Bu ne yaaaa aslinda yediklerimiz mini mini porsiyonlar ama bize dag gibi geliyor bence o kadar da abartmamissinGunah cikartmk idağ yorumm. Cilkini cikardim valla simdiden.
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, yarim kk pynir, cemen, 2dilim ekmk. Bunun 1 dilimiyle bal, ayva receli ve kaymak.ii mi
Yetti mi yetmedi
Ogle: 1 kepce tarhana, az kizartma, cok az ciger
Ustune 2 biskuvi
benim evlenmeden önce ile evlendikten sonraki kilom arasında 20 kg fark var şu anBenim zaten 2 tane sorunum var..
Ilki eşim geç geldiği için yemeği geç yiyoruz. Tek başına sofraya oturmuyo ne yazık ki..
İkincisi ise evde 2 kişiyiz yemekleri az yapsamda kalıyo bende dökülmesin diye biraz fazla yiyebiliyorum(
Aynen tatlim sana katiliyorum ben de kilo almisim wc yok 4gündür ve kilom 58.100 yani minik minik tatlilardan yesem de ne kadar dikkat edersem edeyim kilo almisim iste offf offf bu hafta soz verelim ve ne olur kacamak yapmayalimAbaarttik gercekten. Tari 58.00unu dogruluyor.
64.2 ii mi? Sanki kilo nasil alinir ile ilgili menuler paylasmisim bu hafta.
Menuler de sorun yok aslinda ama bu hafta 2 kere gezmeye gttim 1 kere de misafirim geldi. Ne kadar dikkat ettim desem de olmamis. Hafta icinde dussemde haftayi gecen haftadan daha fazla olarak kapattim.
Bir de su icemedim. Icemedigim icin wc yok. Bugun 3. Gun yok.
Gokcenin de dedigi gb bu hafta sıkmalıyiz bayaa.
Duzenli beslenmek her turlu duzen getiriyo.bunu bir kere daha anladim
Aynen soz verelim birbirimize kacamk yapmamk icin.Aynen tatlim sana katiliyorum ben de kilo almisim wc yok 4gündür ve kilom 58.100 yani minik minik tatlilardan yesem de ne kadar dikkat edersem edeyim kilo almisim iste offf offf bu hafta soz verelim ve ne olur kacamak yapmayalim
Tamam tatlim ben soz veriyorum bu hafta kacamak yokAynen soz verelim birbirimize kacamk yapmamk icin.
Yaz geldi ama istedigim kiloya dusemedim daha.
Gecen hafta 64 den 63 e duscem diye soz vermistim kendime. Ve dustum.bu hafta hedef 62 idi ama olmadii.
Nasil oldu anlamadim bir gunde 900 gr bile verdigim olmus hayret.bi anlasam nasil basardim yapcam aynisini. Bakiyorum menulere ayni. Kacamak mi yoktuona dikkat etmedim.
Pzt den itibaren sikiyoruz o zaman. Ben 62.5 gorcem diye hedef koyuyorum.siz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?