Kizlar merhabaaa.. ameliyat olup, alçili burnumla burdan msj yazdigima hala inanamiyorum :)
Geçen hafta TRye uçar uçmaz hastaneye gittim ve Baris beyle görüstüm... bi kaç foto çekip muayene ettikten sonra aslinda çok kötü bir burnum olmadigini hafif sola dogru egik ve ucunun hafif düsük ve etli oldugunu söyledi.. ama ameliyat sonrasi çok daha iyi olabilicegini de ekledi.. zaten hiç tereddüt etmedim, çünkü ben kesin kararliydim yani bu ameliyati ne olursa olsun olmak istiyordum.. hemen ertesi gününe ameliyat tarihi almistim zaten çok önceden..
Hastanede ilk önce cilt bakimina gittim.. ve cildimin de çok kötü durumda oldugunu ögrendim Allahtan görevliden.. bundan sora çok daha ii bakmam gerekicek :) bakim sirasinda acidan afakanlar basmadi degil ama cidden degdi yani, yag gibi tertemiz ve kaygan oluyor cilt..
Ertesi gün sabah 7 de hastanedeydim tekrar islemler için.. bana odami ayarladiktan sora tahlillerim gerçeklestii.. hastane odasinda saat 9 u beklemek tam bir felaketti ya.. dakikalar geçmek bilmedi resmen :)
Burun sekli konusunda ben kendim hiçbirsey söylemedim.. sadece rahatsiz oldugum seyleri anlattim Baris beye ve gerisini ona biraktim.. çok iyi, güleryüzlü ve güven veren bir insan gerçekten..
Ameliyathanede narkozu verirken sürekli sorular sordu görevli.. zaten son sorusuna cevap veremeden gitmisim :) uyandigimda 10 dk geçmis gibiydi sanki meger koskoca 4 saati devirmisiz..agrim hiç olmadi, fakat suratim felaket sismisti ve morluklar vardi çok fazla..kendimi ilk defa aynada gördügümde acaip derecede pismanlik duydum

Insan gercekten bir hos oluyor..sürekli acaba eskisinden daha kötü mu olacak? düsüncesi vardi kafamda..fakat günler geçtikçe sislikler çekilmeye, morluklarin rengi açilmaya basladi..sisliklerin yüzün alt kismina indigi 3. gün kendimden nefret ettim ama kisa süre, resmen 4 köse bir suratim olmustu, cok komik görünüyordu :) neyse ki su anda sisliklerin çogu inmis durumda...göz cevremdede hala biraz morluklar var..ama bi haftaya kadar daha iyi olacagimi söyledi Baris bey..bende onun lafina güveniyorum tabiki
Tamponlarin çikmasi gerçekten hiç bisey degil.. yani tampondan korkulacak bir durum yok kizlar.. dün ilk alçimi da çikardi Baris bey ve ilk kez burnumu gördüm.. çok sis oldugundan bahsetti ama ben o halini bile begendim valla :)
Sonra baya bi 15 dk fln masaj yaparak icerde birikmis olan kani çikardi.. bu masaj cehennem azabi gibi geldi bana.. çok agridi, zor dayandim.. ayni masaji olan var mi acaba benden baska??
Su anda burnumda bir ikinci, ilkinden daha ufak bir alçi var.. onu da haftaya cuma kendim çikarmam gerekicek artik, nasil cesaret edicem orasi merak konusu tabi :)
Sonuç itibariyle: seklini semalini daha tam görememis olsamda, iyiki bu ameliyati olmusum diyorum.. psikolojik olarak olumlu yönde etkiledi beni çok.. artik o kemerin olmicagini bilmek bile beni çok mutlu ediyor... burnunu takinti haline getirmis, ve bundan cidden rahatsizlik duyan kizlar varsa... siddetle tavsiye ederim! :)
Umarim hersey daha da güzel olucak..amiinn