdilik beklemedeyim..
Evet doktor hataları olabilir nelere şahit olduk,durak soyadlı bir doktorun haberini okuyunca yaklaşık 3-4 sene önce ameliyat olmaktan vazgeçmiştim,ünlü bi doktor ama kadının suratını mahvetmişti..yani şimdi ben doktoruma haksızlık etmek istemiyorum harika bir burun çıkardı görüntü mükemmel..ama bir de işlevini yerine getirebilseydi daha mükemmel bir burun olurdu..ve şimdi ben manevi yıpranma yaşıyorum maddi yönünü düşünemiyorum bile..
şeklini çok beğeniyorum en büyük korkumda en ufak bir bozulma olması burun kanatları genişler mi delikler daha büyük durur mu diye düşünmeye başladım,barış bey asla olmayacak küçük bir operasyon desede içim rahat değil ben kafamda büyütüyorum..
Bir de bu ameliyattan sonra bandaj vs. Dışarıdan gözükecek birşey olmayacakmış..günlük hayatına hemen dönebilirsin demişti..

canım inan çok üzüldüm,belki bahar alerjisi ve ameliyat olman burnunu daha hassas hale getirmiştir ve şişlikler meydana gelmiştir belki o yüzden nefes alamıyorsundur,sonuçta doktorlar da insan ve yanılma payları her zaman mevcut... Bence o yüzden hemen kendini ameliyat fikrine alıştırıp ,şu tedavi sürecini daha da içinden çıkılamaz hale getirme.. Belki ilaçlar işe yarar ,içini ferah tut. Inan karamsar olunca durum daha içinden çıkılamaz hale gelir, biraz zaman tanı kendine ,dur bakalım belki düzelir. Sen ameliyattan sonra hiç nefes alamadın mı yoksa birden bire mi nefes alamamaya başladın? Inşallah nefes alman düzelir. Kendine çok çok iyi bak,iyi haberlerini bekliyoruz

İki kedili delicik , sorumu sorduğun için çok teşekkür ederim .Sevin Hn.la ben de telefonda görüştüğümde bana 16 mayıstan önce gün veremeyeceğini söylemişti, hatta numaramı bırakmıştım ben de iptal edenler olursa diye kaydirigubbakcemile4 . Bu arada burnunu beğendiğine de çok sevindim canım, ama ben resimlerini göremedim henüz =)

1 Mayısta yeni bir işe başlıyorum ve başlamadan önce , yani iş tekliflerini kabul ederken bir şekilde bu ameliyat durumumu söylemem lazım. Nasıl dile getiricem bilmiyorum, sonuçta yeni bir işe giriyorsun ve işe girdikte 1 ay sonra ameliyat için izin almak zorundasın :1no2: bu duruma nasıl bakarlar bilmiyorum.

Esincim , sana da çok geçmiş olsun. Tekrar minik bir operasyon geçirecek olsan bile moralini bozma derim. Bak burnunun şekli çok güzel olmuş, içerden de minik bi müdahaleyle nefes problemini giderir Barış bey. Tabii diyeceksin ki demesi kolay, ama bu ameliyatın %5 oranında böyle bir risk taşıdığını Barış bey bana söylemişti. Hem sana da demiş ya, alçı, bant gibi dışardan belli olacak şeyler gerekmeyeceği için deme ki gerçekten de çok küçük bir müdahale olacak, burnunun şekli değişmez merak etme canım =)

bence böyle düşünme.arada böyle istisnalar oluyo.esine çok geçmiş olsun.inşallah seninki çk güzel geçer.kötü düşünme burada iyi geçenlerinkini düşün.ne kadar mutlular.sende öyle olursn inşallah.hiç korkma bence.bende yazın olcm barış bey'e.çok araştırdım barış bey'de karar kıldım.sen olcksn seninki çok güzel olck.sonra sende bna moral vereceksin :)

kacakgirl ve yakında ameliyat olmayı düşünen tüm arkadaşlar..

Çok büyük ihtimalle burunlarınız çok güzel olacak. Büyük ihtimalle Barış Bey harikalar yaratacak. Büyük ihtimalle çok mutlu olacaksınız. Büyük ihtimalle sorunsuz atlatacaksınız.
Ama ancak "büyük ihtimalle" diyebiliyorum, kesin değil işte !!
Yüzde beş ihtimal, sorun yaşayabilirsiniz, tekrar ameliyat olmanız gerekebilir, şeklinde bir bozukluk olabilir... En iyi doktoru seçiyor olsak da, bir şekilde bir hata, bir sorun olabilir...

Esin'in yaşadığı şey çok çok üzücü ve kötü, ve ameliyat olmayı düşünen herkes, ne yazık ki bu ihtimali de göze almalı.

"ıleride bir sorun çıksa dahi, tekrar ameliyat olmayı göze alacak kadar istiyor musunuz burnunuzu yaptırtmayı?"
Günün sorusu bu bence. Bu ameliyatı gerçekten istediğinizden emin olmalısınız..
Her operasyon beraberinde bir risk taşır. Bu da böyle işte.

kacakgirl..Bi haftacık kalmış ameliyatına.. Sen gerçekten istediğine kanaat getirmişsin ki almışsın gününü. Kötü şeyler düşünme.. Olabilecek en emin ellere teslim ediyorsun kendini. ınşallah her şey çok güzel olacak...Olumlu düşün, bol bol dua et ve güven Barış Bey'e..

Esin... Sıkıntılarının geçmesi için tüm kalbimle dua ediyorum.
Umarım mevsimsel bir şeydir, umarım geçer, ya da geçmiyorsa bile kolaycacık atlatırsın şu operasyonu...Ve her şey gönlünce olur.

Son düzenleme:
Kızlar.. Dün bilgisayar başında değildim, mesajlarınızı , arkadaşlık tekliflerinizi, yorumlarınızı geç gördüm.Kusuruma bakmayın.. Bu ara çok mesaj atanım oluyor, özelden cevap vermeye yetişemediklerimden de özür dilerim.

NNN1981 , mrvdnz , noname , duffy87 , moonqueen , sersa24 , dahlia85 , kimbilirkimki , sunshine34 , pınarcımm , dilemgiz , su_deniz , nilifers , wheatus
vee.. canım ayseall'cum....

Desteğiniz için, güzel mesajlarınız için, vakit ayırıp resimlere bakıp yorum yazdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...O kadar sevindim ki beğenmenize. Hepinizi tek tek öpüyorum...
Ameliyat olanlarınıza nazar değmesin, olacaklarınızın da her şey gönlünce olsun inşallah..

Merhaba Kızlar;
Esin68 lütfen hiçbir masrafı kabullenme çok net bir dille bunu belirt.İster 1 Tl Olsun ister 10.000 Tl senle alakalı bir durum yok.Üstü kapalıda Kadınlar Forumundaki herkesin seni desteklediğini belirt :) Ama mevsimsel bir durum olabilir bekleyelim inş.düzelicektir,belki sanada deniz suyu önermek lazım.Bana bol bol denize gir demişti ama derimin ve cildimin toparlanması amacı ile.Horluyorum eewet :)özel hayat :) bitti demek istemiyorum ama gıcık bir durum :)Nefes almamda 1.günden beri problem olmadı.Arada burnumu su ile temizleme ihtiyacı duyuyorum en kolay yol gibi geliyor.
Bende belkide sorunsuz süper operasyon geçiren şanslılardan biryim ama bende kendime çok çok ii baktım :) bu yazıda güneş gözlüksüz geçireyim,varsın cildim hava alsın makyaj yapmıyım :) bunlara hala çok dikkat ediyorum.Bu durum benle alakalı,korkuyorum :)Sabun içermeyen özel ürünler kullanıyrum yüz temizliğimde.

Duffy cim benim her yerim etli :)ama yüzüm çok zayıf, burnum etliydi diye hala şişko duruyor :( ama geçer inş :) geçmesede ben yandan seviyorum derim artık.
:icecream:

Duffy haklısın canım bende ekstradan ciddi bir para harcadım,sonuçta istanbul dışından geliyoruz bu da ayrı bir sorun ama tekrar konuşucam, doktor arkadaşlarımda aynı şeyi söyledi,dedim ya şimdilik beklemedeyim..
Dilemgiz teşekkr ederim tatlım,çözümü var mı yok mu bilmiyorum umarım eski sağlıklı nefesime dönerim ama çok korkuyorum şu anestezi fikri tepemi attırıyor..ameliyat bittikten sonra aman korkmayın arkadaşlar uyuduk uyandık diye atıp tutuyordum ama şimdi tırsmaya başladım:ecrin_bebek:

Kalem1981,yok canım ilaçların faydası yok:(( ben de bu ümitle kontrole gitmiştim alerji tetiklemiştir falan diye ,burun deliğinin biri tıkanıyo biri açılıo,yani ikisine birden hava gitmiyor..sorun umarım çok diplerde değildir..Sormuşsun ameliyattan sonra hiç mi nefes alamadın diye,evet hiç nefes alamadım...
Shezofren teşekkr ederim canım,bugünlerde şu %5 içine hep ben girer oldum..istanbul dönüşü feribotta şöölee bi çıkayım terasa dedim kuş geldi benim üstüme yaptıkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bugünlerde üstümde dolaşıo bi kara bulut heralde..
Kacakgirl ne yani arkadaşındamı benimle aynı sorunu yaşıyor,bu demekki olağan bişey?? tek talihli ben kendimi sanıyordum inan çok şaşırdım canım,ona da çok geçmiş olsun..ama şimdi çok merak ettim yazarsan sevinirim o ne zaman oldu ameliyat ve ikinciyi ne zaman olacak?? ya da oldumu ve sorunu düzeldimi??

NNN1981 teşekkür ederim canım desteğin için,horlama işine gelince burun ameliyatı geçirenlerin çoğunda bu sorun oluyormuş dün öğrendim..ama kalıcı değilmiş çoğu..umarım yine şu %5 lik dilime girip ömür boyu horlamam nefes problemim düzelince bu da düzelir inşallah..aynı dileğim senin içinde geçerli canım..bir de sen şu gözlük işini abartma bence kullanmaya başla yavaş yavaş ben bu hafta kullanmaya başlıcam,,bütün yazı sakın gözlüksüz geçireyim deme..ama şu solaryum işine benim de aklım yatmadı nedense:(( cesaret edemiyorum..bir ay sonra tatilde doğal yolla güneşlenmeyi düşünüyorum..makyaj ben de hala yapmıyorum hava alsın diye cildim..

Esin68 sizin için çok üzüldüm ve ben de dua edeceğim bende başka bir doktora Mayıs gibi ameliyat olacağım, tam cesaret toplayıp karar vermişken nefes problemleri olanları okuyunca tırstım biraz ...aklımda iki doktor vardı..ama KBB ci olanı daha ağır basacak ...inşallah sizin için çok sorunsuz olur bu ameliyat ...

esincimm ins en kısa zamanda eskı nefesıne kavusursun

Son düzenleme:
kacakgirl ameliyatın ayın kaçında. ayrıca neye göre kapalı yada açık ameliyat belirleniyor. bununla ilgili bilgin varmı? ameliyattan sonra iyleşme sürecini etkiliyormu acaba açık yada kapalı olması.

İnş.benimde horlama durumum geçicidir:) gözlük konusunda zordayım çünkü hafif gözlük bu zamanda zor gibi :) hepsi iddalı tom ford modeli :) şapka takarım artık :)
Bir arkadaş çökme lerden vsçbahsetmiş,düşünmek bile çok kötü allah kolaylık versin.Ama dr.hastası için para ödenmez bunu sakın kabul etmeyin.Ana habere çıkarımda yine kabul etmem :)

esincim arkadasım 1 yıl once ameliyat oldu o suan neredeyse hıc nefes alamıyor ayrıca burnunda cokmelerde var onun ve barıs bey hatasını kabul edıyor ama yınede yuksek mıktar ıstıyor arkadasımda suan calısmadıgı ıcın amelıyat olamıyor sanıırm eylulde falan yenıden amelıyat olcak barıs bey ılk bas ona demıstı yarım saatlık bır operasyonla hallederım ama en son beraber gıttık arkadasımla dedı 2,5 saat falan surucek bu amleıyatın cunku burnundakı cokmelerı falan halledıcek az bır kemık kalmıs onu alıcak bakalım nasıl olcak sen ne zaman olucaksın ıkıncıyı ıns gerek kalmazzz gecer bu durumun............................................. bu arada ıkı kedili pzt doktora gıttıgımde kapalı teknık ıle ılgılı soru sordugumda doktor senı bana ornek gosterdı burnun harıka olmus bana dedı senınkıde buna yakın bısey olur ıns bende senın gıbı memnun kalırım yenı burnunu gule gule ve sorunsuz kullanman dılegıyle..... ayyy heyecan yıne sardıı salı amelıyatta olucamm bir sorun cıkmasa.....iyi dılekleriniz için hepınıze tsk...

cnm arkadaşın için cok üzüldüm. hem nefes anlamında hemde görsel anlamda doktor hata yapıyor yaptıgı hatayı kabul de ediyor ama bunları düzeltmek için yüksek miktarda bir ücret talep ediyor bu nasıl bir doktorluk anlayışıdır yahu cok kızdım!!!!

Aa cidden benim resmimi mi gösterdi :) Çok şaşırdım :)

Bilmemne kongresinde de gösterecekmiş benim burnumu, öyle demişti..
Ay demek eski burnum benim düşündüğümden de iğrençmiş ki , doktor ibret olsun diye tüm aleme gösteriyor :P

ayy çok güldüm bu lafına iki kedili delisırnaşık şey ama gerçekten de burnun o kadar güzel olmuş ki örnek olarak gösterilir.

Aa cidden benim resmimi mi gösterdi :) Çok şaşırdım :)

Bilmemne kongresinde de gösterecekmiş benim burnumu, öyle demişti..
Ay demek eski burnum benim düşündüğümden de iğrençmiş ki , doktor ibret olsun diye tüm aleme gösteriyor :P

bence tüm doktorlara göstersin estetik ameliyat nasıl yapılıyomş... :))

Back