çok teşekkür ederimYediklerini diyetkolik sitesine günlük olarak yazsan bile az cok bilgi edinirsin canim ben de kalorj hesabi ile kilo vermeye calisiyorum diyetkolik sitesi baya bi aydinlatiyor
Ben daha once arkadaslara bikac oneride bulunmustum. Bir onceki sayfaydi galiba.belki yardimci olur.Normalde ne kadar yemek yersem yiyim kilo almayan insanlardandım ve haliyle bu yuzden midesine düşkün biri olarak nam salmıştım. Ama bu yıl evlenip işten 1 yıllığına izin alınca bi baktım yavaş yavaş kilo almaya başlıyorum. 6 ayda bir insan nasıl 8 kilo alır.. ayda 1 kilodan bile fazlaveee en kötü yanı 1 ay sonra kardeşimin düğünü var
Yanlız ilk defa diyet yapıyorum ve bu konuda oldukça bilgisizim. Her türlü öneriye açığım :)
Gayet ii gidiyorsun gokce.aksam yenegini de atlattin mi bugunu super bitireceksinSimdi bi barfak su bi nescafe ikisi bi arada bu arada sabah tartildim 57.600 inşallah veririz kilolari
Ayyy hadi insallah ama bugun sadece 2 bardak su ictimGayet ii gidiyorsun gokce.aksam yenegini de atlattin mi bugunu super bitireceksin
elma gibi meyve yenileceği zamanlar üzerine toz tarçın serpince iştahı durduruyor diye duymuştumSize bişey danışsam.. ben durmadan atıştırmalık bişeyler yemek istiyorum bu konuda napacağımı bilmiyorum. Elmayı incecik dilimledim ki beni oyalasın.. ama o da bitti.. aç değilim sadece atıştırmak istiyorum son çare sakız çiğnemeye başladım..
Bence sen daha alisma evresindesin birazcik yeme duzenin otursa atistirmaliklari da kesersin unutma ayca kaya ne diyor agzimiza su disinda giren hersey kalori bunu dusunursen gereksiz yere vucudana kalori yuklemzssin tatlimSize bişey danışsam.. ben durmadan atıştırmalık bişeyler yemek istiyorum bu konuda napacağımı bilmiyorum. Elmayı incecik dilimledim ki beni oyalasın.. ama o da bittitatlımaç değilim sadece atıştırmak istiyorum son çare sakız çiğnemeye başladım..
Iste bu!!!Slm kizlr kaynatmissiniz valla. Hepsini okudum gayet ii gecrmissiniz bugunu.
Alpinrosa hosgeldin.hepbirlikte zayiflicz insallh.destek olurum elimden geldigince
Aksam: 1/2porsiyon levrek ve 5 tane sardalya, salata, salgam ve yarim dilim ekmk
Esim yemkten sonra waffle yiyelim mi dedi.irademize sahip ciktik yemedik. Yersek hafta sonu odul mayetli yemeye karar verdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?