Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

yakin bir zamanda try gitceksen baris beye görün canim.. belki tekrar kücük bir amelyat gerekebilir.. bars bey ne diyor buna??

kızlarr 2 hafta sonra barıs beye amelıyat olcam acaba kapalı teknık olan varmı aranızda acıkmı daha yoksa kapalımı anlaamadım

yakin bir zamanda try gitceksen baris beye görün canim.. belki tekrar kücük bir amelyat gerekebilir.. bars bey ne diyor buna??

canim resimlerde pek anlasilmiyor. baris bey yumsar felan dedi ama hic bi yumsama olmadi acikcasi. dedigim gibi burda kbb doktorum onun öyle gecmeyecegini söyledi.
yani abartili olmasada biraz rahatsiz verici. ben bu sene izine gelemiyecefim galiba. gelsem bi belki düzeltme olacaksa maddi durumum nasil olacak bilmiyorum. hastane masraflari ödeniyormus galiba.

Kızlar bugün sevin hanımı aradım, ameliyat için en erken 16 Mayıs'a gün verebiliyoruz dedi. :1shok:
Benim hemen olmam lazım karar vemişken.
Acaba gün alıp ameliyattan vazgeçen ya da erteleten olmaz mı?
Ya da burada var mı erteletmeyi düşünen birisi? gamyoncuiremsu

shezofren ben de aynen senin durumundayım kime sorsam saçmalama ne amaliyatı senin burnunda hiçbir şey yok diyorlar ama öyle süper bir burnum falan yok.eğer çok sorunlu nefes almamı engelleyecek falan bir burnum olsa gözüm kapalı ameliyat olurum ama şimdi yaptırıp da pişman olmaktan korkuyorum geriye dönüşü olmayan bir şey ne yazık ki.:sm_confused:

Pişman olmazsın canım hiç sanmıyorum.Bana da herkes deli misin ne ameliyatı diyordu ama şimdi de iyiki yaptırmışsın diyorlar.estetik için ille de kocaman burnun olması gerek gibi bir genel yargı var halbuki ne alaka.doğru zamanda doğru yerdeysen sorun yok.Biliyorum zor bir karar ama biras cesaret kızlar kaydirigubbakcemile3 sonuç çok keyifli oluyor.

haklısın dilemgiz biraz cesaret gerekiyor umarım biz de senin kadar şanslı oluruz senin ki gerçekten de gördüğüm en iyi sonuçlardan.

canım benim de 15 mayıs ameliyatımdelikafaduldenben de erteleten olursa beni öne alın dedim
:Saruboceq: dün görüştüm ben de bakalım sonuç nolucak çok heyecenlıyımdelikafadulden

canım benim de 15 mayıs ameliyatımdelikafaduldenben de erteleten olursa beni öne alın dedim
:Saruboceq: dün görüştüm ben de bakalım sonuç nolucak çok heyecenlıyımdelikafadulden

canım ben de sadece cuma günleri ameliyat olabilirim, 15 Mayıs dolu olduğu için 22 si olabiliyor ancak.İnşallah birer gün boşalır da biz de erken ameliyat oluruz. Yoksa ben yine vazgeçicem gibi =)

canım ben de sadece cuma günleri ameliyat olabilirim, 15 Mayıs dolu olduğu için 22 si olabiliyor ancak.İnşallah birer gün boşalır da biz de erken ameliyat oluruz. Yoksa ben yine vazgeçicem gibi =)

sevin hanıma sorduğumda mayısın başı boştu ama ben görüşmeden sonra ameliyat gününe karar veriliyor sanıyordum meğer önceden ayaralanabliyomuşdelikafaduldenneyse en erken 15 mayısmışsırnaşık şey ay canım ya çok heyecanlıyımdelikafadulden dün beklerken barış beyin hastsını gordum taburcu oluyodu alçı vardı ama morluk falan çok hafif şişliği de aynı şekildehihoyyytkarmakarışık oldum çok heyecanlıyımdelikafadulden sen gittin mi görüşmeye? kapalı teknikle yapıcak benimkini

ben Aralıkta görüşmeye gitmiştim , ama o zaman zamanım uygun diildi.
Şimdi de zaman problemi yaşıyorum
Arayıp yarın gel deseler giderim ama her zaman bu kadar cesaretli olamıyorum.
Daha gün bile alamadım.O tarihe kadar vazgeçmekten korkuyorum
Ben çok kararsızım hala =((

canım bence rahatsız oluyosan psikolojik olarak da etkiliyorsa bence olmalısın hazır da karar vermişsin. sen biraz ameliyattan korkuyosun yoksa delikafadulden

canım bence rahatsız oluyosan psikolojik olarak da etkiliyorsa bence olmalısın hazır da karar vermişsin. sen biraz ameliyattan korkuyosun yoksa delikafadulden

psikolojik olarak çok rahatsız oluyorum
ama dediğim gibi şu anki burnumdan olmak da var, burnum önden güzel duruyo
yandan bakıldığında hafif bi kemer var
keşke daha kötü bi burnum olsaydı , kaybedecek bişeyim olmazdı ve bu ameliyata daha kolay karar verirdim =(
keşke geri dönüşü olsa
yarın arayıp gün alıcam ama vazgeçmekten korkuyorum, çok ayıp olur :1no2:

Canım, Eğer barış bey ameliyat olmana gerek olmasaydı,bence ameliyat ile ilgili bilgi vermezdi,aslında barış beyle açık bir şekilde konuşman belki seni rahatlatır. Yani gerçekten senin bu ameliyata ihtiyacın var mı? Şöyle birşey de olabilir sen tam anlamıyla karar veremeden,sadece cesaretini toplayabildiğin için apar topar ameliyat olmaya kalkarsan ve sonuç güzel olsa da senin beklediğin kadar farklı bir görüntü ortaya çıkmazsa? İnan seni rahatsız etmek için söylemiyorum,eğer zihninde kesinlikle ben bu ameliyatı olmalıyım deseydin,vazgeçme endişesi taşımaz ve ameliyat tarihini bekleyebilirdin. Ameliyatlar zaten insan psikolojisini zorlayıcı süreçler,psikoljik olarak insanın bence tam anlamıyla kendisini hazır hissetmeden ameliyat olmaması gerekiyor.

---psikolojik olarak çok rahatsız oluyorum
ama dediğim gibi şu anki burnumdan olmak da var, burnum önden güzel duruyo
yandan bakıldığında hafif bi kemer var
keşke daha kötü bi burnum olsaydı , kaybedecek bişeyim olmazdı ve bu ameliyata daha kolay karar verirdim =(
keşke geri dönüşü olsa
yarın arayıp gün alıcam ama vazgeçmekten korkuyorum, çok ayıp olur ---

SHEZOFREN canım bak benimde hafif kemerli ve düşük bir burnum var.Ben kime dediysem saçmalama ya kötü olursa vb..şeyler dediler.Hatta kredi çektim (hala ödüyorum) ama annem engel oldu,abine söyle öyle ol ameliyat dedi.Abime deseydim asla izin vermezdi , beni çok kırardı da.Annem ağladı da böylece beni engellemiş oldu ama benim yaza düğünüm var.Düğünden sonra olacağım kısmetse.Yani bizim çok büyük bir burnumuz yok.Ben seni çok iyi anlıyorum ama bu özgüven eksikliğine sebep oluyorsa,mesela benim gibi saçını tepede şöyle bi lastikle toplayıp dışarı çıkamıyorsan,koyu renk ruj sürmek çok istiyorsan ama sürdüğünde burnum ön plana çıkıyor deyip o rujları çekmecelere tıkıyorsan ,kıştan nefret ediyorsan (burnum kıpkırmızı oluyor ve daha ön plana çıkıyorda =) ,fotoğraf çektirirken yan profil çıkmasın diye dikkat ediyorsan (keza kamera çekimindede) bence olmalısın..Bak ben sana , fotoğrafını gönder ,bir bakayım öyle fikrimi söylerim demedim dikkat ettiysen..Çünkü bu saydığım duyguları yaşıyorsan demek ki burnunla ilgili takıntın var ve bundan da kurtulmalı ve kendini daha iyi hissetmelisin derim.

Düğünümün bir an önce gelmesini ve ameliyat olmayı istiyorum ben =)
Barış Beyede çok güveniyorum .Yaptığı ameliyatları gördükçe.Özellikle Dilemgiz inameliyatı çok başarılı .Dilemcim öpüyorum senii de =)

Umarım karar vermende (olmak ya da olmamak) etkili olurum.En azından için rahat olarak yaparsın.Yani bunu ya gerçekten istiyorum der ameliyat olursun ya da hayır ben olmuyorum dersin.Ben fikrimi belirttim Shezofren cim.

Çok öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5
ameliyat olmama gerek var ama burnum çok da kötü değil, bi de üst dudağım çok kalın değil, burun dudak mesafesi artınca garip bi ifadem olur mu diye korkuyorum , keşke 3 boyutlu tasarım yapılabilseydi. Gerçi ben kendime önden tasarım yapabiliyorum ama ameliyat sonucu farklı birşey ortaya çıkabilir, en iyisi tasarımımı kendim yapıp barış beye götürmek sırnaşık şey

canım teşekkürler a.s.

ben sadece fotoğraf ve kameradan çok rahatsız oluyorum
nasıl oluyorsa burnum 3 kat çirkin çıkıyor :1no2:

sanırım ben bu ameliyatı olmalıyım
riske girmeden başarı elde edilmez :CüvCüv:

gidiim de önden tasarım yapiim kaydirigubbakcemile5

rica ederim canım benim..benimde önden kötü durmuyor hatta önden iyi bile denilebilir ama gülümsediğimde düşüklüğü delirtiyor beni =) keşke bende bilsemde şu fotoshop olayını yapabilsem.

SHEZOFREN , su_denize katılıyorum gerçekten en güzel açıklamayı yapmış=) bu düşünce kafanda hep var olucak en iisi enine boyune düşün ve bi karar ver. ben de senin gibi düşünüyodum ama birazcık risk almak gerekiyor di midelikafadulden

shezofren heyecanla senin kararını bekliyorum sen karar verirsen bana da cesaret gelecek yerimseniben
peki sen daha önce barış bey'le görüştüğünde bu tereddütlerinden bahsetmiş miydin acaba gerçekten sonuca değmeyecekse bunu söyler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…