Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Yediklerini diyetkolik sitesine günlük olarak yazsan bile az cok bilgi edinirsin canim ben de kalorj hesabi ile kilo vermeye calisiyorum diyetkolik sitesi baya bi aydinlatiyor
çok teşekkür ederim o sitede her şey var gerçekten tek tek kalori hesabı bile yapıyor

Ben daha once arkadaslara bikac oneride bulunmustum. Bir onceki sayfaydi galiba.belki yardimci olur.
1 ayda 8 kilo azmedersen verirsin bence. Bi hedefin var ve zamanin belli.1 ay sikarim disimi de basla.kolay gelsin...

Size bişey danışsam.. ben durmadan atıştırmalık bişeyler yemek istiyorum bu konuda napacağımı bilmiyorum. Elmayı incecik dilimledim ki beni oyalasın.. ama o da bitti.. aç değilim sadece atıştırmak istiyorum son çare sakız çiğnemeye başladım..

elma gibi meyve yenileceği zamanlar üzerine toz tarçın serpince iştahı durduruyor diye duymuştum
bir de çay içerken içine şeker veya yapay tatlandırıcılar yerine kabuk tarçın koyunca hem tadı güzel oluyor hem de şekerli gibi oluyor tavsiye ederim :)

siteye demin baktım güzelmiş :)

Bence sen daha alisma evresindesin birazcik yeme duzenin otursa atistirmaliklari da kesersin unutma ayca kaya ne diyor agzimiza su disinda giren hersey kalori bunu dusunursen gereksiz yere vucudana kalori yuklemzssin tatlim

Benim için su içmek sıkıntı değil tek sorun su içince de ayıptır söylemesi sanki sadece wc ye gidip geliyorum.. başka bir işe yaramıyo gibi :))

[QUguzel yE="gezgin_123, post: 40410985, member: 672693"]Benim için su içmek sıkıntı değil tek sorun su içince de ayıptır söylemesi sanki sadece wc ye gidip geliyorum.. başka bir işe yaramıyo gibi :))[/QUOTE]
Ne guzel yaaaa umarim ben de birazcik su konusunda aliskanliklarimi degistirebilirim ama nerdeee((

selamlar,
ben de karatay ve acemi bir montignac deneyiminden sonra 7 gündür ayça hanımın 1 ayda 8 kilo diyetini yapıyorum.900gramcık gitmiş.DENMAN hanım ve tecrübeli arkadaşların önerisi olursa sevinirim.1.listeyi yapıyorum.2.hafta aynı listeye devam edeceğim.boy:158- yaş:38- kilo:maalesef sabah:61.900(başladığım gün 67 idi.birkaç gündür 61.900.sporum hergün yürüyüş bandında 45-50dk yürüyüş.

Iyiakasamlar kizlar akssm yemegim 1bucuk dilim borek
1kasik zeytinyağı ile yapilmis yogurtlu havuclu kabak ve 1 bardak su
Ben aksam yemegi ile bugünü kapattim artik sadece su icmeye calisacam

Slm kizlr kaynatmissiniz valla. Hepsini okudum gayet ii gecrmissiniz bugunu.
Alpinrosa hosgeldin.hepbirlikte zayiflicz insallh.destek olurum elimden geldigince
Aksam: 1/2porsiyon levrek ve 5 tane sardalya, salata, salgam ve yarim dilim ekmk
Esim yemkten sonra waffle yiyelim mi dedi.irademize sahip ciktik yemedik. Yersek hafta sonu odul mayetli yemeye karar verdk

Iste bu!!!

Gnydin arakadaslr.
Tarildim 63.6kg.. Kilolarin gtmesini beklerkn 200 gr almisim.
Nasil oldu anlamadim. Dikkat ettim.7000 adim attim. En gec aksam 6.30 da yedim.
Amaa su icemedim sdc 750 ml ictim. Benim icin en onemlisi wc ye normal insan gb cikamiyorum bagirsaklrim sıkıntili. Bu ikisi nedeni olabilir

Gunah cikartmk istiyorumm. Cilkini cikardim valla simdiden.
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, yarim kk pynir, cemen, 2dilim ekmk. Bunun 1 dilimiyle bal, ayva receli ve kaymak.ii mi
Yetti mi yetmedi
Ogle: 1 kepce tarhana, az kizartma, cok az ciger
Ustune 2 biskuvi

Okuldan yeni geldim nobetciydim mahvolsum ((
Sabah uayinca 1 bardak su kahvalti 1 yumjrta 1 dilim tb ekemegi 3 zeytin 1 kk peynir
Ara 2 kuru kayisi nescafe ikisi birarada
Ogle 1dilim tavuk ayran salata ara yok aksama da salata ve kofte dusunuyorum

Bu arada bugun yarim lt su ictim offff cok zordu benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…